Zaza Iman : PRINTING
Memaparkan catatan dengan label PRINTING. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label PRINTING. Papar semua catatan

Isnin, April 16, 2018

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop
Isnin, April 16, 2018 9 Comments

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop . Bila tiba hari jadi atau hari-hari yang teristimewa, mesti terfikir nak beri hadiah apa ya untuk orang-orang tersayang. Sampai la zaza dapat tahu dari rakan-rakan tentang satu website yang menjual pelbagai gift bercetak iaitu Printcious.com.

So zaza pun buka la website ni..dan zaza lihat banyak item cetakan yang boleh ditempah. Istimewanya sebab kita boleh reka design sendiri.. lepas jumpa ni macam-macam idea design muncul dalam kepala zaza..mula lah rasa macam-macam nak tempah ni.. ;p

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart...zaza sure korang pun mesti suka gila kan bila tengok barangan cetak yang ada dekat Printcious ni..paling best sebab ia boleh dijadikan kenangan yang indah sampai bila-bila sebab hadiah kat sini kita boleh design sendiri.. itu yang istimewanya..

Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart

Printcious.com adalah sebuah kedai online yang menjual barangan cetakan custom gift seperti  Tshirt, Bantal, Keychain, Mug, Canvas, Frame Gambar, Puzzle, Seramic Tile, Mouse Pad, Tota Bag dan lain-lain.

Barangan disini memang sesuai sangat dijadikan gift untuk sesiapa sahaja buat insan tersayang. Sama ada sebagai gift for husband or wife, hadiah untuk majlis perkahwinan, sebagai birthday gifts, hadiah gift for him atau sebagai surprise gift untuk yang tercinta, hadiah untuk graduan dan event-event..

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop



Harga-harga setiap barangan juga murah tau.. gila zaza tengok.. kalau ikut rasa nak je tempah macam-macam tau..

Zaza ada juga item kat Printcious ni yang zaza tempah..nanti zaza share dengan korang tau apa barangan yang zaza tempah tu…

Cara Tempah Diy Gift Di Printcious.com

Jom diy gift untuk kesayangan korang jugak.. tak susah pun nak tempah..dengan beberapa cara je.. nak tau ni zaza ajar cara nak tempah step by step..

1. Buka website Custom Gift dan log masuk. Kalau belum daftar, sila daftar dulu okay…pastikan kemaskini profile seperti nama,alamat dan telefon.

 2. Pilih mana-mana barangan yang korang nak tempah

3. Contoh macam zaza nak tempah tshirt…jadi zaza klik pada bahagian tshirt dan keluarlah paparan seperti kat bawah ni..

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

4.  Tekan Create Your Graphic Tee Now dan seterusnya keluar paparan seperti dibawah. So kat sini lah korang boleh design dengan klik Start Designing. Kat situ masukkan lah design yang dah siap atau apa-apa text yang korang nak letak mengikut kreativiti. Selesai design boleh lah klik Done agar design korang tu save dalam sistem mereka.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

5. Pilih saiz yang bersesuaian, pilih juga kuantiti berapa korang nak. Selepas tu Add To Card. Kalau rasa-rasa nak ubah design pun boleh. Klik je dekat Edit My Design Again.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

6. Pesanan korang dah sedia untuk dibuat pembayaran. Check out je okay..pembayaran korang boleh buat sama ada melalui online transfer, cash deposit dan boleh juga pakai debit/credit card.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

7. Siap dan tunggu je hadiah korang tu sampai kat rumah =)

Kenapa Printcious.com sentiasa menjadi pilihan ramai untuk menempah hadiah?

Zaza tengok ramai juga dikalangan rakan zaza yang tempah barangan bercetak kat Printcious ni.. semuanya berpuas hati..sebabnya..

Printcious.com sentiasa menjaga kualiti barangan dan servis mereka. Di Printcious juga setiap pembelian yang melebihi RM70 dalam satu resit akan diberikan penghantaran secara percuma.

Tempah Hadiah Bercetak Di Printcious.com Online Gift Shop

Terdapat juga beberapa potongan harga diberikan melalui purchase with purchase apabila membuat pembelian melebihi RM80 ke atas melalui satu resit. Memang best kan.. patutlah Printcious.com sentiasa menjadi pilihan ramai pelanggan..

Jadi kepada korang semua yang nak membeli boleh la dibuat terus di :


Oh ya, kalau korang mencari button batch for collage, don't forget to contact them okay.. atau pun kalau ada sebarang event and would like to impress your guest,photo booth rental is your best choise =)

Reading Time:

Sabtu, April 14, 2018

My Tshirt Printing From Printcious
Sabtu, April 14, 2018 5 Comments
My Tshirt Printing From Printcious. Hi Assalamualaikum..sebelum ni zaza ada share tentang satu online shop yang membuat cetakan cenderahati dan pelbagai custom gift..kali ni zaza nak share sekali lagi cetakan tshirt yang telah zaza tempah dekat Printcious.com

My Tshirt Printing From Printcious

Dekat kedai Printcious.com ni ada macam -macam produk cenderahati yang korang boleh tempah..paling best setiap cenderahati boleh menggunakan design sendiri tau...

Selain tshirt, barangan cenderahati lain adalah seperti Keychain, Mug, Frame Gambar, Seramic Tile, Puzzle, Canvas, Bantal, Mouse Pad, Tote Bag dan pelbagai lain.

 Zaza berkenan untuk cetak tshirt..dan ini adalah design yang zaza buat.. My Family Is My Love And My Cat Is My Heart..cuma lukisan basikal tu zaza guna vector sedia ada di laman web vector.

Zaza pilih untuk tulis macam ni sebagai ingatan zaza untuk family yang zaza sayang mereka termasuk la kucing kesayangan zaza sebagai penyeri hidup.. 

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

Untuk tshirt dan cetakan produk lain terdapat juga diskaun yang diberikan tau.. Harga memang berpatutan. Kualiti tshirt dia pun zaza suka..lembut..

Tshirt ni ada pelbagai saiz yang korang boleh pilih dari saiz S,M,L,XL dan 2XL. Kalau dulu zaza pakai tshirt saiz S tau..tapi sekarang zaza lebih suka pilih saiz M yang lebih selesa..

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

My Tshirt Printing From Printcious

Macam zaza katakan tadi tshirt ni memang lembut juga kainnya..sedap dan selesa pakai kerana diperbuat dari 95% polyester dan 5% spandex.

Untuk cetakan bergambar atau Graphic Tee, Printcious.com hanya menawarkan tshirt dengan warna putih sahaja.

Setiap design yang ingin ditempah dan dibuat sendiri mestilah menggunakan saiz  A4 atau 8.27 x 11.69 inci.

Bagi cetakan tshirt dengan hanya tulisan sahaja terdapat beberapa warna yang boleh korang pilih antaranya Hitam, Biru, Hijau, Merah, Pink, Kuning, Purple, dan Kelabu. Untuk cetakan bertulisan sahaja, Printcious.com menawarkan saiz dari S sehingga 3XL

Selain tshirt untuk dewasa, tshirt untuk kanak-kanak pun ada tau..Juga menggunakan material yang sama dan hanya berwarna putih sahaja.

Jadibagi anda yang ingin membuat tempahan boleh terus membeli di :


CARA DAFTAR DAN TEMPAHAN KLIK >>>  TEMPAH HADIAH BERCETAK DI PRINTCIOUS


Reading Time:

Labels

beauty (48) KECANTIKAN (23) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (31) LAIN-LAIN (76) OTHERS (22) PERCUTIAN (5) RESEPI (10) REVIEW (45) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (6) TELEKUNG (1) TIP (30)