Thursday, March 16, 2017

Buang Lemak Badan Guna Teknologi Cryo Lipolysis Dari Zimmer Aesthetics

Buang Lemak Badan Guna Teknologi Cryo Lipolysis Dari Zimmer Aesthetics. Lemak di badan adakalanya boleh membuatkan seseorang tu tidak gembira. Terkini satu mesin dikenali sebagai Generasi kedua Cryo Lipolysis Oleh Zimmer Aesthetics menggunakan teknologi Jerman-kejuruteraan diperkenalkan kepada umum.

Generasi kedua Cryo Lipolysis Oleh Zimmer Aesthetics ini menggabungkan Z Lipo ( Cryo Lipolysis ) dengan Z WavePro ( Shockwave US FDA diluluskan )

Buang Lemak Badan Guna Teknologi Cryo Lipolysis Dari Zimmer Aesthetics
Dr Pablo Naranjo (second from right), Medical Director of Elite Laser Clinic and Key Opinion Leader of Zimmer Aesthetics officiating the launch of Zimmer Z Lipo and Z WavePro products. With him are (from right) Ms Jess Kong, General Manager of Med III Division of Neoasia, Mr Henry Holitschke, Zimmer Area Sales Manager from Germany, Dr Alice Prethima from Ageless Medispa and Clinic, Dr Serina Binti Haji Abdul Latif from The Life Clinic and Dr Chan Boon Khai from TDOX Clinic


Generasi kedua Cryo Lipolysis Oleh Zimmer Aesthetics 


Produk Zimmer ini dapat membantu membuang lemak dengan jangka masa yang lebih cepat. Malah Generasi kedua Cryo Lipolysis juga dapat memenuhi impian mereka yang ingin membuang lemak di badan.

Buang Lemak Badan Guna Teknologi Cryo Lipolysis Dari Zimmer Aesthetics
Dr Pablo Naranjo presenting to the audience on Z Lipo and Z WavePro by Zimmer Aesthetics - the fat-freezing system for non-invasive body contouring and the second generation of Cryo-Lipolysis technique at the media launc recently

Dalam majlis pelancaran produk tersebut, Dr. Pablo Naranjo iaitu Pengarah Perubatan Elite Laser Clinic telah menerangkan fungsi teknologi tersebut. Ia tidak seperti membuat pembedahan atau liposuction yang menyakitkan. Generasi kedua Cryo Lipolysis juga bukanlah proses menyedut lemak merbahaya kerana ia telah mendapat kelulusan pada 2009 dan begitu popular.

Generasi kedua Cryo Lipolysis Oleh Zimmer Aesthetics ini menggabungkan Z Lipo ( Cryo Lipolysis ) dengan Z WavePro  ( Shockwave ) adalah satu teknik contouring badan menggunakan Jerman Engineered Teknologi.

Satu kajian yang dibuat oleh Dr Michael Ingargiola ( pakar bedah plastik ), rawatan ini telah menjana purata 20 peratus daripada pengurangan lapisan tisu lemak selepas beberapa bulan. Trigliserida iaitu asid lemak dan gliserol juga akan terhapus secara semulajafi melalui sistem limfa kemudian diproses oleh hati

Buang Lemak Badan Guna Teknologi Cryo Lipolysis Dari Zimmer Aesthetics
Salah seorang rakan yang telah membuat rawatan menggunakan mesin Generasi kedua Cryo Lipolysis

Generasi kedua Cryo Lipolysis Oleh Zimmer Aesthetics dan Z WavePro adalah mesin estetik inovatif yang dicipta bagi tujuan pembekuan lemak dan badan contouring dalam rawatan selulit sehingga bertindak di kawasan lemak yang keras

Ia merupakan mesin yang serba boleh dan telah memenangi anugerah pada tahun 2016. Ia telah didatangkan dengan tiga aplikator yang berbeza iaitu kecil, sederhana dan besar dimana ia dioptimumkan mengikut bentuk badan dan saiz

Z Lipo Lipo Dan Z WavePro
Generasi ke -2 Cryo-Lipolysis oleh Zimmer Z Lipo dan Z WavePro

Jerman Engineered
Kelulusan US FDA pada kombinasi shockwave
Lebih rawatan kepada lemak oleh kerana terapi kombinasi Cry0-lipolysis + US FDA di luluskan oleh US FDA shockwave yang juga merawat selulit, kulit longgar dan lain-lain
Tiada kesan sampingan yang teruk
Bukan Invasif
Hanya sedikit ketidakselesaan semasa melakukan rawatan
Hasil boleh dilihat dengan cepat
Jangka masa rawatan sekitar 60 minit
Bagi mereka yang ingin membuat rawatan ini boleh la datang ke 5 klinik yang tersenarai di bawah

1. Tdox Clinic 
51B, Jln ss21/37, Uptown 37, 47400 Petaling Jaya, Selangor
+60377337768

2. Esadsa House
Lot 5q, uth floor Signature office, The boulevard Mid Valley City, lingkaran syed putra, 59200 KL
+60322878569

3. Ageless medispa & clinic
257 jln maarof, bangsar park, 59000 kl
+60320950458

4. Re plastic surgery clinic
A4-UG1-03, solaris dutamas, jln dutamas 1, 50480 Kl
+60362079004

5. The life clinic
Lot 6-2A jalan batai, damansara heights, 50490 kl
+60328569292

info lanjut juga boleh layari

Monday, March 13, 2017

Wishlist Harijadi Dari Shopback

Wishlist Harijadi Dari Shopback. Bila tiba harijadi selalu juga berangan ada orang buat sambutan dan bagi hadiah. Tapi seumur hidup tak pernah merasa orang sambutkan. Cuma tahun lepas je bos tempat kerja zaza belikan kek dan bagi hadiah beg.  Sejak kecil lagi memang tak pernah nak sambut harijadi sendiri. Zaza pun dah tak kisah kalau tak dapat sambut. Cuma kadang-kadang hati kecil ni nak sangat orang sambutkan..ada belon yang banyak, pakai baju cantik-cantik masa harijadi..ambil gambar.. tapi itu semua angan-angan yang tak akan pernah zaza dapat dan lalui..its ok

Sempena dengan harijadi, banyak yang zaza impikan..sebenarnya zaza nak sangat vespa. Sekarang zaza pergi kerja bawak basikal je.. tapi vespa tak ada pula dalam list dari store yang terpilih di Shopback mehmeh.. jadinya.. 5 wishlist ni je la yang zaza mahukan. Mungkin nanti Shopback akan belanja zaza salah satu darinya..? mudah-mudahan

1. Simple Home & Living Steel Wooden Cross Legs Computer Tablet With Drawer

Diwaktu cuti atau diwaktu lapang zaza juga membuat kerja-kerja sambilan seperti membuat rekaan design menggunakan laptop. Jadi zaza amat memerlukan satu meja komputer khas seperti  Simple Home & Living Steel Wooden Cross Legs Computer Tablet With Drawer..amboi panjang betul nama dia..jenuh zaza nak sebut :p


Wishlist Harijadi Dari Shopback

Sekarang ni zaza guna meja kecil milik anak buah je. Itu pun cukup untuk letak laptop saja. Jadi segala buku dan nota-nota zaza terpaksa diletakkan di tempat lain.

Dengan Simple Home & Living Steel Wooden Cross Legs Computer Tablet With Drawer memudahkan zaza untuk meletakkan buku nota dan alat tulis lain kerana ada ruang khas disediakan. Selain itu zaza boleh meletakkan bingkai gambar sebagai penyeri meja komputer ni..

Harganya murah hanya RM225 je selepas diskaun dari Lazada Malaysia. Design kayu yang kelihatan cukup moden. Jadi zaza amat-amat menyukai meja komputer ini.

Untuk mereka yang berminat juga untuk membeli meja komputer ini..boleh tempah terus di




2. Queen Size Divan Bed 29-620

Wishlist kedua zaza adalahh... Memandangkan majlis perkahwinan berbaki beberapa bulan je lagi..jadi zaza berniat untuk menukar katil lama yang dah bertahun digunakan kepada katil yang baru, yang lebih lembut dan lebih selesa.

Wishlist Harijadi Dari Shopback

Jadi katil yang menjadi idaman zaza adalah Queen Size Divan Bed 29-620. Ia dijual dengan harga potongan RM620 sahaja dari harga asal RM1000 di Lazada Malaysia

Tak sabar rasanya nak tidur lena dia atas katil ini..rekaannya walaupun nampak simple tapi kelihatan moden dan eksklusif. Gabunga warna hitam dan tilam berwarna coklat cukup menarik hati zaza untuk memilikinya.

