Zaza Iman : TUTORIAL
Memaparkan catatan dengan label TUTORIAL. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label TUTORIAL. Papar semua catatan

Isnin, Mac 12, 2018

Tutorial Shawl Sederhana Tapi Elegan Untuk Dicuba
Isnin, Mac 12, 2018 6 Comments
Tutorial Shawl Sederhana Tapi Elegan Untuk Dicuba. Kadangkala bila pergi mana-mana majlis teringin juga bergaya dari kebiasaan. Selain pakaian, tudung pun mesti la nak kelihatan cantik dan kemas kan..

Macam zaza kan minat sangat pakai shawl macam-macam style tapi yang penting adalah yang menutup dada la..

Zaza berkenan sangat tengok beberapa gaya shawl yang kelihatan sederhana tapi nampak elegen. Sesuai sangat untuk bergaya dimajlis-majlis tertentu dan untuk you all yang nak nampak berbeza..

gaya tudung,tutorial tudung,tutorial shawl,tutorial shawl 2018

Tutorial ni dari Al Humaira. Al Humaira mesti you all tau kan..sentiasa update macam-macam fesyen dan gaya tudung yang memang cantik.



Kat sini ada 5 gaya yang you all boleh cuba..Gaya-gaya tudung ni boleh la pakai untuk hari raya nanti.. 

Zaza berkenan tengok gaya yang tudung macam kelabu dan pink tu..you all pula suka gaya yang mana..?

Reading Time: