Memaparkan catatan dengan label FASHION. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label FASHION. Papar semua catatan

Jom Menangi RM3000 Duit Raya Dari SofeaRose

Jom Menangi RM3000 Duit Raya Dari SofeaRose



Jom hilangkan rasa bosan sepanjang tempoh #dudukrumah dengan peluang memenangi RM500 untuk 6 bulan dari SofeaRose ni! Fuh, macam keluarkan duit KWSP dah, dapat RM500 untuk 6 bulan berturut-turut, RM3,000 kalau dijumlahkan!

Jenama hijab dan pakaian muslimah trendy, SofeaRose sememangnya sudah tidak asing dalam kalangan si pecinta fesyen. Tidak pernah culas mengambil berat tentang perkembangan kaum wanita khususnya, SofeaRose sentiasa mahu memberikan yang terbaik buat semua peminat-peminatnya dan sebab itu, hari ini mereka ingin berkongsikan RM3,000 ini bersama anda. Macam-macam boleh kita beli dengan RM3,000 kan?

Dengar je cerita pasal menang wang tunai ni dah membuatkan bibir anda mengukir senyuman kan? Hehe. Menerusi program #duitrayaSofeaRose, SofeaRose ingin mencari seorang pemenang untuk menerima duit raya sebanyak RM500 selama 6 bulan, ya RM3,000!

Jom Menangi RM3000 Duit Raya Dari SofeaRose

Jom Menangi RM3000 Duit Raya Dari SofeaRose

Caranya mudah, anda hanya perlu membuat pembelian minima sebanyak RM109 melalui :

1) Website www.sofearose.com ;

2) Facebook @sofearose ;

3) Instagram @sofearose_hq ; 

4) Agent / Dropship SofeaRose yang berdaftar 

Jom Menangi RM3000 Duit Raya Dari SofeaRose

Yang bestnya, anda akan mendapat dua penyertaan kalau anda menjadi pembeli terawal. Dua penyertaan bermaksud dua kali ganda peluang untuk menang RM3,000! Wow!

Untuk menunjukkan ketelusan kepada pemenang, pemenang akan dipilih secara LIVE di Facebook & Instagram mereka. RM500 akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank anda setiap 5hb selama enam bulan berturut-turut.

Bagi yang baru mendengar jenama SofeaRose ini, mereka mula mencipta nama pada 2014 dan aktif dengan gaya Art To Wear yang digayakan di pentas antarabangsa seperti London pada 2016 dan Madrid pada 2017. Setelah itu, empayar SofeaRose terus melebar dengan terpatrinya SofeaRose x Erra Fazira melalui pelancaran The Primadona series. Tahun ini, sekali lagi SofeaRose mencipta nama di dalam pentas seni menerusi SofeaRose x Diana Danielle Grandeur Raya 2020 dengan menampilkan 40 pilihan koleksi raya bergaya mewah namun pada harga mampu milik kerana, bagi Sofearose hanya satu, Kemewahan Milik Semua.

Baru-baru ini SofeaRose terkesan dengan cerita keluarga yang kurang berkemampuan kerana pandemic COVID19 ini dan lantas melancarkan Tabung COVID19 SofeaRose dengan menggunakan 5% hasil jualan kepada keluarga yang kurang bernasib baik. Tambahan lagi, SofeaRose juga membubarkan yuran pendaftaran sebagai dropship untuk membantu mereka yang terkesan dari Covid19 untuk mencari pendapatan sampingan.

Jom kita sama-sama support jenama SofeaRose, boleh menang wang tunai RM3,000 sambil bersedekah kepada mereka yang memerlukan DAN paling penting, dapat produk yang best sangat sangat! 

Jom Menangi RM3000 Duit Raya Dari SofeaRose

Jom Menangi RM3000 Duit Raya Dari SofeaRose

Nak lagi best? Gunakan COUPON CODE : NUR10 ini semasa membuat pembelian di website untuk mendapat discount sebanyak 10% untuk baju raya. Coupon code khas untuk pembaca di blog www.zazaiman.com .Okay, sampai sini sahaja. Assalamualaikum!



