Memaparkan catatan dengan label APLIKASI. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label APLIKASI. Papar semua catatan

Cosmetics Review Dan Ranking App @Cosme Kini Di Malaysia

Cosmetics Review Dan Ranking App @Cosme Kini Di Malaysia



Cosmetics Review Dan Ranking App @Cosme Kini Di Malaysia. Kalau cakap pasal kecantikan ni bukan wanita saja yang minat tetapi lelaki pun sama. Tengok lah sekarang ramai dah lelaki yang mementingkan penjagaan diri dan ramai yang kini bergelar jurumakeup. Zaza pun ada kenalan lelaki yang mahir dalam makeup dan hasil solekannya memang tip top.

Diakui yang zaza juga antara ribuan wanita yang gilakan barangan makeup dan kecantikan. Bila ada masa terluang tu zaza suka tengok tutorial makeup sebab adakala mereka juga akan berikan tip untuk menghasilkan solekan yang bagus. Lepas tu mula lah tertarik dengan produk-produk yang mereka gunakan dan seperti biasa hati pun terdetik nak membeli.

Tapi…sebelum nak membeli barangan kecantikan atau makeup kita mestilah nak tahu terlebih dahulu kan info tentang produk tersebut. Contohnya kita nak tahu berapa harga produk itu, cara guna, kandungan bahan dalam produk dan juga review-review dari pengguna yang dah pernah guna.

@COSME Aplikasi Cosmetics Review & Ranking App Popular Di Jepun
Disebabkan itulah, sebuah aplikasi @COSME telah diwujudkan dan diperkenalkan di Malaysia. @COSME merupakan satu aplikasi Cosmetics Review & Ranking App . Asalnya app @cosme ini dari Jepun dan ia sangat popular di sana. Dan kini ia telah menjadi Beauty Community terbesar di Asia.

Cosmetics Review Dan Ranking App @Cosme Kini Di Malaysia

Bila zaza membuka app ini, zaza dapati begitu banyak review-review pengguna dari Malaysia. Zaza suka membaca bila mereka berkongsi pengalaman mereka sendiri setelah menggunakan produk tersebut. Barulah terasa yakin nak mencuba dan membeli produk yang diinginkan.

Apabila berada di bahagian utama @cosme, anda akan dapati terdapat empat bahagian menu utama iaitu Search, Trending, Review dan Rangking.

Cosmetics Review Dan Ranking App @Cosme Kini Di Malaysia
Paparan utama @Cosme 
Baca lagi »
Zaza Iman
7 Comments

Hybrid Cocojello Di Finger Food Bites Puchong

Hybrid Cocojello Di Finger Food Bites Puchong



Hybrid Cocojello Di Finger Food Bites Puchong. Assalamualaikum dan hi..apa khabar semuanya. Sudah beberapa hari zaza ada dekat KL ni. Ada beberapa urusan zaza kat sini dalam tempoh 2-3 minggu. Bila kat sini mulalah zaza terasa nak mencari menu-menu yang best untuk dinikmati yang jarang-jarang ada kat tempat zaza.

Memandangkan sekarang ini semuanya dah mudah. Tak perlu nak keluar jauh-jauh nak cari makan. Order saja guna app Grab Food. Ini kali pertama zaza buat tempahan makanan melalui app Grab Food. Kalau lihat menu yang ada dalam app tu terasa nak order semuanya.

Tapi masa tengah mencari menu apa yang nak dicuba tu..zaza terlihat ada menu berasaskan kelapa. Zaza ni memang pengemar kelapa. Jadi apa saja makanan yang ada kelapa mesti nak cuba.

Hybrid Cocojello Di Finger Food Bites Puchong
Antara flavor baru yang diperkenalkan
Baca lagi »
Zaza Iman
8 Comments
[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)