Order Burn Cheesecake Dekat Blogger Sally Samsaiman ( The Cakesion )



Order Burn Cheesecake Dekat Blogger Sally Samsaiman ( The Cakesion ). Assalamualaikum dan hi..alhamdulillah jumpa lagi kita di entri kali ini. Oklah, bulan lepas sebenarnya adalh hari jadi seseorang. Zaza ingat je harijadi dia cuma saja malas nak wish sampai la tiba-tiba dia tanya ingat tak hari ini hari apa..haha..otak orang perempuan kan..kenangan yang 10 tahun lalu pun dia boleh ingat.

Memandangkan nak buat suprise dekat dia, so zaza pun puas fikir nak bagi apa..sampai lah terfikir nak suprise kan kek. Search lah zaza dekat facebook orang yang buat delivery kek area Kuala Lumpur. Punyalah cari sana sini barulah zaza teringat rakan blogger sendiri ada buat kek. Siapa lagi kalau bukan rakan blogger Sally Samsaiman



Order Burn Cheesecake Dekat Blogger Sally Samsaiman ( The Cakesion )



Rasanya korang mesti kenal atau familir kan dengan blogger ni. Dia memang pandai buat kek dan baking. Masak pun handal. Zaza yang tak pandai masak ni pun selalu tanya dia macam-macam tau.

Zaza kalau order kek ke memang tak cerewet. Apa yang baker buat dan deco semua zaza okay je. Siap buat kek, Sally terus hantar guna Lalamove. Alhamdulillah si dia pun terima kek dalam keadaan baik. Berjaya buat suprise harijadinya.

Selain burn cheesecake, macam-macam juga Sally ada buat macam Cheese Tart, Cream Puff ( Diplomat Cream ), Kek Marble dan beberapa lagi.

Delivery kek ni untuk yang berada sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Boleh direct tanya sally okay kalau ada apa-apa pertanyaan.

Order Kek : 


Thank you Sally 💓




Zaza Iman
0 Comments

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)