Memaparkan catatan dengan label ADVERTORIAL. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label ADVERTORIAL. Papar semua catatan

MAHA 2016 Berjaya Tarik Jutaan Pengunjung

MAHA 2016 Berjaya Tarik Jutaan Pengunjung


MAHA 2016 Berjaya Tarik Jutaan Pengunjung. Assalamualaikum rakan-rakan zaza semua. Apa khabar. Baru-baru ini zaza berkesempatan hadir ke MAHA 2016 ( Pameran Antarabangsa Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongan Malaysia.

Last zaza pernah datang semasa tahun 2008 kalau tak silap. Dan MAHA 2016 kali ini memang cukup meriah sangat. Tapi sayangnya zaza tak dapat lawat banyak tempat. Dengan kaki sakit. So berpeluang ke kawasan-kawasan berdekatan je. Sedih rasa hati tak dapat melawat kasawan upin ipin dan lain-lain


MAHA 2016 Tarik Jutaan Pengunjung
Meriahnya sambutan dari orang ramai

MAHA 2016 Tarik Jutaan Pengunjung

MAHA 2016 Tarik Jutaan Pengunjung

Berkonsepkan OUR FOOD, OUR FUTURE MAHA 2016 berjaya menarik 3.7 pengunjung. - Sumber Berita Harian,

MAHA 2016 telah diadakan di Taman Pameran Pertanian Malaysia, MAEPS Serdang. Pameran MAHA 2016 ini berlangsung dari 1 Disember sehingga 11 Disember lalu.

Turut hadir ke pameran MAHA 2016 ini ialah Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani iaitu Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek.

MAHA 2016 Tarik Jutaan Pengunjung
Wali Band

Selain pameran dan jualan tentang hasil pertanian, terdapat juga Kampung Mok Cun, Upin Ipin dan juga festival muzik.

Beberapa artis juga turut hadir membuat persembahan. Zaza juga berkesempatan bergambar bersama artis dari Indonesia, Wali Band.

MAHA 2016 Tarik Jutaan Pengunjung

Masa zaza datang..memang ramai sangat orang. Sepanjang berada di MAHA 2016..apa yang zaza beli dan bawak balik adalah selonggok jagung je..mehmeh... Bukan main lagi berjalan sana sini tapi yang dibelinya hanya selonggok jagung berharga RM5.00

Sebenarnya juga zaza nak beli pokok buah-buah tapi sayang zaza tak boleh nak bawa balik memandangkan untuk balik semula ke tempat zaza tinggal adalah dengan menaiki bas..so susah la pulak kan..

Apa pun zaza amat gembira datang ke MAHA 2016 kali ni.. seronok....Rasa nak pergi lagi sebab tak puas. Insyaallah tahun depan jika ada lagi zaza nak pergi dan shopping lebih banyak lagi.. ;)


CONTINUE READING
Zaza Iman
1 Comments

Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai

Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai


Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai. Zaza memang suka sangat beli belah secara online. Kebanyakan barangan seperti pakaian,kasut dan makeup menjadi kegilaan zaza. Memandangkan masa untuk keluar terhad..so zaza lebih suka membeli atas talian saja.

So kat sini zaza nak kenalkan kat korang satu website shopping online yang sedang popular iaitu EZBUY

Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai

Di EZBUY terdapat beribu item yang dijual. Memang gila la tengok. Antara barangan yang dijual seperti pakaian wanita,pakaian lelaki, permainan kanak-kanak, kasut, aeg dan aksesori, barangan sukan, peralatan rumah dan dapur, peralatan pejabat,barangan motor,produk kecantikan dan kesihatan, barangan telefon dan juga komputer.

Terdapat pelbagai jenama yang boleh korang pilih. Harga ada yang murah. Ada yang sedikit mahal. Pun begitu bijaklah membeli.

Paling menyeronokkan di EZBUY ni adalah kos penghantarannya hanya RM8.80 (unlimited parcel size & weight )

So dah tak sabar rasanya nak shopping di EZBUY? Jom tengok caranya seperti dibawah.