Baca lagi »
Zaza Iman
11 Comments

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My



Assalamualaikum dan hi semua..Apa khabar. Diharap semuanya sihat dan ceria selalu. Zaza memang suka membeli handbag cuma kebanyakan koleksi beg zaza jenis kecil saiznya, jadi boleh muat beberapa barang je. Pernah sekali tu zaza beli satu handbag ni secara online..zaza ingat besar rupanya kecil..muat-muat masuk wallet je..itu lah silap tak tengok saiz..terpengaruh tengok gambar macam besar kan..hehe

Memang sebelum ni zaza ada servey nak beli handbag lain yang besar yang boleh muatkan dslr zaza dengan beberapa barangan lain tapi bila servey tak banyak yang berkenan dan kebanyakan kualiti macam tak sama dengan gambar. Sebab sebelum beli zaza memang suka baca review-review sesuatu barang tu dari pembeli lain.

Tapi kan..jujur zaza cakap yang zaza berpuas hati sangat dengan handbag dari jenama Neufa ni..Sebelum ni Neufa telah memperkenalkan koleksi handbag The Orked, dan untuk koleksi tahun 2020 ni, Neufa melancarkan handbag baru Edisi Neufa Serena.

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

NEUFA

Neufa merupakan sebuah jenama handbag di Malaysia dan menjual koleksi handbagnya secara atas talian. Neufa menyediakan handbag buat wanita dengan kualiti yang bermutu tinggi dan harga jualan yang mampu untuk dimiliki.

Buat masa ini hanya ada dua edisi yang terdapat di website iaitu The Orked dan Serena. 

EDISI NEUFA SERENA

Bagi tahun 2020 ini, Neufa memperkenalkan handbag edisi Neufa Serena dengan tiga pilhan warna iaitu Serena Garnet, Serena Pine Green dan Serena Black.

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

Warna Serena Pine Green menjadi kesukaan zaza kerana zaza memang gemarkan warna hijau. Apa yang membuatkan zaza suka sangat handbag edisi ini kerana material dan saiznya yang besar.

MATERIAL BERKUALITI DAN TEBAL

Serena adalah handbag dari versi The Orked yang diperbaharui. Handbeg Serena menggunakan material kulit yang lebih baik dan tebal. Ia diperbuat dari Nylon berkualiti tinggi. Handle atau pemegang beg tu pula diperbuat dari 100% genuine cow leather ( kulit lembu )

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

SAIZ YANG BESAR DAN LUAS

Apa yang zaza suka adalah saiznya yang luas dan besar. Jadi banyak barang yang zaza boleh letak dalam handbag ni. Tak perlu lagi zaza nak bawa dua tiga beg untuk letak barang lain. Biasanya kalau berjalan jauh mesti kita akan bawa sekurangnya dua beg untuk letak kain telekung kan..so handbag ni muat untuk letak telekung, wallet dan beberapa barangan kecil lain.

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

HANDBAG DENGAN TAG NAMA SENDIRI

Apa yang eksklusif dan istimewanya handbag Serena ini adalah kerana didatangkan dengan tag nama sendiri. Kiranya kita boleh letak nama kita pada handbag ini. Letak nama ni percuma tau..memang tak ada cas tersembunyi.

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

BOLEH JADIKAN SLING BAG

Handbag Serena juga dilengkapi dengan tali panjang. Boleh la bergaya dengan cara silang. Talinya juga tebal dan lebar. Boleh adjust panjangnya.

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

KOS PENGHANTARAN PERCUMA 

Kos penghantaran ditanggung sepenuhnya oleh Neufa. Ia adalah PERCUMA, tanpa caj tersembunyi, selagi kita berada di Malaysia.
Handbag ini juga diletakkan di dalam kotak istimewa yang tebal. Jadi ia selamat dari rosak semasa dalam proses penghantaran. Ada warranty 180 hari.

Penghantaran biasanya akan mengambil masa 4-6 hari bekerja untuk pemprosesan. Dalam kebanyakan kes, bungkusan akan diterima kepada pelanggan sebelum 6 hari.

Handbag Baru Edisi Neufa Serena Dari Neufa.My

Zaza memang berpuas hati dengan handbag dari Neufa ni..nak beli dan jadikan hadiah untuk tersayang atau teman-teman pun okay juga.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan handbag Edisi Neufa Serena ni, boleh la buat tempahan segera. Harganya cuma RM229 sahaja.

