Thursday, June 08, 2017

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design. Dah 3 tahun lamanya zaza buat sambilan menerima tempahan cetak kad bisnes. Syukur kerana rezeki berterusan Allah beri. Paling seronok setakat ni customer semua berpuas hati. Selain cetak kad bisnes..zaza juga mengambil tempahan design ( design sahaja ) seperti banner, bunting, flyer, kad kahwin design dan lain-lain design jika perlu.

Prinsip zaza.. jika kad bisnes tidak diterima dalam tempoh seminggu, zaza akan pulangkan semula duit pada customer. Tapi jika sampai selepas seminggu boleh membuat pembayaran semula. Sekiranya ada masalah penghantaran dari pihak kilang cetak kebiasaannya akan lewat sehari.

Sekian lama zaza tak update tempahan kad dari customer dekat blog. Zaza banyak aktif update dekat facebook personal je hasil-hasil design kad.

Sebahagian hasil cetakan kad yang telah customer terima.

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design


Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Kad Bisnes Murah RM55 Untuk 3 Kotak Percuma Pos Percuma Design

Dan banyak lagi..buat masa ni zaza cetak menggunakan material PAPER ART CARD + MATT LAMINATION. Standart yang biasa ramai guna.

Anda yang berminat nak tempah boleh boleh tinggalkan  message dekat Facebook Page zaza https://www.facebook.com/zazaimandotcom/ dan zaza akan add secara personal untuk perbincangan okeyy..



Tuesday, May 24, 2016

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak. Lama gila zaza tak update about tempahan business card yang di order customer. Zaza banyak update kat facebook dan instagram je.. jemput follow ig shop @byzazaiman dan personal zaza @zazaiiman

Now bila dah bekerja ni..zaza tak terima banyak sangat tempahan. So dalam seminggu tu biasa zaza ambil tempahan untuk 2-3 job je.. maklumlah balik kerja jam 7 petang..dah penat. Kadang terlelap. Sedar-sedar dah jam 2-3 pagi.. 

Baru ni zaza ada buat promosi kad bisnes RM50 - 3 kotak. Alhamdulillah ada order diterima. Now promosi RM50 dah close.

Sekarang zaza open harga RM55 je untuk 3 kotak. Terhad untuk satu design je.


 Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Promosi Kad Bisnes RM55 Je Untuk 3 Kotak

Sebahagian hasil kad bisnes yang ditempah. Sekarang ni sesiapa yang tempah memang zaza akan minta idea mereka sendiri. Macam yang zaza cakap tadi..balik keje je dah penat...mengantok...so idea tu memang kadangkala zero. Bila ada idea-idea customer lah mudah untuk zaza hasilkan design.

Thanks customer zaza... regular customer pun ada. Alhamdulillah semua feedback servis zaza mereka berpuas hati. If ada yang lambat terima barang atas sebab-sebab tertentu pun zaza akan mohon maaf dari awal. But zaza pun happy bila customer suka.

So if ada sesiapa nak order kad boleh la terus PM zaza kat fanpage...

Material : Art Card +  Matt Lamination
2 Sides Both Color
3Box - 300pcs
For One Design Only

RM55 ( Harga termasuk design dan penghantaran )




Monday, November 16, 2015

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah. Hari ni balik keja dalam hujan.. tapi syok jugak..esok-esok ada anak nanti boleh cerita kisah kesusahan ibu dia pergi dan balik keja macam mana..mehmeh... oh ya.. agak lama juga zaza tak update tentang tempahan kad bisnes.. last dulu tahun lepas.. zaza banyak update kat fb sendiri je..

So now sesiapa ada nak order kad bisnes.. boleh la pm zaza ok..  harga RM55 je untuk 3 kotak ( 300pcs ) harga termasuk postage dan design.. Material yang zaza guna standart Art Card dan Matt Lamination. Tempoh siap 3-4 hari bekerja. Pos zaza guna khidmat Skynet.

Ini antara sebahagain contoh-contoh kad bisnes yang ditempah..

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Tempahan Kad Bisnes Murah Terlajak Laris La Sangat...

Sekarang zaza ambil tempahan dan buat pada waktu malam je..atau cuti sabtu ahad.. Now sebab zaza pun dah bekerja.. so sebarang design zaza buat partime je..