1. Daftar acc EZBUY. Setelah berjaya daftar boleh la mula membuat pesanan
2. Pilih pesanan yang korang nak. Klik ADD TO CARD
Macam zaza pilih baju New Winter Fashion Show Rose Print Pettiskirt Dressess
berharga RM64.71 ( panjang betul nama item :p )

Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai


3. Pilih kos penghantaran. Disini ada empat pilihan. So kalau nak murah pilih la yang biasa. Selepas siap pilih CHECK OUT

Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai

 3. Masukkan butiran peribadi seperti nama, alamat dan nombor telefon.
Pastikan segala maklumat adalah betul

Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai


4. Selesai proses mengisi maklumat peribadi....maka akan keluarlah page seperti dibawah. 
Seterusnya klik TOP UP NOW

Ezbuy Laman Web Shopping Murah Pilihan Ramai

5. Akhir sekali..pilihlah cara pembayaran yang korang mahukan.

Haaa...senang dan mudah je kan?


Bagi korang yang baru mendaftar dengan EZBUY, korang juga berpeluang untuk mendapatkan voucher bernilai RM15 yang akan dimasukkan ke dalam account EZBUY korang.

So kalau korang nak membeli belah di EZBUY daftar je di sini..



CONTINUE READING
Zaza Iman
5 Comments

KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA

KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA



KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA

KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA. Terdedah kepada sinaran UV atau cahaya matahari terik dalam tempoh yang panjang adalah antara punca terjadiya masalah kulit wajah termasuk kanser kulit. Perkara ini didedahkan oleh Pakar Estetik dan Kecantikan, Dr. Hatun Deleila Azrai dalam Majlis Kempen Kesedaran “Sayangi Kulit Wajah Anda” anjuran Ephyra.

KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA

Antara masalah kulit yang timbul termasuklah jeragat, tompok hitam atau ‘melasma’ yang menyebabkan wanita kurang berkeyakinan diri untuk berjumpa orang ramai. Seawal usia 20-an, wanita berisiko untuk berdepan dengan masalah kulit wajah.  Jeragat terutamanya, bukan sahaja mencacatkan penampilan seseorang malahan tanpa pengawalan dan rawatan yang betul ia boleh menjadi masalah serius.

KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA


“Kajian menunjukkan 80-90% wanita Asia mengalami masalah jeragat akibat sinaran UV. Sinaran UV dari matahari yang berlebihan menghasilkan melanin yang banyak. Melanin diperlukan oleh kulit untuk melindungi sel daripada rosak. Namun, sekiranya penghasilan melanin berlebihan, ia akan menyebabkan tompok hitam terjadi dan tidak terkawal.”
Kempen kesedaran “Sayangi Kulit Wajah Anda!” yang dianjurkan Ephyra memberi kesedaran kepada wanita untuk menjaga dan menghargai kulit wajah mereka dalam cabaran cuaca hari ini.

KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA

Pengarah Urusan & Pengasas Ephyra ; Pn. Amiza Amiruddin memberitahu Ephyra kini menambah dua lagi produk penjagaan wajah iaitu Serum Ephyra Skin Nano Advanced Repair & Pelembap Muka Ephyra Skin Snow Advanced White Repair. Disamping ‘killer product’ mereka iaitu sabun pencuci muka Ephyra Skin Bar.
Serum yang berteknologi Nano & dipatenkan di Switzerland ini bertekstur ringan dengan bahan asasnya adalah air. Manakala pelembap muka dengan teknologo Geno-White pula sangat mudah menyerap dan langsung tidak melekit atau berminyak apabila digunakan.


Ia dirumuskan khas dan difokuskan kepada masalah kulit wanita Asia seperti jeragat, jerawat, parut jerawat, kulit kendur dan kulit kusam. Formulasi semulajadi yang hebat digunakan dengan kandungan bahan antioksida seperti Glutathione, Vitamin C dan Vitamin E yang diekstrak dari sumber buah-buahan.

Duta Ephyra, Memey Suhaiza & Norman Hakim pun turut berkongsi pengalaman mereka menggunakan produk Ephyra setelah hamper 4 tahun. Malahan apa yang menarik Ephyra yang terkini telah menerima Anugerah Asia Pacific Super Health Brand 2015-2017. Anugerah ini memberikan kredibiliti dan keyakinan pengguna tentang kualiti produk tempatan seperti Ephyra.

KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA


Semalam, baru je terima parcel Ephyra Skin Care Series. Tak sabar nak cuba dan rasa sendiri keberkesanan produk terbaik dari Ephyra ni. Tambahan pula nak Hari Raya kan, semua nak berseri-seri & nampak cantik. Tunggu review dari saya ye!

Untuk konsultasi dan maklumat lanjut mengenai produk Ephyra hubungi –

Hotline : 019-3999 238 / 03-4141 7889


CONTINUE READING
Zaza Iman
7 Comments

 Blouse Dan Jubah Nursing Serta Mesra Wudhuk Dari Norie Signature

Blouse Dan Jubah Nursing Serta Mesra Wudhuk Dari Norie Signature



Blouse Dan Jubah Nursing Serta Mesra Wudhuk Dari Norie Signature. Zaza memang gila dengan baju..pantang nampak yang berkenan mesti nak beli. Sekarang ni banyak zaza lihat trend gadis dan wanita memakai pakaian blouse dan jubah plain dengan warna pastel. Warna pastel banyak dipilih kerana ia memberikan kesan kelembutan pada si pemakai.

So buat korang yang nak ke sebarang majlis dan sedang mencari baju yang sesuai, nursing dan mesra wudhuk zaza suggestkan korang boleh dapatkan koleksi blouse dan jubah dari NORIE SIGNATURE.

NORIE SIGNATURE merupakan butik pakaian online yang mula semakin dikenali  ramai yang terletak di Meru, Klang. NORIE SIGNATURE menjual pakaian  seperti jubah, blouse, kurung moden, polazo, shawl yang berkonsepkan menutup aurat dengan sempurna dan longgar. Menepati ciri-ciri pakaian seorang muslimah. 

LAYLA BLOUSE

Kini NORIE SIGNATURE memperkenalkan satu lagi koleksi baru pakaian mereka iaitu LAYLA BLOUSE. Didatangkan dengan 5 pilihan warna pastel yang begitu memukau pandangan mata. Antara warna yang dikeluarkan adalah Aqua Blue, Dusty Purple, Mustart, Nude Peach dan Soft Pink.




Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature
5 pilihan warna pastel Layla Blouse

LAYLA BLOUSE menggunakan material dari premium soft crepe yang cukup selesa dan tidak panas. Nursing dan mesra wudhuk. Yang menariknya ia labuh dan menutup pinggul. Kain yang best dan selesa. Tak mudah kedut. Rekaannya yang unik dan moden. Di bahagian lenggan baju seperti ada corak alunan bertingkat-tingkat.

Terdapat dalam saiz S,M,L dan XL. Sangat sesuai dikenakan dengan seluar polazzo. 

Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature
Warna Layla Blouse yang menjadi kesukaan zaza... 

Harga bagi LAYLA BLOUSE KINI HANYA RM99 je


HELENA BLOUSE

Selain LAYLA BLOUSE yang kini menjadi kegilaan wanita, NORIE SIGNATURE juga mempunyai koleksi blouse lain seperti HELENA BLOUSE. HELENA BLOUSE didatangkan dengan 6 pilihan warna iaitu Brown, Cream, Dark Blue, Green, Grey dan Magenta.

Blouse Helena dibuat dengan menggunakan  material premium soft crepe. Selesa dan tidak panas. Nursing dan mesra wudhuk. Kainnya pun tak mudah kedut. Bagi korang yang hendak menghadiri majlis santai bersama sahabat bolehlah memilih HELENA BLOUSE ni.

Terdapat dalam saiz S,M,L dan XL. Ukuran penuh saiz boleh rujuk dekat www.noriesignature.my
Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature

Harga bagi HELENA BLOUSE HANYA RM99 je


Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature
Warna yang buat zaza jatuh cinta... 


WARDAH JUBAH EDISI 2016

Mencari jubah yang simple untuk dipakai di majlis perkahwinan sahabat? Apa kata cuba pulak koleksi WARDAH JUBAH EDISI 2016.

WARDAH JUBAH direka dengan menggunakan material heavy dull satin dan terdapat lace-lace kecil pada hadapan baju. Terdapat 4 warna pilihan iaitu Tiffany Blue,Dark Green, Golden Brown dan Ice Pink. Designnya tampil simple namun kelihatan elegan dan moden. 

WARDAH JUBAH juga nursing dan mesra wudhuk. Untuk korang yang memiliki tubuh tinggi sangat sesuai dipakai. Kainnya cukup selesa apabila dipakai dan tidak mudah kedut.

Terdapat dalam saiz S,M,L dan XL. Stok jubah ini sangat terhad. So cepat cepat la order. Kalau habis tak akan direstock kembali.  Ukuran penuh saiz boleh rujuk dekat www.noriesignature.my

Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature
Tiffany Blue

Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature
Ice Pink

Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature
Dark Green

Promosi Jualan Murah Blouse Dan Jubah Dari Norie Signature
Golden Brown

Harga bagi WARDAH JUBAH HANYA RM159 je

Oh ya, NORIE SIGNATURE juga menawarkan promo diskaun sebanyak 10% ke atas pembelian blouse dan jubah ( untuk pembelian pertama sahaja )

Gunakan kod promo REG10 semasa anda membuat CHECKOUT.

So kalau korang berminat sangat nak dapatkan koleksi blouse dan jubah yang ditawarkan oleh NORIE SIGNATURE ni, boleh la membuat tempahan terus dengan melayari :


Alamat : Norie Signature Online Store, 63B, Tingkat 2,
Jalan Besar KU/8, Meru, Klang Selangor.
Whatsapp : 016 - 660 7840 ( Norie )

Pembayaran boleh dibuat melalui :

FPX, Master Card, Visa, CIMB, MAYBANK, RHB, AMBANK,
ALLIANCE BANK dan HONG LEONG BANK

***

Selamat membeli belah bersama NORIE SIGNATURE :)


CONTINUE READING
Zaza Iman
6 Comments

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut



Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut. Entah yang keberapa kali..zaza pun dah tak terbilang nak kira. Tiga minggu lalu entah dimana silap..mungkin pada produk, pemakanan dan hormon yang tidak stabil..kulit zaza mengalami masalah jerawat  lagi dan yang sedihnya ia berparut. Biasanya parut jarang berlaku. Kali ini jerawat dan parut naik di pipi kanan, kiri dan dahi. Nak kata zaza campur produk..zaza dah tak campur dah. Hanya fokus satu produk muka je itu pun zaza dah stop sejak perasan skin makin naik jerawat.

Lama-lama jerawat tersebut tinggalkan parut hitam dan coklat-coklat. Mungkin juga sebab zaza degil cuba picit jerawat. Akibatnya.. zaza alami stress dengan keadaan kulit. memang sedih jugak. Dalam hati bercakap "kenapa kulit aku tak lawa macam orang lain". hari-hari kat tempat kerja zaza telek muka kat cermin.

Balik keje pun sama.Tengok cermin dan tengok perubahan kulit yang berlaku. Bila telek-telek muka orang lain kat instagram lawaaaanyaaaaaaaa.... flawless..gebu... but why muka zaza tak macam tu?

Tapi zaza bersyukur sekurangnya masalah zaza ni tak kronik. Ada zaza jumpa tu.. lagi teruk. Ada yang satu muka..berbiji-biji dan bergunung ganang. Ada  juga yang berkongsi masalah kulit kat wasap zaza. Bila tengok.. mereka lagi teruk ditambah dengan masalah jeragat.

Kalau ikut sejarah dulu-dulu.. zaza pernah alami resdung. Tapi bila dah berubat sembuh. So tak pasti la jika jerawat yang berlaku sekarang adalah sisa-sisa dari resdung dulu.. tapi zaza rasa mungkin faktor horman yang tak stabil.  Memang ramai jugak yang tegur akan kulit zaza sekarang ni..