Pembelian terus melalui :

Website : https://neufa.my/

#neufa #neufamy #neufaserena




Baca lagi »
Zaza Iman
11 Comments

Bawal Shawl Labuh Senang Bentuk Untuk Gaya Muslimah

Bawal Shawl Labuh Senang Bentuk Untuk Gaya Muslimah



Bawal Shawl Labuh Senang Bentuk Untuk Gaya Muslimah. Assalamualaikum..siapa kat sini gila dengan tudung? Kalau korang pun sama memang satu geng la kita kan hehe..dekat rak pakaian zaza pun banyak tudung-tudung yang dibeli pastu ada yang tersimpan je tak pakai..sebabnya...kalau nak keluar tu mesti asyik pakai tudung yang sama je..

Sebenarnya zaza suka pakai tudung jenis tudung bawal dan shawl. Cuma kalau shawl tu kadangkala zaza rasa macam bulat sangat muka bila pakai..So muncul lah trend sekarang Bawal Shawl yang labuh dan mudah dibentuk.

Bila tengok model-model pakai tu terus zaza jatuh hati..dalam hati kata lawanyaaaa...so zaza pun buat keputusan nak cuba Bawal Shawl Lyeen Roslee.

Lyeen pun kenalan rakan juga..so selepas zaza cuba tu kan...memang zaza puas hati sangat dengan kualitinya. Disebabkan tu lah zaza pun jadi agent Bawal Shawl LR ni


Ada lebih 50 warna yang menarik, dari color pastel, terang dan gelap-gelap yang boleh dipilih.

Keistimewaan Bawal Shawl LR :

Awning menggunakan Bawal Premium Kanggaro
Saiz Shawl 1.8m x 0.75
Boleh adjust kelabuhan ( bidang 45' ke 60' )
Material Shawl dari Heavy Chiffon

HARGA : RM23 SEHELAI

Contoh gambar zaza pakai Bawal Shawl LR


Ramai yang suka dengan Bawal Shawl ni..so kalau ada yang berminat untuk mendapatkannya boleh dapatkan dengan zaza okay..

Zaza dah sediakan katalog so boleh la korang tengok terus warna apa yang memikat hati.. Untuk lihat katalog boleh klik link di bawah :


Kat situ juga zaza ada tulis sekali waktu penghantaran dan kos poslaju untuk setiap helaian yang korang nak beli. Mudah sikit kan korang nak rujuk..dan juga cara nak buat belian.

Lepas dah tengok-tengok dan berkenan jangan lupa wasap okay! Insyaallah zaza akan membalas secepat mungkin. Jika ada kelewatan mungkin waktu tu line internet tiada atau ada urusan.. 

Terima kasih..!


Baca lagi »
Zaza Iman
7 Comments

Short Sleeve Polo Tshirt Dari Boxy.my

Short Sleeve Polo Tshirt Dari Boxy.my



Short Sleeve Polo Tshirt Dari Boxy.my

Orang perempuan ni bab shopping memang no 1. Ada setengah tu suka shopping kasut, ada yang lebih tertarik dengan beg tapi zaza lebih gemar membeli tudung dan juga baju.

Bab harga semestinya zaza suka beli yang murah-murah je..asalkan selesa untuk dipakai.Jadi untuk kali ini zaza telah mendapatkan satu tshirt untuk kegunaan jalan-jalan dan bersukan di Boxy.my

Zaza pilih jenis Boxy Microfiber Classic Short Sleeve Polo Shirt berwarna merah dan mempunyai kolar. Biasa tshirt berkolar ni kan untuk orang lelaki..tapi perempuan nak pakai pun tak ada masalah.

Cantik dipakai dengan seluar ataupun skirt. Seperti zaza mengenakan tshirt ini dengan skirt berwarna hitam.

Short Sleeve Polo Tshirt Dari Boxy.my

Memandangkan zaza mendapatkannya secara online, jadinya zaza tak tahu kualitinya itu bagaimana. Jadi bila baju tshirt ni dah sampai tu barulah zaza dapat pegang sendiri dan rasa bagaimana dengan kualiti kainnya.

Bagi zaza kainnya lembut dan kualitinya ok saja. Selesa dan tak panas bila dipakai. Jahitannya pun kemas. Jadi memang sesuai la juga untuk dipakai semasa buat apa jua aktiviti.

Short Sleeve Polo Tshirt Dari Boxy.my

Menggunakan fabrik microfiber yang berkualiti dan amat sesuai sekali dipakai dengan badan orang Malaysia. Macam zaza ambil saiz s. So memang ngam-ngam la dengan zaza. Pakai pun terletak je dengan badan.

