Zaza Iman



Jumaat, Mac 29, 2019

Tonton Nak Beli 2.0 Live Dan  Dapatkan Barangan Pre-Loved Dari Influencer dan Selebriti
Jumaat, Mac 29, 2019 13 Comments

Tonton Nak Beli 2.0 Live Dan  Dapatkan Barangan Pre-Loved Dari Influencer dan Selebriti. Siapa pernah tonton rancangan dekat hurr.tv ?? Kalau tahun lalu zaza ada share satu posting mengenai rancangan fesyen.insta ootd trending paling win untuk hijabista..so kali ini hurr.tv kembali lagi dengan sebuah lagi program baru iaitu rancangan beli-belah barangan pre-loved eksklusif, Nak Beli 2.0. Apa yang ada dengan program kali ni?

Tonton Nak Beli 2.0 Live Dan  Dapatkan Barangan Pre-Loved Dari Influencer dan Selebriti

Nak Beli 2.0 adalah sebuah program sebanyak 10 episod web yang memberikan peluang kepada semua penonton atau peminat untuk mendapatkan koleksi barangan peribadi milik influencer dan selebriti dengan harga yang menarik di laman web Beli@hurr iaitu http://shop.hurr.tv/

Program ini bersiaran secara langsung pada setiap hari Rabu bermula 13 Mac 2019 dan ditayangkan pada jam 8.30 malam di laman web dan aplikasi telefon pintar hurr.tv


Program akan dihoskan oleh Nana Al-Haleq dan Nisha Ezzati secara bergilir-gilir dan turut mengundang tetamu jemputan yang terdiri daripada influencer atau selebriti jemputan antaranya Tasnim Shah, Sharifah Rose,Andriana Adnan, Shalma Aainaa, Syada Amzah dan Umaira Wafa.

Tonton Nak Beli 2.0 Live Dan  Dapatkan Barangan Pre-Loved Dari Influencer dan Selebriti
Hos Nana Al-Haleq bersama NurLynn Azureen

Tonton Nak Beli 2.0 Live Dan  Dapatkan Barangan Pre-Loved Dari Influencer dan Selebriti
Aireen Natasya, Hos Nisha Ezzati dan Maisarah

Dalam setiap episod web, akan menampilkan beberapa barangan pre-loved dan personalised eksklusif yang dijual dengan harga mampu mlik. Bagi penonton yang menyaksikan secara live juga akan berpeluang untuk mendapatkann baucer atau diskaun khas bagi koleksi ditampilkan apabila mereka membeli pada waktu siaran dijalankan.

Menariknya lagi dalam program Nak Beli 2.0 ini kerana menampilkan satu segmen iaitu Happy Hour. Segmen ini memaparkan jualan produk penjagaan wajah dan kulit, muca. Penonton yang menyaksikan juga akan mendapat diskaun bermula 30 peratus sehingga 50 peratus untuk beberapa produk yang terpilih serta set lengkap.

Tonton Nak Beli 2.0 Live Dan  Dapatkan Barangan Pre-Loved Dari Influencer dan Selebriti

Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk memilik set penjagaan wajah dan kulit rasmi yang digunakan oleh peserta Miss Universe 2018.

Menurut Datin Elaine Daly selaku Pengarah Saluran hurr.tv," Nak Beli musim pertama mendapat sambutan yang menggalakkan daripada penonton setia hurr.tv apabila kesemua barangan yang ditampilkan berjaya dijual ketika program bersiaran langsung. Ini membuktikan bahawa koleksi peribadi influencer dan selebriti sentiasa menjadi buruan peminat untuk dimiliki. Program ini adalah satu platform unik dalam mendekatkan peminat dan personaliti kegemaran. Malah, beberapa kejutan juga mungkin dibuat bagi peminat bertuah. jadi jangan lupa saksikan Nak Beli 2.0 di laman web dan aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turut menerusi App Store dan Google Play. Selain itu, bagi penonton yang membuat pembelian juga, mereka tidak akan dikenakan cas penghantaran. Ianya PERCUMA dengan pembelian minimum.

