Memaparkan catatan dengan label GADGET. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label GADGET. Papar semua catatan

 Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik


Sebelum ni zaza memang dh lama nak cari earphone untuk phone zaza. Tapi memandangkan zaza guna phone pixel, so zaza tak ada dongle untuk sambung pada earphone. Fikir punya fikir, zaza pun hold kan dulu nak beli earphone. Sampai lah hari tu zaza nampak ada rakan-rakan share pasal earphone wireless dari Sudio.

Bila zaza tengok tu kan..nice gilaaaa. Ada 3 jenis design iaitu ETT, TOLV dan terbaru NIO. Disebabkan zaza dah berkenan dan memerlukan earphone, zaza pun pilih design NIO ni sebab design paling latest dan versatile.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Sudio Nio didatangkan dengan 4 pilihan warna pilihan iaitu Sand, Black, White dan Green. Memandangkan zaza sekarang ni gemarkan penggunaan warna-warna brown, warna-warna nude pastel, so zaza pilih warna Sand ni.

Sudio Nio ni sesuai untuk pengguna phone Android dan iOS. Menariknya Nio ini dilengkapi dengan IPX4. Bermaksud, contohnya anda berada di gim atau keadaan tengah hujan lebat, jadi ia tak menganggu dengan bunyi desiran hujan yang bising.

Sepanjang zaza guna guna selama seminggu, zaza amat berpuas hati dengan kualiti bunyinya yang sangat baik. Tiap petang duduk berehat dikebun sambil ambil angin, zaza akan pasang lagu dan pakai Sudio Nio ni..syok gila. Tenang je rasa melepak sambil lihat pokok dan bunga-bunga yang ditiup angin kuat.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Selain itu, Sudio Nio juga mempunyai Teknologi Mikrofon Dwi Adaptif dimana ia berfungsi untuk menghalang bunyi-bunyi gangguan yang tidak diingini.

Penggunaan baterinya agak lama. Bila zaza cas penuh, dan guna beberapa kali dalam satu hari, baterinya hanya turun sedikit saja. Ia bertahan sehingga satu hari setengah. Mengikut apa yang ditulis di website Sudio, Nio mampu bertahan sehingga 20 jam penggunaan.

Selain itu, Sudio Nio mempunyai hujung sayap dengan 4 saiz ( 4 wing size ) yang tersedia untuk keselesaan. Sepanjang zaza guna, ia memang terletak di telinga, zaza rasa selesa dan tidak menyakitkan.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Bagi pembelian Sudio Nio ini, anda akan mendapat waranti selama 3 tahun oleh Sudio Sphere dan penghantaran secara percuma. So memang berbaloi lah untuk memilikinya.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik
Kit Penjagaan Earbud Sudio 

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Dengan kod diskaun 15%, harga Sudio Nio ini hanya MYR306.00. Selain itu, dengan setiap peembelian Sudio Nio pada 15 Februari sehingga 21 Mac 2021, anda akan diberikan 1 X Kit Penjagaan Earbud Sudio secara percuma. 

Sungguh berbaloi kan jika anda grab sehingga 21 Mac ini. Untuk mendapatkan diskaun sebanyak 15% tersebut, gunakan KOD : ZAZANIO

Bagi yang ingin mendapatkannya, boleh terus check out dekat :

Website : https://www.sudio.com/my
Details  : https://www.sudio.com/my/nio-sand



















CONTINUE READING
Zaza Iman
4 Comments

realme Malaysia Ending 2020 with Record-Breaking Note!

realme Malaysia Ending 2020 with Record-Breaking Note!



REALME MALAYSIA ENDING 2020 WITH RECORD-BREAKING NOTE!


realme had the first sale for its recently-launched realme Smart TV during the Super Brand Day from 22nd to 24th of December on Shopee. Today, realme is proud to announce that realme Smart TV broke the record of television category as it was being sold the most in Single Day on Shopee. For those who did not manage to purchase them on Shopee can still do so by visiting realme Brand Store on 1st January 2021.


“We are beyond thankful for the support from realme fans, you have made realme a new record holder again! We have just leapt into the home industry within a month and it is a great recognition that motivates us to work even harder and bring more attractive deals as well as devices to our fans in Malaysia. Here at realme Malaysia, we would also like to wish everyone a Happy New Year and let’s look forward to a bigger, better and exciting 2021,” said Tiffany Teh, Brand Manager of realme Malaysia.

REALME MALAYSIA ENDING 2020 WITH RECORD-BREAKING NOTE!

Apart from the realme Smart TV, realme X3 SuperZoom was also crowned as No. 1 Best-Selling 12GB+256GB Smartphone in Shopee as of 1st of January 2020 until 25th December 2020. The unconditional love of realme fans towards the flagship experience provided by realme X3 SuperZoom was reflected in the sales achievement twice. This resulted in the device being ranked as No.1 Fastest Selling Snapdragon 855+ Smartphone on Lazada during the Double 12 sales.



