Ada pelbagai saiz yang ditawarkan bermula dari XS sehingga ke saiz 3XL. Dan terdapat beberapa pilihan warna yang boleh dipilih.

Harga pun murah juga tau. Tengah ada sales ni hanya RM15.90 je sehelai. Penghantaran yang dibuat juga cepat.

Selain dari jenis microfiber polo tshirt terdapat juga jenis lain seperti cotton polo tshirt, premium cotton casual tee, microfiber long sleeve, pro series microfiber dan microfiber youth series.

Short Sleeve Polo Tshirt Dari Boxy.my

Boxy.my

Boxy.my merupakan sebuah kedai dalam talian menawarkan kepada anda kameja- T berkualiti dengan harga yang murah dan mampu milik.Boxy.my telah ditubuhkan sejak tahun 2009 dan terus berkembang setiap hari.

Kenapa Memilih Boxy.my
1. Kawalan kualiti
Boxy.my akan sentiasa memastikan bahawa tumpuan utama mereka adalah dalam kualiti produk. Mereka akan memastikan pelanggan mendapat kualiti terbaik dan memberikan perkhidmatan kepada pelanggan sebagai V.I.P.


2. Khidmat Pelanggan yang Mesra
Di Boxy.my, mereka tidak akan berkhidmat kepada pelanggan dengan sikap "because-this-is-my-job". Mereka juga akan memastikan pelanggan akan berasa selesa sepanjang membeli-belah. Jika mereka ( pelanggan ) memerlukan bantuan semasa membeli-belah, Boxy.my akan memberikan mereka sokongan terbaik yang dapat mereka temui dalam talian.

Short Sleeve Polo Tshirt Dari Boxy.my

Bagaimana untuk membuat pembelian Boxy.my

Sekiranya you all ingin membuat pembelian boleh terus order di https://www.boxy.my/ dan jika ada sebarang keraguan, cadangan, komen mengenai produk mereka boleh lah menghubungi mereka melalui  emel ( sales2.vtapparel@gmail.com ) atau hubungi mereka di talian +60127829012.




Baca lagi »
Zaza Iman
4 Comments

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju



Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju. Perempuan dah fashion memang tak dapat dipisahkan. Macam zaza la gila dalam membeli pakaian. Tiap bulan tu ada je pakaian yang hendak dibeli. Sekarang ni zaza lebih gemar membeli secara atas talian saja sebab kebanyakan atas talian ni design lebih up to date. Tapi mungkin ada yang kurang gemar kerana risau akan kualiti pakaian tu.

Tapi bagi zaza, jika yang dibeli tak menepati kualiti yang dikehendaki, zaza okay saja. Cuma kalau macam jubah dan dress-dress labuh tu itu memang kena pilih yang betul-betul punya.

Memandangkan zaza sangat gemar membeli pakaian atas talian, so zaza nak share salah satu tempat shopping pakaian yang buat zaza jatuh cinta. Apa yang buatkan zaza suka sebab butik ni sentiasa update pakaian baru.

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Butik ini namanya HERBAJU. Setakat ni dah beberapa kali zaza shopping kat Herbaju ni. Asalnya zaza suka tengok Yatie Sendayu Tinggi punya outfit. Pakaian dia simple-simple je tapi nampak nice sangat. So bila zaza nampak pakaian kat Herbaju ni, terus rasa berkenan dan apa lagi kan...

Sebelum ni zaza banyak beli blouse kosong, so kali ni zaza beli Korean Design Women Embroidery Floral Striped Long Sleeve pula..


Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Zaza suka sangat dengan fabrik nya dari jenis cotton blended. Berbeza dari kain tshirt-tshirt biasa. Cotton blended tak nipis dan tidak terlalu tebal. Mungkin setengah orang kurang selesa terutama bila pakai dengan cuaca panas. Tapi zaza okay saja. Rasa selesa.

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Kebanyakan blouse dan tshirt dekat Herbaju ni free size. Tapi ada disediakan ukuran lengkap setiap pakaian tu, so mudahlah nak buat pilihan dan membeli.

Selain dari blouse dan tshirt, kat Herbaju pun ada jual pants. Harga-harga yang ditawarkan pula bermula dari RM25 hingga RM40.