Penonton juga dapat melihat personaliti kegemaran berkongsi lebih lanjut mengenai barangan yang akan dijual. Sudah tentulah setiap barangan tersebut mempunyai keistimewaan yang tersendiri.

Tonton Nak Beli 2.0 Live Dan  Dapatkan Barangan Pre-Loved Dari Influencer dan Selebriti

Program ini dibawakan khas oleh produk penjagaan wajah dan kulit, muca. Penonton juga boleh mendapatkan barangan tersebut secara eksklusif di laman web Beli@hurr,  http://shop.hurr.tv/

Tonton Episod#1



Tonton Episod#2

NurLynn Azureen Prelove Item :
https://shop.hurr.tv/collections/nak-beli-2-0-episode-2
Lynn Mascara :
https://shop.hurr.tv/collections/nak-beli-2-0-episode-2/products/lynn-mascara

Bagi Episod#3 telah berlangsung pada 27 Mac lalu di www.hurr.tv dan di app hurr.tv. 


Mengenai Hurr.tv

Hurr.tv merupakan laman hiburan dan gaya hidup utama Malaysia yang boleh ditonton pada mana-mana peranti yang mempunyai internet secara on the go. Membawakan kandungan dalam talian bagi memenuhi selera penonton. Ia memaparkan personaliti media sosial dan selebriti seperti Ain Edruce, Faizdickie, Zack Merican, Sharifah Rose, Ismail Izzani, Naim Daniel, Tasnim Shah, Cupcake Aisyah dan ramai lagi.

Hurr.tv telah dilancarkan pada 2016 dan sehingga kini telah mendapat 50 juta tontonan dan lebih 335 ribu pengikut di Youtube.

Beli@Hurr pula adalah butik e-dagang yang menawarkan pelbagai barangan fesyen, kecantikan dan gaya hidup yang eksklusif mengikut citarasa rakyat Malaysia. Pelbagai barangan unik dan berkualiti ditawarkan dan anda boleh membeli belah dimana jua pada bila-bila masa.

Dapatkan barangan eksklusif di Beli@Hurr Online Store http://shop.hurr.tv/
Anda juga boleh mengikuti mereka di saluran 


Reading Time:

Selasa, Mac 19, 2019

Cassa Detik - Pakej Perkahwinan Lengkap Dan Dewan Eksklusif Sekitar Kuala Lumpur
Selasa, Mac 19, 2019 12 Comments

Cassa Detik - Pakej Perkahwinan Lengkap Dan Dewan Eksklusif Sekitar Kuala Lumpur. Assalamualaikum. Bagi pasangan yang bercinta pastinya mahukan perhubungan tersebut menuju ke jinjang pelamin. Bagi yang sedang merancang untuk mendirikan rumahtangga, pastinya pelbagai persiapan perlu dibuat awal seperti pemilihan lokasi dimana majlis perkahwinan itu nanti akan berlangsung, pelamin, baju persalinan pengantin dan lain-lain.

Kebiasaannya jika kawasan rumah yang agak terhad keluasannya, mungkin tidak berapa sesuai untuk mengadakan majlis perkahwinan di situ. Tambahan pula, dengan kesibukan bekerja agak pening juga nak uruskan semuanya sendiri walaupun dibantu keluarga.

Jadi, eloklah sekiranya menggunakan khidmat wedding planner. Tapi untuk memilih khidmat wedding planner pun kena berhati-hati juga.

Cassa Detik - Pakej Perkahwinan Lengkap Dan Dewan Eksklusif Sekitar Kuala Lumpur
actress Juliana Evans semasa shooting di Cassa Detik
Reading Time:

Selasa, Mac 05, 2019

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden
Selasa, Mac 05, 2019 10 Comments

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden. Setiap rumah tentunya memiliki kipas angin untuk memberikan rasa keselesaan bila berada di dalam rumah. Namun begitu buat yang baru berpindah rumah, tentunya sukar hendak memilih kipas terutama kipas siling kerana terdapat pelbagai jenis kipas dan jenama.