Nak dapatkan juga katil macam zaza pilih ni? Tempah je terus di


3. Midea Electric Oven - 38Lt ( MEO-38GY5 )

Entah kenapa sejak menjadi dewasa dan bakal mendirikan rumahtangga, zaza jadi suka untuk memasak walaupun memasak zaza tidaklah pandai mana. Calon suami zaza lebih pandai memasak berbanding zaza. Jadi semestinyalah zaza nak mahir juga memasak seperti dia.

Wishlist Harijadi Dari Shopback

Salah satu yang teringin zaza nak buat adalah membuat kek. Zaza amat memerlukan sebuah oven bagi membantu misi zaza ni..Oven pilihan zaza adalah Midea Electric Oven - 38Lt ( MEO-38GY5 )

Dijual di GO Shop Malaysia dengan harga RM389 sahaja tau..


4. 4 Feet Wardrobe W11 Wenge Mirror

Zaza ada sebuah almari baju yang dah rosak dibahagian laci kecil. Jadi bahagian tu susah untuk dimasukkan kembali apabila ditarik keluar. Lama-lama akhirnya langsung tak boleh nak tutup laci almari tu..Nak beli baru tak terbeli-beli. Lagi pun zaza beli almari tu murah je..

Wishlist Harijadi Dari Shopback

Zaza fikir almari 4 Feet Wardrobe W11 Wenge Mirror amat sesuai untuk zaza kerana ada 4 ruang simpanan dan ada cermin di tengah. Almari dari kayu juga menjadi pilihan zaza. Harga yang dijual RM388 sahaja di Lazada Malaysia. Murahkan

Berminat nak dapatkan almari kayu ini? Boleh membuat pembelian di


5. CAT CAGE C344

Zaza memang suka kucing..tapi sayang banyak dah kucing kesayangan zaza dah tak ada. Sekarang tinggal dua je..itupun mak abah dan anak buah yang jaga dekat kampung. Kembang bulunya. Kucing zaza tu bernama Kandy ( si ibu ) dan Wafa ( si anak ). Entah baka apa pun zaza tak tahu. Berbulu oren. Kalau balik kampung..mesti zaza cari dua makluk ni..peluk-peluk dan cium.. Rindunya mereka

Wishlist Harijadi Dari Shopback

Cuma kadangkala zaza risau sebab selalu buat perangai tak balik rumah. Takut juga hilang.. jadi zaza rasa zaza perlukan juga sangkar kucing yang luas dan selesa untuk mereka. Diwaktu malam boleh lah mereka tidur di dalam sangkar ni..malam-malam kucing keluar berkeliara bahaya juga..banyak kucing zaza hilang bila zaza biarkan mereka merayap diwaktu malam..

Nak order dan hadiahkan sangkar kucing untuk kucing kesayanagan? Beli je di


Jadi inilah beberapa barangan yang zaza impikan. Zaza harap zaza boleh memiliki kesemuanya dalam tahun ini.. zaza akan berusaha untuk mendapatkannya nanti terutama meja komputer. Ia keperluan zaza juga.


Dari tadi zaza sebut "Shopback "...sebenarnya apa..?

Wishlist Harijadi Dari Shopback

Shopback adalah sebuah website online cashback yang sangat popular dikalangan kaki shopping. Merupakan yang pertama ada di Malaysia. Apa yang menarik tentang website Shopback ini adalah apabila anda shopping,  setiap hasil shopping di website ini akan mendapat kembali pulangan cashback.

Terdapat lebih 500 rakan kongsi yang bekerjasama di Shopback. Antara yang popular seperti Lazada,Foodpanda, Groupon, Zalora, Booking.com, Uber, Qoo10 dan banyak lagi. Pendek kata anda tentu gila untuk shopping menggunakan Shopback

Shopback kini telah ada di beberapa buah negara lain seperti Singapore, Philippines, Indonesia, India dan Taiwan.

Malah Shopback juga telah mendapat liputan di beberapa media seperti The Star Online, New Straits Times, Says.com, The Borneo Post, TechInAsia dan Channel News Asia


Wishlist Harijadi Dari Shopback

Ia sebuah website yang menarik..tak sabar nak shopping.. :)

Mudah saja untuk mendapatkan cashback ini. Apa yang perlu anda buat adalah masuk ke website Shopback Malaysia. Kemudian pilih saja anda nak shopping di mana mengikut pengedar yang tersenarai. Selepas itu buat pembelian. Tunggu dalam tempoh 48jam anda akan mendapat cashback dalam akaun Shopback anda.

Tak faham..boleh tonton video penerangan ini..


Sila pastikan anda mendaftar dahulu di

Untuk maklumat lanjut tentang Shopback boleh melayari :



Friday, March 10, 2017

8 Makanan Yang Baik Untuk Kesihatan Mata

8 Makanan Yang  Baik Untuk Kesihatan Mata. Mata adalah kurniaan Allah yang sangat berharga. Tak dapat dibayangkan kalau dunia ni gelap gelita.Mata yang kabur pun dah jadi tak seronok sebab tak dapat melihat dengan jelas. Macam zaza la rabun..seksa juga nak melihat.

Jadinya jagalah mata sebaik-baiknya. So cerita kali ni zaza nak share dengan rakan-rakan semua 10 Makanan Yang Baik untuk Kesihatan Mata.

Makanan-makanan yang disenaraikan ni mengandungi banyak Vitamin A dan Vitamin C. Begitu juga dngan nutrien lain yang amat penting untuk mata.

8 Makanan Yang  Baik Untuk Kesihatan Mata

8 Makanan Yang Baik Untuk Kesihatan Mata

1. Bayam

Bayam juga mengandungi banyak zeaxanthin dan lutein. Selain daripada itu, bayam juga mengandungi vitamin C yang boleh mencegah penyakit glaukoma

2. Bawang putih

Kandungan selenium, vitamin C, vitamin B1, quercetin, dan glutathione dalam bawang putih bermanfaat untuk melindungi kanta mata daripada radikal bebas seperti sinar UV

8 Makanan Yang  Baik Untuk Kesihatan Mata

3. Tomato

Tomato selalu digunakan untuk merawat kesihatan kulit muka. Tomato juga mempunyai banyak manfaat untuk mengekalkan mata yang sihat. Tomato kaya dengan vitamin A, vitamin C dan lycopene, dimana ketiga- tiga nutrien yang ini sangat penting kepada mata.

8 Makanan Yang  Baik Untuk Kesihatan Mata


4. Kubis Dan Brokoli

Ia juga adalah salah satu jenis sayur-sayuran yang baik untuk merawat dan mengekalkan kesihatan mata. Brokoli atau kubis mengandungi nutrien yang sama seperti bayam dimana ia mengandungi lutein dan zeaxanthin. Kedua-dua nutrien ini berfungsi sebagai 'cermin mata hitam' yang berfungsi untuk melindungi mata daripada sinaran UV. Memakan kubis juga  dapat mengurangkan risiko katarak

5. Avocado

Avocado adalah sejenis buah-buahan yang mengandungi lutein. Fungsi Lutein ini adalah menghalang degenerasi makula dan katarak mata

6. Telur

Makanan ini mengandungi sumber yang sangat baik zat seperti lutein untuk mata, B12, vitamin D, zink, vitamin A, dan cysteine. Lutein dan zeaxanthin yang terkandung dalam putih telur adalah antioksidan yang terbaik yang boleh mencegah degenerasi makula dan katarak.

8 Makanan Yang  Baik Untuk Kesihatan Mata

7. Biji Bunga Matahari

Biji bunga matahari mengandungi selenium, zink dan vitamin E yang boleh mencegah gangguan mata seperti katarak dan kerengsaan mata yang disebabkan oleh faktor penuaan. Selain itu, biji bunga matahari juga mengandungi vitamin B2 yang berfungsi untuk mengatasi sensitiviti penyakit mata kepada cahaya atau lebih dikenali sebagai "fotofobia"

8 Makanan Yang  Baik Untuk Kesihatan Mata

8. Lobak

Lobak adalah salah satu sumber terbaik Vitamin A, kandungan beta-karotena dalam lobak merah menjadi asas dalam badan kita yang kemudiannya ditukar kepada Vitamin A.