Nak buat rawatan dengan pakar zaza ni bukan bergaji besar. So terpaksa la guna cara dan produk-produk yang boleh dibeli.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut
EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM BANTU PUDARKAN PARUT

Syukur Alhamdulillah kerana dalam tengah sedih nak rawat masalah kulit ni..zaza berpeluang untuk mencuba sendiri satu produk baru iaitu EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM. EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM ni adalah serum pertama yang dikeluarkan oleh pihak OCEANLIFE MARKETING SDN BHD dibawah jenama EPHYRA.

Sebaik je dapat produk ni..malam tu sebelum tidur je zaza terus sapu. EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM ni bau nya memang sedap. Zaza suka akan baunya. Bila apply kat muka sejuk terasa. Dalam masa pakai tu zaza harap sangat akan ada keajaiban. Sebab zaza nak pergi event Sepetang Bersama Blogger 2016 bulan 4 nanti. Malu la rasa kalau kulit rosak.

Tarikh zaza mula pakai serum ni pada 17 MAC 2016 sehingga hari ini. Ini bermakna dah 11 hari zaza gunakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ni.

Zaza sapu sebelum tidur dan pagi, sebelum makeup.. So inilah keadaan kulit zaza. Kulit pipi belah kiri memang selalu bermasalah dan teruk. Kalau sebelah kanan kurang. Kat dahi zaza pun sekarang dah pudar berbanding beberapa minggu lalu.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut
Gambar kiri masa tengah naik...ada kesan parut sikit mula nak jadi... gambar kanan kulit jadi semakin berparut hitam dan besar.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut
Kulit sekarang selepas menggunakan Ephyra Skin Nano Advance Serum. Kiri semakin mengering. Kanan kulit dah mengering dan kian pulih. Alhamdullillah. Sekarang kena terus pakai sehingga ia betul-betul pulih. Doakan zaza...

Terkini...


Memang zaza sabar dalam proses nak baiki kulit ni. Kadang pergi muka tak makeup sangat. Calit foundation je sikit bagi muka ada seri. Kalau tak makeup nanti pucat sangat. Lagi pun kerja zaza hari-hari berdepan dengan orang ramai.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut
Masa ni tengah makeup nipis.. so dapatlah cover masalah kulit. Tapi bila zoom sebenarnya boleh nampak kulit rosak kat pipi dan dahi ada jerawat dan parut.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut
Cakkk...amboi zaza dalam gambar kemain kulit.. mehmeh.. biasa la dah calit-calit makeup sikit tak nampak la sangat... korang yang gigirl pun sama jugak kan? :p

Sekarang zaza berpuas hati dengan keadaan perubahan kulit. So jom baca pulak apa yang bagus dan kelebihan Ephyra serum ni. Harap-harap dapat membantu korang jugak yang tengah mencari produk untuk rawat parut dan jerawat.

FORMULASI BAHAN
EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM


EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM ini telah menggunakan Teknologi Nano di mana ia telah dipatenkan di Switzerland. Serum Ephyra ini telah diuji keberkesanannya dan terbukti secara klinikal dapat memulihkan kulit wajah yang rosak dan mengembalikan kulit yang cantik dan berseri.

Tak perlu risau kalau nak cuba serum Ephyra ni kerana ia BEBAS dari sebarang bahan kimia berbahaya, merkuri dan hydroquinone. Ianya mudah meresap ke kulit sehingga ke lapisan paling dalam kulit serta tidak berminyak.

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM menggunakan gabungan formulasi bahan antioksida iaitu Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C dan E mampu mencerah dan menaikkan seri wajah. 

KELEBIHAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

Berikut adalah kesan dan kelebihan yang terdapat di dalam Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum :

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut
Senyum manis memey... duta dan mengguna setia Ephyra


BAGAIMANA TEKNOLOGI NANO BERTINDAK PADA KULIT

Teknologi Nano merupakan teknologi terkini yang cukup popular digunakan dalam bidang kecantikan. Teknologi yang digunakan ini menjadikan partikel serum sangat kecil sehingga ia begitu mudah meresap masuk ke lapisan kulit yang paling dalam. Partikel serum yang meresap itulah dapat memulihkan struktur dalaman kulit yang rosak dan menjadikan permukaan kulit anjal serta tidak berminyak.