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Kualiti dan jahitan pakaian pun kemas. Setakat ni zaza beli tak ada lagi sebarang kerosakan. Semuanya zaza puas hati.

Penghantaran pun cepat. Biasanya setiap order akan disiapkan dalam tempoh 24jam dan akan dihantar pada keesokannya selepas membuat pembayaran.

So kalau di West  Malaysia, korang akan terima dalam 2-5 hari bekerja bergantung kepada poslaju.  Untuk pelanggan East Malaysia pula anta 3-7 hari. Tapi sepanjang zaza beli, biasanya hari ke tiga dah sampai.. ( tempat zaza memang barang ambil masa 3 hari )

So kepada yang nak dapatkan koleksi-koleksi pakaian dekat Herbaju ni boleh la membuat pembelian di :



Baca lagi »
Zaza Iman
8 Comments

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv



Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv. Sebagai seorang wanita, dunia fesyen adalah salah satu kesukaan zaza..walaupun zaza ni tidak lah berapa pandai dalam bergaya tapi zaza cukup suka tengok wanita-wanita zaman sekarang yang pandai bergaya tetapi masih mengekalkan ciri-ciri yang sopan dan hijabista.

Antara yang paling suka style Yatie Sendayu Tinggi..dan tak lupa juga Sharifah Rose iaitu hos bagi program Fesyen Insta ni..dekat insta memang zaza suka gila tengok dua orang ni.. Yatie Sendayu Tinggi zaza suka tengok perkongsian makeup dan ootd nya bergaya..Sharifah Rose pula zaza gemar dengan koleksi-koleksi ootd gambarnya bercuti ke sana sini dengan menggunakan kamera nya canon g7x mark ii.

Tapi apa yang zaza nak share sebenarnya adalah tentang sebuah rancangan baru iaitu FESYEN.INSTA OOTD Trending Paling Win untuk hijabista di hurr.tv


Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Bagi you all yang minat bergaya trendy tapi tak berapa nak pandai sangat nak bergaya macam zaza ni..boleh lah menonton rancangan FESYEN.INSTA di laman online gaya hidup dan platform strim video Malaysia di hurr.tv.

Rancangan Fesyen.Insta ini adalah sebuah program fesyen dan beli belah secara online. Ia adalah khusus untuk semua wanita dan hijabista yang ingin bergaya muslimah yang modest tetapi stylish...menarik kan..boleh jugalah kita belajar macam mana nak berfesyen..

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Dalam rancangan Fesyen.Insta ni melibatkan penampilan beberapa buah butik popular yang menjual pakaian dan aksesori yang sesuai dan menepati citarasa gaya hijabista masa kini.

You all nak nak belajar fesyen yang trendy, elegan dan selesa boleh la tonton rancangan ini pada hari Selasa dan bermula dari 31 Julai 2018 hingga 2 Oktober 2018. Fesyen.Insta ini bersiaran pada jam 5 petang tau..

Rancangan ini bersiaran selama 8 episod dan dihoskan oleh dua orang instafamous cantik siapa lagi kalau bukan Sharifah Rose dan Tasnim Shah. You all mesti kenal kan..zaza selalu nampak wajah mereka ni kat instagram.

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Dalam setiap episod yang dipaparkan, Sharifah Rose dan Tasnim secara bergilir-gilir akan menyinggah butik fesyen yang menjual pakaian dan aksesori untuk diperagakan buat wanita yang mahukan gaya sopan, selesa dan inspirasi fashionable.

Antara butik-butik terpilih di dalam rancangan ini adalah seperti butik Miss Lily Shop, Muslimah4U, Arco.my, Calaqisya, Ameera Zaini, Sofea Rose dan Minimalace.

Selain tu turut ditampilkan hos rancangan ini menggayakan koleksi-koleksi pakaian dan aksesori mengikut tema dari butik fesyen tersebut. So dengan penampilan gaya dari hos sendiri, dapatlah kita dan semua penonton melihat sendiri rekaan khusus yang dijual.

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv
Baju ala kebaya dari butik Qhaleesa

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv
Hos Tasnim Shah mengayakan pakaian dari Minimalace

Yang menariknya lagi, dalam rancangan ini juga, hos turut share beberapa tip "do's & don'ts" sebagai panduan untuk semua bagaimana nak mix and match gaya you all supaya kekal on point dan mengelakkan kesilapan dalam berfesyen.