CONTINUE READING
zaza
0 Comments

Be The Owner of Realmeow From 1st of January 2021 Onwards, Only 800 Units Available in The Universe

Be The Owner of Realmeow From 1st of January 2021 Onwards, Only 800 Units Available in The Universe



Be The Owner of Realmeow From 1st of January 2021 Onwards, Only 800 Units Available in The Universe

Dear realme fans, you will soon be able to own the limited edition realmeow at home as it can be purchased exclusively on Shopee starting 1st of January 2021, 12am at only RM429. There are only 800 units of realmeow in the universe, grab yours now. Do not forget to take photos of realmeow and share it with your friends on social media, be reminded to hashtag #realmeow and #realmeMalaysia too.

realmeow is the first designer toy launched by realme that combines both high-tech and trendsetting design. The bold and street-style design of realmeow represents the spirit of “Dare to Leap”, it is independent, breakthrough, fearless and agile. The designer toy of realme is co-designed by Mark A. Walsh, a world-famous animator of Pixar’s Finding Nemo and Character Developer of Pixar’s Monsters, Inc.

Let’s leap to 2021 with realme’s Countdown Party too!

Be The Owner of Realmeow From 1st of January 2021 Onwards, Only 800 Units Available in The Universe

As the Chief Trendsetting Officer, realmeow was given the missions to democratize trendsetting culture and showcase the diversified personality of Gen-Z. In conjunction with New Year, realmeow will lead realme fans around the world in moving forward to a better 2021 as it leaps to space with their new year wishes. Everyone is invited to tune in to ‘realmeow Leaps to Space livestream’ via realme’s Facebook page on 31st December 2020 at 8pm.

Be The Owner of Realmeow From 1st of January 2021 Onwards, Only 800 Units Available in The Universe

The next agenda of the night will be ‘Leap to 2021 Countdown Party’ hosted together by the Kuan’s siblings - DJ Perry Kuan, the 00’s Motivator DJ in Malaysia, Ms Kuan and Jestinna Kuan with realme Malaysia.

The countdown party will be livestreamed at both DJ Perry Kuan and realme’s Facebook page from 11.30pm onwards. Fans can also stay tuned for more surprises from realmeow as well as stand a chance in winning the giveaways from realme and UFCO while joining the livestream.









CONTINUE READING
zaza
9 Comments

Lampu Hiasan 3D Led Moon Light Lamp

Lampu Hiasan 3D Led Moon Light Lamp


Assalamualaikum,

Apa aktiviti korang buat bila kat rumah? Zaza bila ada masa lapang lebih suka baca buku atau layan kucing kesayangan. Sekali sekala buat aktiviti mengemas bilik bila datang mood rajin. Lately, zaza tengok ramai rakan-rakan zaza habiskan waktu lapang mereka dengan buat deco halaman rumah dengan pokok-pokok bunga yang dibeli dekat nurseri. Cantik je bila tengok halaman dan dalam rumah mereka dihiasi pokok-pokok bunga yang indah.

Btw, hari tu zaza ada ternampak seorang influencer ni share pasal lampu galaxy light. Memang lawa gila lah. Korang google je galaxy light tu apa..sure nanti terpengaruh nak beli mehmeh.. atau korang boleh check out dekat Shopee : Galaxy Light banyak gilaaaa..harga pun tengah offer murah.

Selain dari galaxy light, ni ada satu lagi lampu hiasan untuk bilik tidur iaitu 3D Led Moon Light Lamp.

Lampu Hiasan 3D Led Moon Light Lamp

3D Led Moon Light Lamp ni kecil comel je. Sesuai letak kat meja dan boleh la feeling-feeling tengok cahaya bulan waktu malam kan? Dulu selalu berangan duduk tepi pantai sambil tengok cahaya bulan yang indah haha..berangan je kan! Haa sekarang boleh lah realisasikan berangan tu walaupun hanya duduk dalam bilik.

3D Led Moon Light Lamp ni datang dengan 3 saiz iaitu 8cm, 12cm dan 18cm. Harga antara RM17.90 ke RM29.50 mengikut saiz. Memang murah je kan..

Lampu Hiasan 3D Led Moon Light Lamp

Memancarkan 2 pilihan warna iaitu putih dan kuning. Menggunakan bateri yang tertanam di dalamnya. So kalau dah habis guna dan untuk cas makan masa 3 jam untuk penuh.

3D Led Moon Light Lamp ni boleh guna untuk jangka masa antara 5 jam hingga 20 jam mengikut pada kecerahan yang digunakan.

Dalam packaging pembelian ni apa yang korang akan dapat adalah :
  • Lampu Hiasan 3D Led Moon Light Lamp
  • Wooden Mount Wood Base
  • Usb Power Cable
  • English Manual
Lampu Hiasan 3D Led Moon Light Lamp

Kalau korang nak dapatkan Lampu Hiasan 3D Led Moon Light Lamp  ni boleh buat pembelian terus dekat seller Shopee GADGETKUSTORE Dalam tu seller juga ada tunjukkan macam mana cara guna..



CONTINUE READING
Zaza Iman
1 Comments
[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)