Memaparkan catatan dengan label ART. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label ART. Papar semua catatan

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang



Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang. Kalau bab nak bagi hadiah kat tersayang memang pening juga kan nak bagi apa..tak kisahlah untuk keluarga ke, isteri ke..suami, adik-beradik atau kawan-kawan..kalau nak bagi wallet ke, jam ke macam dah biasa.

Nak bagi jambangan bunga pun okay juga tapi apa kata sesekali kita tukar jadikan hadiah tu kepada jambangan buah. Nampak menarik jugak kan..lagi pun buah pun murah kecuali kalau buah-buah yang mahal harganya.

Sangat kreatif bila zaza tengok hasil jambangan buah ini dari dari instagram @fresh_bunch by karina. Mulanya ingatkan orang melayu sebab nama karina. Sebab zaza nampak photo jambangan buah ni dekat facebook je..ada orang share. So zaza try search facebooknya dan bila tengok instagram nya oh.. hasil dari orang luar negara.

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Cantik gila kan! Sesuai sangat jadikan buah tangan untuk orang-orang tersayang. Sekali sekala hadiahkan untuk adik, kakak atau abang yang sedang konvokesyen pun best juga. Tapi banyak je idea yang rare misalnya jambangan buah petai la..barang-barang masak la...ada yang guna bawang pun ada.. so menarik juga. Ada juga yang buat jambangan menggunakan barangan makeup.. Sesekali buat kelainan selain dari beri bunga kan.

Kalau macam kita tak berapa pandai nak buat boleh je tempah dengan sesiapa yang buat servis macam ni..tapi kalau rasa nak jimat boleh je buat sendiri. Lagi pun dekat youtube pun dah banyak tutorial nak hasilkan jambangan macam ni..so kita pun boleh belajar..rasanya senang je..

Zaza suka tengok hasil menggunakan kotak bulat dan petak tu..dengan kotak tu sesuai sangat untuk buat hantaran perkahwinan.

So korang kalau tengah fikir nak bagi hadiah apa kat insan yang korang sayang tu..boleh la try bagi jambangan buah pula.. boleh dimakan..

Geram je zaza tengok jambangan buah epal tu sebab epal salah satu buah favorite zaza. Harap-harap nanti kalau birthday akan datang adalah orang nak bagi hadiah jambangan buah ni kat zaza..haha..kalau ada lah kan..kalau tak ada, sila beli sendiri.. mehmeh 

Gambar dari instagram @fresh_bunch by karina

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang

Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang


Idea Jambangan Buah Sebagai Hadiah Buat Tersayang



Baca lagi »
Zaza Iman
2 Comments
[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)