Tuesday, February 28, 2017

Cincin Ukir Nama Murah Dari Asiasilver

Cincin Ukir Nama Murah Dari Asiasilver. Assalamualaikum dan apa khabar rakan-rakan zaza tersayang. Harapnya semua sihat. Zaza memang tak pernah nak ada aksesori seperti cincin. Cuma baru-baru ni zaza terima cincin merisik dari bakal mertua. Itulah cincin pertama zaza. Bila dah ada cincin dijari, terasa nak tambah lagi. Terasa cantik pula diri ini apabila mengenakan cincin,berseri- gittu..mehmeh

Trend sekarang ni zaza tengok wanita-wanita banyak memakai aksesori yang jenis ukir nama,bukan setakat cincin, malah gelang pun ada jenis yang boleh ukir nama. Pernah zaza tengok ada seorang makcik datang ke tempat kerja zaza pakai gelang ukir nama.Cantik sangat. Berkenan zaza tengok.

Maklumlah lumrah wanita..memang amat suka barang kemas dan perhiasan wanita terutaman gelang, cincin, rantai kaki dan rantai leher.

Cincin Ukir Nama Murah Dari Asiasilver

Sunday, February 19, 2017

Shawl Pemberian Blogger Nisa Ahmad | Jom Kenali Blogger Ini

Shawl Pemberian Blogger Nisa Ahmad | Jom Kenali Blogger Ini. Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan-rakan zaza tersayang. Apa khabar? Semoga semuanya sihat.

Sudah agak lama zaza tak sertai contest-contest yang menawarkan hadiah seperti shawl dan pakaian. Kebetulan beberapa minggu lalu rakan blogger Nisa Ahmad pemilik blog - www.powerofmotivatorblog.wordpress.com telah mengadakan contest di facebook.. dan akhirnya zaza dan seorang lagi berjaya memenangi sehelai shawl satin. 

Teima kasih tau.. so nah sedikit gambar zaza mengenakan shawl satin tersebut,

Shawl Pemberian Blogger Nisa Ahmad | Jom Kenali Blogger Ini

Shawl Pemberian Blogger Nisa Ahmad | Jom Kenali Blogger Ini

JOM KENALI BLOGGER NISA AHMAD

BIOGRAFI

“Seindah kata, secangkir madah, sekelumit bicara...”
NA is short name of Nisa Ahmad. Seorang yg ceria, peramah, cool and easy-going, giler2 and not gila ok :D, sukekan perkara2 positif dan open-mind, tak mudah putus asa, suke berangan setiap masa. Apa yg dapat dikongsikan adalah sebuah rentetan kisah hidup yg agak panjang di mana NA yg sentiasa diuji, tapi itu semua tak mematahkan semangat pun sebab setiap kejayaan haruslah bermula drpd kegagalan dan setiap kesenangan itu haruslah merasai kesusahan dulu. Sebab itu,  NA sentiasa pujuk hati ni supaya sentiasa sabar dan kuat menjalani kehidupan dan ape yg NA dapat bantu di sini adalah daripada penulisan ni harap dapat memberikan sedikit inspirasi utk anda berjaya dlm hidup. Ini adalah, blog yg ketiga NA tulis selepas yg pertama,Blogspot dan kedua, Joowaal yg sebelumnya, tapi semuanya ade mslh teknikal sikit. Mulanya, memang main2 jer menulis ni, tapi since ramai yg suke pd perkongsian ni and best frens NA ckp bila nak update new story dlm blog coz lame dah tak menulis, rasenyer hampir berbulan2 senyap tanpa perkhabaran berita. Jadi, NA try semula utk menulis sebab rase hidup ni sunyi dan kosong…kosong…kosong… tanpa blog. Bukan ape, NA rasa masih ramai lagi yg perlukan sumber2 motivasi dan perangsang utk memberikan semangat menempuhi kehidupan. NA bukan pandai atau terror sgt dgn hal2 memotivasikan org ni tapi ini hanyalah perkongsian NA sendiri ikhlas dari hati dan akan turun ke hati kpd korang yg membacanya nanti… - Nisa Ahmad
Zaza pernah jumpa masa tahun 2016..masa tu program Sepetang Bersama Blogger ( SBB2016 ) yang diadakan di Kuala Lumpur.. dari situlah kami berhubung melalui laman sosial.

Shawl Pemberian Blogger Nisa Ahmad | Jom Kenali Blogger Ini
Kenangan pertama kali berjumpa... zaza panggil Kak Nisa Ahmad ( bertudung ungu )

Blog Kak Nisa Ahmad www.powerofmotivatorblog.wordpress.com banyak menceritakan tentang motivasi, semangat dalam kehidupan, kisah santai dan juga cerpen yang ditulis sendiri bertajuk Kembalilah Sayangku

Walaupun agak jarang mengemaskini blognya..Kak Nisa Ahmad aktif di media sosial. So rakan-rakan zaza yang lain jom ikuti blog kak Nisa..

Shawl Pemberian Blogger Nisa Ahmad | Jom Kenali Blogger Ini

Follow Instagram : @nisablogwriter
Facebook : Nisa Ahmad

Ok..ini saja sedikit ringkasan tentang Kak Nisa..apa pun terima kasih sekali lagi atas hadiah shawl ni.. :)

Shawl Pemberian Blogger Nisa Ahmad | Jom Kenali Blogger Ini


Saturday, February 18, 2017

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Diharap semuanya sihat dan ceria selalu.

Perkahwinan yang indah menjadi idaman buat pasangan yang bakal berkahwin. Setiap pasangan tentunya mempunyai impian tema perkahwinan sendiri. Macam zaza juga..zaza suka akan tema taman yang dihiasi bunga bungaan dan daun-daun kehijauan.

Bagaimanapun untuk membuat persiapan sesebuah majlis perkahwinan bukanlah mudah. Ia memerlukan perancangan yang rapi agar majlis bahagia itu nanti berjalan dengan baik.

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin

Oleh sebab itu, satu Portal Projek Kahwin ditubuhkan untuk memudahkan bakal pengantin mencari pakej kahwin dengan bajet yang bersesuaian dan perkhidmatan mengikut lokasi yang berdekatan dengan mereka

Portal Projek Kahwin yang disediakan ini amat membantu bakal pengantin mencari pakej kahwin seperti wedding planner, butik pengantin, katering, jurufoto, solekan, pakej bulan madu, dewan, hotel dan lain-lain.

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin
Salah satu vendor Portal Projek Kahwin iaitu Sweet Pictures..jurufoto yang menghasilkan gambar kahwin yang cukup cantik

Portal ini diwujudkan berikutan kerana kurangnya laman-laman web yang menjadi tempat pengusaha-pengusaha mengumpul produk perkahwinan

Ia juga dibuat bagi membantu pengusaha bumiputera meluaskan lagi empayar peniagaan mereka kepada orang ramai sekaligus dapat membawa jenama mereka ke seluruh Malaysia dan luar negara.


Portal Projek Kahwin Mesra Pengguna

Portal Projek Kahwin ini juga dibina dengan fungsi yang mesra pengguna dan amat mudah diakses. Ia boleh dilayari melalui pelbagai telefon pintar.

Di dalam Portal Projek Kahwin juga terdapat banyak vendor perkahwinan dan maklumat syarikat seperti logo syarikat, media sosial, nombor telefon dan hasil kerja mereka. Jadi amat mudah bakal pengantin memilih vendor kesukaan mereka.

Bukan itu sahaja, paparan maklumat seperti facebook dan instagram juga membuatkan bakal pengantin boleh melihat kemaskini aktiviti-aktiviti oleh vendor tersebut. Malah boleh terus menghubungi vendor sekiranya ada pertanyaan.

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin
Sebahagian daripada koleksi gambar-gambar yang ada di Portal Projek Kahwin

Bagi melancarkan lagi pengguna melayari Portal Projek Kahwin, satu aplikasi ios dan android untuk Portal Projek Kahwin akan dikeluarkan tidak lama lagi.

Jadi kesimpulannya, Portal Projek Kahwin ini amat berguna untuk mereka yang bakal berkahwin. Selain mudah ia amat menjimatkan masa bakal pengantin yang masih mencari-cari pakej kahwin yang bersesuai mengikut citarasa dan bajet mereka.

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin

Portal Projek Kahwin Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Kahwin
Dekorasi pelamin indah dari salah satu vendor di Portal Projek Kahwin

Bagi rakan-rakan zaza dan pembaca yang lain..jika anda sendiri, atau rakan-rakan atau keluarga yang mencari pakej kahwin..zaza cadangkan untuk membuat rujukan di Portal Projek Kahwin ini.. Insyallah amat-amat mebantu anda semua.

Untuk info dan maklumat terperinci melalui Portal Projek Kahwin ini boleh melayari 

Facebook : projekkahwin
Instagram : projekkahwinmy