Selain dari jenama, faktor penting pemilihan kipas siling adalah dari segi harga, rekaan, ketahanan dan juga waranti.

Di rumah zaza ada satu kipas yang cantik sangat designnya..tapi sayangnya tak berfungsi dan akhirnya hanya menjadi perhiasan saja.

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

Sesetengah dari kita juga tentu mempunyai masalah kipas siling yang bergoyang dan berbunyi bising. Tentunya ia merisaukan. Punca berlakunya masalah ini kerana terdapat skru yang telah longgar pada kipas siling tersebut. Jadi kita seharusnya mengambil langkah segera dengan mengetatkan kembali skru kipas tersebut. Jika tidak tahu boleh minta jiran-jiran yang boleh mengendalikannya.

Terdapat juga jenis kipas siling yang tidak boleh digunakan terlalu lama kerana mudah panas dan akhirnya rosak. Oleh itu amat penting untuk anda memilih kipas yang berkualiti.

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

CRESTAR ENTERPRISE  iaitu sebuah syarikat yang telah memperkenalkan kipas siling Crestar dengan rekaan design yang moden dan berkualiti tinggi.

Crestar Enterprise telah diwujudkan pada tahun 2004 dan telah menjadi sebuah syarikat yang maju dalam industri elektrik di Singapura dan menjadi pilihan ramai pelanggan. Syarikat ini kemudiannya menjadi Crestar Enterprise Pte Ltd pada Oktober 2009.

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

Ia kemudian terus berkembang dan menjadi salah satu peneraju pasaran terkemuka di perdagangan kipas siling di Singapura sejak ia ditubuhkan pada 2004.

Syarikat Crestar adalah pengedar tunggal bagi kipas siling Crestar. Ia menawarkan pelbagai jenis rekaan bentuk kipas siling yang berbeza dan ergonimic serta aksesori yang berkualiti. Ia termasukklah pengawal selia, pencahayaan dan lekapan lain yang berkaitan.

Setiap kipas siling Crestar yang dikeluarkan kini dilengkapi sepenuhnya dengan versi terbaru 188/153 Alumi Motor TM. Crestar Enterprise juga turut memperkenalkan model premium 2014 baru pereka kipas siling. ia juga termasuklah Siri IcolIcol Series, Skylite Series dan Rainlite Series. Model Siri 2014 Rainlite / Skylite turut dilengkapi dengan kawalan jauh 6 kelajuan dan pelbagai fungsi terlebih dahulu untuk kegunaan maksimum.

Beberapa rekaan dan jenis kipas mengikut saiz yang berbeza yang akan disesuaikan dengan bilik sama ada besar atau kecil.

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

Bagi memudahkan pelanggan, Crestar juga menyediakan laman web /www.crestarfan.com.sg untuk membuat Online Service Booking dan Online Waranty. Jika anda ada mengalami apa-apa masalah berkaitan kipas siling yang dibeli, boleh terus mengisi borang tersebut dan pihak Crestar di Singapura akan memberi maklumbalas.

Crestar Pengedar Kipas Siling Berkualiti Dengan Design Moden

Turut disediakan catalog untuk anda melihat design, description dan technical details mengenai produk. Sekiranya ada pertanyaan anda juga boleh menghantar mesej di bahagian Product Enquiry.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan kipas siling Crestar, boleh menghubungi mereka di laman berikut :


Tel : 6254 9483 / 6841 6412 / Fax : 6254 9438
Email : info@crestarfan.com.sg



Reading Time:

Khamis, Februari 28, 2019

Majlis Soft Launching Be Lemtox Bersama Founder Nadia Annuar
Khamis, Februari 28, 2019 10 Comments

Majlis Soft Launching BeLemtox Bersama Founder Nadia Annuar. Mewarisi kecantikan dari ibunya iaitu Kak Ton, seorang usahawan produk kesihatan dan kecantikan yang cukup popular dengan slogan " Comel Tak Kak Ton?".  Nadia Shahrul Annuar memiliki kecantikan yang diidamkan ramai gadis.

Kini Nadia Annuar turut mengikuti jejak langkah ibunya menjadi seorang usahawan kecantikan dengan mengeluarkan produk kecantikan menggunakan label namanya sendiri iaitu  Nadia's Secret Sdn Bhd.

Majlis Soft Launching Be Lemtox Bersama Founder Nadia Annuar
Founder Nadia Annuar bersama produk terbarunya Be Lemtox

Reading Time:

Rabu, Februari 20, 2019

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
Rabu, Februari 20, 2019 13 Comments

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong. Assalamualaikum. Sudah lama juga zaza tak berjalan dengan family...tak merancang pun sebenarnya.. tiba-tiba anak buah mesej beritahu ayah long ( abang zaza ) ajak ke Bukit Tinggi ni..masa tu jam 12 tengahari..so apa lagi kan bersiap-siap lah sementara nak tunggu abang datang ambil zaza dengan family lain kat rumah.

Perjalanan ambil masa hampir 2 jam juga. Memang sudah lama teringin nak ke sini..tambahan pula kawasan dikelilingi hutan..zaza memang suka view macam ni..

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
Suasana di Japanese Village

Colmar Tropicale French Village

Masa sampai ni, zaza pergi kat Colmar Tropicale dulu.. memang ramai gila orang dan macam biasalah zaza tak lepaskan peluang ambil gambar banyak-banyak. Tapi banyak gambar zaza je..gambar pemandangan sampai lupa nak ambil.. haha

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Colmar Tropicale French Village ni dibuka oleh Berjaya Hills Resort. Nak sampai tu memang jalan pun berbelit-belit tapi smooth je..

Colmar Tropicale ni macam kampung juga bertemakan gaya Perancis. Diilhamkan dari Colmar Village Alsace iaitu sebuah perkampungan perancis yang memiliki bangunan tinggalan zaman Renaissance.
Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
Banyak sebenarnya aktiviti menarik kat sini tapi zaza tak sempat nak teroka banyak memandangkan zaza dan sekeluarga pergi balik hari je..

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Dalam 2 jam je kat situ.. tapi kat situ kalau nak bermalam pun boleh.. memang rasa seronok je..

Bayaran masuk kat sini untuk dewasa ( RM 16 ) dan kanak-kanak ( RM 8 )

Japanese Village

Seterusnya zaza ke Japanese Village..memang letih juga berjalan kaki nak naik ke sana. Tapi berbaloi lah sebab dapat tengok view hutan yang memang cantik sangat.


Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
Jalan nak naik ke Japanese Village..agak jauh sikit kena berjalan kaki 

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
Lega dah sampai..ambil gambar dulu

Japanese Village ni dia sebuah perkampungan dengan konsep ala taman Jepun. Dekat sini ada beberapa tempat boleh singgah seperti Botanical Garden, Tatami Spa, Japanese Tea House, Ume Tatami Suite dan Ryo Zan Tei Restaurant.

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
Macam zaza kata tadi..syok sangat ambil gambar sendiri sampai lupa nak shoot view sekeliling..rasa rugi pula tak dapat nak share view kat sana..

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
Anak siapa la ni...

Bukit Tinggi Japanese Village & Colmar Tropicale Bentong
View kat sini cantik sangat..macam lukisan pula tengok..sorry gambar tak sharp sebab anak buah yang shoot...

Seorang arkitek Jepun iaitu Kaio Ariizumi yang mengilhamkan Japanese Village ni.. Korang yang suka kan keindahan alam yang menghijau mesti kena singgah datang tau untuk tengok view.. kat sini pun rasa sejuk-sejuk dan nyaman sangat..zaza rasa macam nak terus je duduk situ.. ada kolam ikan dan beberapa spesis ikan, rumah kimono rental house dan lain-lain.

Banyak lagi view yang zaza tak shoot..rasa rugi la pulak..tapi tak apa lah korang boleh tengok je kat internet banyak yang orang lain share..

Next time boleh la datang lagi.. banyak lagi tempat belum berkesempatan nak singgah sebab masa terhad..


Reading Time:

Isnin, Februari 18, 2019

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review
Isnin, Februari 18, 2019 18 Comments

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review. Hi all..today zaza nak share contact lens dari jenama Barbie Eyesland. Zaza memang pengguna contact lens disebabkan mata zaza yang rabun jauh. So sesekali jika keluar pergi jalan-jalan zaza akan mengenakan contact lens.

But kat tempat zaza ni, ada satu kedai spek mata yang jual cumanya patern contact lens agak terhad. Ada satu jenis je untuk yang power -550 macam zaza dan pilihan warna hanya ada dalam 8. Warna pula pekat-pekat...memang tak sesuai sebab zaza gemar contact lens yang nampak natural je.

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens

Jadi baru-baru ni zaza ada lihat website Barbie Eyesland yang menjual contact lens dan ada pilihan banyak color yang sangat nice dan ada banyak juga pilian power.. so excited lah zaza tengok. Memang banyak yang berkenan but zaza lebih gemarkan warna grey.

So zaza pilih 3 pasang contact lens warna grey tapi lain patern. Mean 2 patern sama dan satu lagi patern lain. Zaza ada berkenan satu lagi warna grey ni tapi stok warna tu untuk power mata zaza dah habis..

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Seperti biasa, zaza akan memilih diameter 14mm. Ada yang suka jenis nampak mata besar tapi zaza tak berapa gemar. 

Power mata yang ada bermula dari 0 sehingga 800. Penghantaran order pula cepat. Shipped out dalam masa 24 jam dan ambil masa 1 hingga 3 hari waktu bekerja untuk diterima ( Malaysia ) dan pihak Barbies Eyesland juga turut membuat penghantaran ke Singapore yang mengambil masa 2 hingga 5 hari waktu bekerja.

Kos penghantaran semua item adalah "Free Shipping" untuk Malaysia dan RM25 untuk Singapore.

Pembayaran juga begitu mudah.Mereka juga menerima pembayarn melalui Paypal.

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Produk yang dihantar pula dibalut dengan baik sekali. Ia diletakkan di dalam kotak dan mempunyai packaging dan design yang begitu cantik sekali. 

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review
packaging dan design yang nice giler..diletak di dalam kotak

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Biasa zaza beli contact lens kat kedai sebelum ni tak pernah dapat contact case box tapi di Barbies Eyeland, zaza terima contact case lens termasuk dengan travel kit case box yang comel.

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review
travel kit case box

Di Barbie Eyesland, mereka menawarkan setiap produk adalah 100% authentic dan berkualiti tinggi walaupun harga yang dijual begitu murah.

Malah setiap contact lens boleh pakai sehingga 3 bulan dan perlu ditukar selepas itu. Pemakaian untuk sehari pula sehingga 8 jam sahaja.

Antara color pilihan zaza iaitu Velvet Grey ( 2 box ) dan Iris Grey ( 1 box )

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review
Velvet Grey Color

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review
Iris Grey Color

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Kalau tengok dari segi pattern Velvet Grey dengan Iris Grey ni lebih kurang sama je cuma ada sedikit beza yang mana Velvet Grey lens color dia cerah sedikit dan Iris Grey gelap-gelap sikit.

Velvet Grey
RM25 / 3 month 

Iris Gey
RM25 / 3 month

Zaza suka dengan contact lens dari Barbie Eyesland ni sebab ia jenis soft lens dan tak memedihkan mata. Malah color nya amat sesuai dengan zaza dan kelihatan natural.

Lepas tamat tempoh luput lens ni, zaza sure akan repeat order lagi sebab zaza memang betul-betul suka dengannya..