Bagi you all juga yang ingin mendapatkan koleksi-koleksi pakaian dan aksesori yang diperagakan di dalam setiap episod boleh membeli di laman web Beli@hurr.


Fesyen.Insta Program 

Fesyen.Insta merupakan sebuah program baru dimana ia memberi panduan fesyen kepada semua wanita terutamanya untuk hijabista ( wanita Islam moden yang ingin kelihatan bergaya tetapi masih mengekalkan kesopanan dalam berfesyen )

Fesyen.Insta adalah program panduan fesyen untuk hijabista – wanita Islam moden yang ingin tampak bergaya dan tetap menjaga kesopanan mereka. Menerusi kerjasama dengan butik-butik fesyen terpilih ini, penonton boleh mendapatkan pakaian serta aksesori yang ditampilkan dengan harga yang berpatutan di laman web Beli@hurr, berada di rumah mahupun pejabat sendiri, sekaligus menjimatkan masa berbanding membeli-belah di kedai fizikal." kata Pengarah Saluran hurr.tv, Datin Elaine Daly.

Pada minggu lalu yang merupakan episod ke-6 Fesyen.Insta, menampilkan butik Sofea Rose yang menawarkan "customprinte shawl" dan pada episod ke-7 pula menampilkan Tasnim Shah yang melawat butik Minimalace dimana di butik tersebut mempunyai busana perkahwinan yang elegan dan feminin dalam harga RM400 sahaja.. murah jugak ya harga yang ditawarkan..

Pada episod ke-8 yang akan bersiarkan pada hari Selasa, 2 Oktober 2018 ini, Tasnim Shah akan membawa you all semua menyaksikan pakaian di butik Qhaleesaa.

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Fesyen.Insta OOTD Trending Paling Win Untuk Hijabista di Hurr.tv

Oh ya..pada bulan Oktober ini, akan berlangsungnya satu Kempen Jualan MurMur #FesyenInsta yang mana pakaian dan aksesori dari 4 buah butik terlibat iaitu MissLilyShop, Ameera Zaini, Calaqisya dan Arco.my akan menawarkan diskaun sebanyak 15% dan penghantaran percuma. Woahhh...peluang best ni untuk you all nak grab pakaian dari butik-butik terkenal ini.

Berita baik buat pembeli juga, you all berpeluang untuk memenangi 2 keping tiket GSC setiap minggu sepanjang bulan Oktober jika you all membeli belah melebihi RM100. 

Nama-nama pemenang akan diumumkan pada hujung bulan Oktober 2018..haaa apa lagi jangan lepaskan peluang keemasan ini okay..

You all boleh menyaksikan rancangan Fesyen.Insta dan membeli pakaian di :


Boleh juga muat turun aplikasi hurr.tv di smartphone melalui App Store untuk pengguna iOS dan Google Play Store bagi pengguna Android. Boleh juga tonton melalui web www.hurr.tv dan YouTube.

Rancangan Fesyen.Insta ini dibawakan khas oleh jenama penjagaan wajah dan kulit, Muca.

Maklumat lanjut mengenai hurr.tv, boleh ikuti mereka di laman berikut :

Youtube : hurr.tv


TONTON EPISOD 6 BERSAMA SOFEA ROSE

TONTON EPISOD 7 BERSAMA MINIMALACE
Sedikit Info Mengenai Hurr.tv

hurr.tv merupakan sebuah laman gaya hidup dan platform strim video dimana you all boleh menonton tak kira dimana pun menggunakan smartphone atau peranti yang ada internet. Memaparkan kandungan dalam talian untuk penonton muda di Malaysia.

hurr.tv berkongsi mengenai personaliti media sosial dan juga selebriti terkini dan trending dengan mengfokuskan perkembangan mengenai dunia fesyen, kecantikan, kesihatan, gaya hidup dan isu kontemporari.

hurr.tv kini telah ditonton hampir 17 juta sejak dia mula dilancarkan pada tahun 2016 dan kini telah mempunyai 98,000 pengikut di Youtube. hurr.tv juga menjadi antara laman hiburan dan gaya hidup utama di Malaysia dan antara artis yang pernah dipaparkan seperti Ain Edruce, Faizdickie, Zack Merican, Sharifah Rose, Ismail Izzani, Naim Daniel, Tasnim Shah, Cupcake Aisyah dan ramai lagi.


Baca lagi »
Zaza Iman
23 Comments
[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)