TIGA MANFAAT SERUM INI :

MEMULIHKAN - Ia membantu mengembalikan dan memulihkan keanjalan kulit secara luaran dan dalaman bagi menghasilkan kulit wajah yang lembut, cerah dan sihat berkilau serta bersinar. Ia juga membantu memperbaiki kulit wajah agar tampil lebih bersih, tegang dan muda.

MEMPERBAHARUI - Ia menyerap jauh ke dalam sel kulit dan menjadikan proses pembaharuan sel kepada tahap maksima. Untuk hasil yang lebih anjal, lembut dan kelihatan bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna.

MELINDUNGI - Membantu melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaaan dengan menjadi agen anti=oksida yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan vitamin E kepada kulit.

Cara tindakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bertindak

Masalah jerawat dan parut memang tak pernah henti. Apa pun untuk merawatnya memang kita memerlukan penjagaan dan rawatan yang sesuai. Nak picit pun biar cara betul. Jangan jadi macam zaza...degil..akibatnya jadi parut..pastu menyesal tak sudah... ^_^


TESTIMONI PENGGUNA

Testimoni pengguna lain yang telah mencuba sendiri serum ini dan telah berjaya merawat masalah kulit

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut

CARA GUNA 

Mudah je. Bersihkan muka dan keringkankan. Kemudian titiskan sedikit Ephyra Skin Nano di pipi, dahi dan dagu. Selepas tu sapu perlahan-lahan ke seluruh muka dan biarkan ia meresap.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Bantu Pudarkan Parut
Sapu kan sedikit Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum kat seluruh muka dan biarkan ia meresap


HARGA

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
15ml ( sebotol )

Harga Asal :
RM88 ( Sememanjung Malaysia )
RM92 ( Sabah/Sarawak )

Namun kini ada berita baik.. Pihak Oceanlife2u sedang membuat harga promosi iaitu

hanya 
RM 68 ( Semenanjung Malaysia )
RM72 ( Sabah / Sarawak )

wow...bestkan???

Cepat dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan semula....

***Produk Serum Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ini sesuai digunakan untuk semua jenis kulit


CARA NAK ORDER

So buat rakan-rakan zaza dan pembaca-pembaca yang sedang bersedih akibat masalah jerawat, parut,jeragat ke..kulit kusam tak bermaya ke...boleh la cuba EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM.

Berminat boleh la membuat pembelian secara online melalui :

Whatsapp ke HOTLINE : 019 737 3770  /  019 380 0779

Korang juga boleh dapatkan di semua rangkaian pengedar sah EPHYRA termasuklak di Brunei dan Singapura. Juga boleh didapati di farmasi dan kedai serta toko jamu yang terpilih.

Info lanjut juga boleh ke

Instagram : @ephyra2u

Sekiranya korang ada sebarang pertanyaan boleh menghubungi terus ke 019 301 5577


JOM BACA JUGA TESTIMONI SAYA MENGGUNAKAN

EPHYRA SKIN BAR - KLIK SINI
MINUMAN EPHYRA - KLIK SINI


CONTINUE READING
Zaza Iman
3 Comments

 Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature Jadi Kegilaan Muslimah

Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature Jadi Kegilaan Muslimah


Sekali pandang je terus tergoda. haiii itu la kalau dah nama pun perempuan..pantang tengok pakaian atau tudung lawa-lawa dan berkenan dihati..terus tangan tu rasa gatal nak membeli. Sama la macam zaza jugak.. memang pantang tengok baju-baju atau tudung...mesti nak beli sampai 2-3 helai terutamanya kalau ada tawaran best dari butik-butik. 

Zaza tahu mesti ada pembaca blog zaza ni pun sama perangai macam zaza..oh ya sekarang ni pun zaza gemar kumpul jubah dan blouse-blouse labuh. Trend zaman ni pun banyak zaza nampak remaja dan wanita dewasa mengenakan baju-baju labuh dan jubah. So sweet...sangat-sangat cantikkkkkk tahu...!