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Barbie Eyesland Cosmetics Contact Lens Review

Cara Pembelian

Bagi memudahkan pelanggan yang pertama kali nak membeli, Barbie Eyeland ada menyediakan video tutorial bagaimana nak membuat order. Boleh klik link ini, Cara Pembelian Barbie Eyesland

Contact




Reading Time:

Selasa, Februari 12, 2019

Simple Makeup Using Althea Makeup Product
Selasa, Februari 12, 2019 14 Comments

Simple Makeup Using Althea Makeup Product. Hai, today sekali lagi zaza nak share makeup pilihan zaza kali ini dari Althea Korea. Kalau sebelum ni zaza ada menggunakan beberapa barangan lain dari Althea seperti shampoo, cleanser, spray badan dan sunscreen tapi untuk kali ini, zaza nak try barangan makeup pula.

Simple Makeup Using Althea Makeup Product

Simple Makeup Using Althea Makeup Product
Reading Time:

Isnin, Januari 28, 2019

Set Percubaan Susu Suffy bGenius Kini Boleh Didapati Di Shopee
Isnin, Januari 28, 2019 18 Comments

Set Percubaan Susu Suffy bGenius Kini Boleh Didapati Di Shopee. Mempunyai anak kecil memerlukan penjagaan yang terbaik dari segi kesihatan dan juga pemakanan. Pemakanan yang baik dan sihat pula menjadikan mereka sihat, bijak, aktif dan kuat.

Oleh sebab itu zaza nak perkenalkan SUSU SUFFY bGENIUS, menggunakan Formula B3 yang mana ia dirumuskan dengan 15mg/100g DHA, Mineral, Vitamin dan tambahan Prebiotik - FOS & Manna yang membantu anak-anak sentiasa cergas, kuat dan aktif.

Set Percubaan Susu Suffy bGenius Kini Boleh Didapati Di Shopee

SUSU SUFFY bGENIUS

Susu SUFFY telah dikeluarkan oleh syarikat SUFFY Dairy Group Sdn Bhd dimana ia adalah sebuah syarikat pengeluar produk tenusu yang terletak di Ipoh, Perak,

SUFFY juga mempunyai pengalaman lebih dari 6 tahun dalam memasarkan produk mereka yang berasaskan susu ke seluruh Malaysia, juga termasuk Sabah dan Sarawak.

Susu SUFFY mempunyai pelbagai produk susu seperti susu berasaskan susu lembu dan susu kambing.

Set Percubaan Susu Suffy bGenius Kini Boleh Didapati Di Shopee

Reading Time:

Rabu, Januari 23, 2019

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar
Rabu, Januari 23, 2019 14 Comments

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar. Hai assalamualaikum. Kalau hari tu zaza ada share kan pasal produk minuman kecantikan keluaran dari Nadia Annuar.. ala siapa lagi kalau bukan pengacara tv yang popular suatu masa dulu dan juga merupakan anak kepada usahawan, Kak Ton. Yang selalu keluar tv dengan slogan "Comel Tak Kak Ton?. mesti korang ingat kan..Zaza ada share tentang minuman kecantikan Be The Glamorous Drink atau Be Drink. So nak tahu tentang minuman ni, boleh refer entri Be The Glamorous Drink Minuman Kecantikan Dengan Teknologi Dari Jepun

Tapi untuk entri kali ni, zaza nak perkenalkan satu lagi produk baru keluaran Nadia Annuar ni tau iaitu Be Lemtox.

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

Be Lemtox ni sebenarnya masih baru lagi kat pasaran Malaysia. Be Lemtox adalah produk minuman detox untuk melancarkan dan menjaga sistem percernaan badan. Selain dari produknya untuk detox, zaza suka gila dengan packaging dan design kotak dia..tengok pun orang jadi tertarik nak beli..

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar
Pengasas Nadia Annuar

Be Lemtox menggunakan lemon dari Italy dan kaya dengan antioksidan serta vitamin C. Elok dan sesuai sangat diambil buat you all yang sedang berdiet atau yang tengah jaga pemakanan untuk turunkan berat badan.