Siapa nak tempah.. kalau ada draf sendiri lagi mudah..senang keje..mehmeh..boleh la order kat zaza di SINI


Ok... thanks you muahh



Sunday, December 28, 2014

Kad Bisnes Tempahan Blogger


20/6/2015 - Sabtu 
Segala Update Tentang Design dan Kad bisnes hanya di facebook personal dan facebook page sahaja buat masa sekarang ini.Terima kasih

Page :  zaza zehra

***************************************


Lama tak update tempahan kad bisnes. Asyik lupa je...Baru ni ada terima tempahan kad dari blogger Mahamhu.com. Siapa tak kenal kan. Blogger popular..Kalau masuk blog Mahamahu asyik lapar je..hehe.. dan beberapa tempahan dari orang lain.

Berminat nak tempah kad bisnes boleh tanya saya di Sini

design kad bisnes

design kad bisnes

design kad bisnes

design kad bisnes

design kad bisnes



Friday, November 28, 2014

Tempah Kad Bisnes Murah


Sejak dua tiga hari ni, internet slow sangat. Nak update blog pun rasa malas..hehe..tapi mana boleh biarkan lama-lama tak update. Tak seronok pulak rasa. 

Oklah, nak kongsi kali ni dapat tempahan kad bisnes dari Junaidi dan Yatt. Siapa nak tempah boleh tanya saya di Sini

Tempah Kad Bisnes Murah

Tempah Kad Bisnes Murah

Tempah Kad Bisnes Murah

Ok lah, entri kali ni pendek sikit sebab kepala pening.. Dah lama tak datang pening. Baru je telan ubat...sekian, jumpa lagi..



Design Kad Bisnes


Hari ni asyik nak tidur je kerjanya. Nak-nak musim hujan memanjang...cepat sangat nak lena.. tapi bila waktu malam, mata ni cerah susah nak tidur. Tengoklah sekarang ni sembab dah mata.. haiyaaa...rasa tak berseri dah sekarang ni..

Dah jadi tabiat lewat malam tidur.. biasanya apa yang saya buat adalah kerja-kerja design. Waktu ni banyak la idea muncul. 

Kali ni dapat lagi tempahan kad bisnes. Alhamdulillah. Ini beberapa contoh yang saya dah design..kecuali...

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Kad Nafisah yang telah di design oleh Azstory311 dia ni pun memang hebat juga dalam design. Kalau nak minta dia design kad pun boleh.


Design Kad Bisnes

Oklah, malam ni agak penat sikit... sejak akhir ni blog pun tak berapa nak pandang. Entah bila nak rajin macam mula-mula dengan blog dulu... 

Siapa nak tempah kad bisnes dengan saya, boleh tanya di Sini

Jumpa lagi...



Saturday, November 08, 2014

Design Kad Bisnes


Cuaca sekarang tak menentu.. bila malam je hujan mula turun. Maka cepat lah rasa megantuk tapi tidurnya lewat juga..jam 1 pagi ke 2 pagi baru tutup lampu...dah tabiat.... biasanya waktu malam la buat kerja-kerja design kad bisnes yang ditempah. Masa ni la idea banyak muncul.

Terima kasih buat rakan-rakan yang tempah kad dengan saya..Ini beberapa design simple yang saya buat. Ada yang beri idea sendiri.. Kalau yang beri idea sendiri untuk design mudah la bagi saya..tak perlu pening untuk fikir hehehe...


Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Design Kad Bisnes

Ok la, siapa nak tempah kad bisnes boleh tanya saya di Sini

Saya nak sambung buat kerja.. jumpa lagi...



Monday, October 13, 2014

Design Dan Tempahan Kad Bisnes Murah


Beberapa hari kebelakangan ni saya agak sibuk sedikit...jarang sungguh berjalan-jalan ke blog rakan-rakan sekarang..tidak seperti dulu...maaf kan saya..Insha Allah, ada waktu-waktu terluang saya akan melawat anda semua..

Kali ini saya dapat tempahan design dan kad bisnes dari rakan-rakan.. Kebanyakan pelanggan saya terdiri daripada gurl-gurl..oh..memang mudah untuk saya cari ilham...tapi kalau lelaki... jenuh jugak la nak cari...

Ini beberapa contoh design kad bisnes yang sudah siap..

Business Card Murah, kad bisnes, design kad bisnes

Design Dan Tempahan Kad Bisnes Murah

Business Card Murah, design kad bisnes, kad bisnes

Business Card Murah, kad bisnes, design kad bisnes

Design Dan Tempahan Kad Bisnes Murah

Design Dan Tempahan Kad Bisnes Murah

Design Dan Tempahan Kad Bisnes Murah

Design Dan Tempahan Kad Bisnes Murah

Business Card Murah, kad bisnes, design kad bisnes


Siapa nak tempah dan ada sebarang pertanyaan boleh tanya saya di Sini

Oklah..jumpa lagi...tata...