Eh......sebenarnya zaza nak kenalkan korang kat satu website jubah dan blouse yang memang besttt kalau korang soping kat situ... sebab apa best?? sebab harga yang ditawarkan cukup murah, berbaloi dan berkualiti. Lawa-lawa pulak tu..bukan baju je lawa... modelnya pun alahai...cantik betul....terasa seperti awan-awan mula muncul di atas kepala...sambil berangan zaza pulak jadi model......mehmeh

 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature

Website yang zaza maksudkan adalah NORIE SIGNATURE. Sebuah butik online yang menawarkan pakaian seperti jubah, kurung moden, blouse,polazo, shawl yang cukup eksklusif, trendy, moden dan yang penting adalah longgar dan menutup aurat dengan sempurna. 

Sempena dengan tahun baru ni.. NORIE SIGNATURE telah melancarkan 2 pakaian baru iaitu Jubah Wardah dan Blouse Helena. Dua rekaan ini menampilkan ciri yang simple tetapi cukup elegen dan moden. Didatangkan juga dengan warna-warna yang cukup menarik. 

Keistimewaan Jubah Wardah adalah ia diperbuat dari heavy dull satin dan terdapat lace-lace kecil pada rekaannnya.... So amat sesuai la untuk korang yang nak ke pejabat atau apa-apa majlis formal atau tidak formal.

 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature
Jubah Wardah...dengan gabungan dua warna pastel 

 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature
Cantiknya kakak model ni mengenakan jubah Wardah... :p

Sebenarnya zaza berkenan sungguh kat Blouse Helena ni..warna brown dan cream tu...alahai.....cantiknya...blouse macam ni la yang dah lama zaza nak cari.. kat tempat zaza kawasan kampung ni susah nak cari style macam ni....ini dah jumpa website NORIE SIGNATURE ni insyaallah next time zaza grab ok... ;p

Blouse Helena ni dibuat dari material premium soft crepe. Selesa dan tidak panas. Nursing dan Wudhuk Friendly. Kain pun tak mudah kedut. Untuk acara-acara santai sesuai mengenakan blouse Helena ni.. harganya pun murah..berbaloi untuk korang miliki...
 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature
Si kakak yang cantik ni mengenakan blouse Helena... 


 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature


Selain dua koleksi baru yang ditampilkan, NORIE SIGNATURE  turut mengeluarkan  Jubah Raisha. Dengan gabungan tiga warna. kini Jubah Raisha tengah ada mega clearance sale.Kalau dulu sehelai jubah Raisha RM160..sekarang hanya RM99 je..wowww....haaa baik korang grab cepat-cepat...nanti habis menangis korang....

 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature

Mencari-cari hadiah untuk mak, adik perempuan, kakak atau rakan perempuan? dan terasa malasnyaaaaa la 'aku' nak keluar bandar... haaaa apa kata sekali sekala korang hadiahkan pula seluar jenis Polazo ni..dan tak perlulah korang hadap jem dan berpanas-panas di luar...di NORIE SIGNATURE ni...ada 5 pilihan warna yang boleh korang pilih.. sementara stok masih ada.. so cepat-cepat la tekan butang order..


 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature


Memang lawa-lawa laaa...saya pun nak order jugak!!! tapi macam mana??? ehhh sabar-sabar... ada lagi zaza nak bagitahu.. NORIE SIGNATURE juga ada menjual shawl. Antara yang ada adalah Pinless Shawl dan Printed Shawl. Zaza tengok koleksi shawl ni cepat habis.. kalau berminat boleh la korang usha-usha ok..

 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature

 Jualan Murah Jubah Dan Blouse Dari Norie Signature

Pendek kata harga yang ditawarkan dekat NORIE SIGNATURE  ni sangat la murah dan berbaloi untuk dimiliki. Rekaan baju dan tudung pun lawa-lawa...cantik belake..

Ok lah korang pun ada yang tak sabar nak membeli belah dan dapatkan baju-baju yang cantik ni kan?..sekiranya ada pertanyaan atau nak buat tempahan, boleh la korang layari :


Alamat : Norie Signature Online Store, 63B, Tingkat 2,
Jalan Besar KU/8, Meru, Klang Selangor.
Telefon : 012 - 345 7840

Selamat mencuci mata...jom bercantik-cantik dengan NORIE SIGNATURE muahhh ;p




CONTINUE READING
Zaza Iman
5 Comments
[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)