Be Lemtox boleh diambil untuk wanita dan juga lelaki atau yang mempunyai masalah seperti :

📌 Mempunyai masalah berat badan
📌 Penggemar kafein
📌 Masalah perut buncit
📌 Tidak bermaya atau tak bertenaga sepanjang hari
📌 Tidak suka makan buah-buah atau sayuran
📌 Ada masalah sembelit
📌 Mempunyai nafsu makan yang tinggi

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

So untuk you all yang ada masalah perut di atas tu, boleh la cuba minum Be Lemtox ni. Bila penghadaman tu lancar baru lah perut pun rasa kempis, badan terasa ringan dan berat pun berkurangan.

Be Lemtox ini pun sudah pun mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan dan Halal.

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

Rasa Be Lemtox ni seperti rasa lemon. Masam manis dan jangan risau sebab tak ada rasa nak cirit birit sebab ia membuang dengan semulajadi. Kiranya macam nak membuang seperti biasa je.

Antara beberapa bahan aktif lain yang terdapat dalam Be Lemtox iaitu :

Guarana, Garcinia Cambogia, Lemon, Vitamin C, Bitter Orange, Asid Ascorbic, Chitason, Green Coffee Bean,Frutafit Iq Inulin dan Ekstrak Teh Hijau. Setiap bahan ini mempunyai fungsi tersendiri.

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

Cara Minum Be Lemtox

Untuk minum Be Lemtox ni mudah je..lagi okay kalau combine kan sekali dengan Be Drink ( Be Drink boleh rujuk entri yang zaza beritahu di atas tadi )

Cara Amalkan minum :
Pagi sebelum breakfast : Be Drink ( 1 sachet )
Malam sebelum tidur : Be Lemtox ( 1 sachet )

* Detox 10 hari je selepas tu boleh rehat atau sambung Be Drink


Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

Be Lemtox Minuman Detox dari Nadia's Secret by Nadia Annuar

Dalam satu kotak Be Lemtox ini ada 10 sachet. Minum selepas makan malam.

Be Lemtox tak perlu ambil hari-hari..3 hari pertama je everyday, lepas tu selang 3 hari 1 sachet. Kalau nak tahu guide yang betul boleh terus tanya BE DRINK HQ sebab mereka akan bantu you all kalau ada apa-apa persoalan.



Jom mulakan 2019 dengan Detox Slimming Liquid dr Italy #BELemtox from @bedrink.hq . . Bila 💩 lancar barulah perut kempis, badan rasa ringan, kulit pun bersih, berat pun berkurangan dan macam2 lg kebaikan berdetox kalau kena cara yg betul. Yg penting takyahlah ambil pil2 atau ubat2 kurus yg ada drugs. Yg ni selamat dan semula jadi. . Lagi2 kalau combine dgn @bedrink.hq . Ingat Detox 10 hari lepas tu rehat dan sambung dgn #bedrink. . Cara minum Be LemTox dengan Be drink; Pagi sebelum breakfast : Be Drink Malam sebelum tidur : Be LemTox . Be Lemtox tak perlu hari-hari ambik pada hari pertama - ketiga dan lepas itu ambik selang seli . 2 hari/3 hari sekali ambik Be Lemtox. . . Tapi jgn risau takde ceri beri...sbb dia membuang dgn semula jadi. Mcm sakit nak pupu biasa je. . Rasa dia?? Lemon dr Italy yg sgt sedap! Masam manis. Bukak Pijit Makan. Done! 💋 Order today dengan stockist2 & agen yg sah sahaja! Sbb stok sgt terhad!! Kami bawa dr jauhhhh nun dr Italy tau 🤣 . Tag kawan, kenalan atau keluarga anda yg anda rasa perlu ambik BE Lemtox. Yang bertuah Nadia nak hadiah dr kami #hadiahtahunbaru 😘 . . #MrsBe #FounderBedrink #BeLemTox #10dayscleanse
A post shared by Be HQ KURUS|DETOX|PUTIH|MUDA (@bedrink_hq) on

Bagi sesiapa yang berminat nak dapatkan Be Lemtox dan Be Drink , dan jika ada sebarang pertanyaan harga dan lain-lain, boleh terus dibuat melalui :


Reading Time: