Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik


Sebelum ni zaza memang dh lama nak cari earphone untuk phone zaza. Tapi memandangkan zaza guna phone pixel, so zaza tak ada dongle untuk sambung pada earphone. Fikir punya fikir, zaza pun hold kan dulu nak beli earphone. Sampai lah hari tu zaza nampak ada rakan-rakan share pasal earphone wireless dari Sudio.

Bila zaza tengok tu kan..nice gilaaaa. Ada 3 jenis design iaitu ETT, TOLV dan terbaru NIO. Disebabkan zaza dah berkenan dan memerlukan earphone, zaza pun pilih design NIO ni sebab design paling latest dan versatile.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Sudio Nio didatangkan dengan 4 pilihan warna pilihan iaitu Sand, Black, White dan Green. Memandangkan zaza sekarang ni gemarkan penggunaan warna-warna brown, warna-warna nude pastel, so zaza pilih warna Sand ni.

Sudio Nio ni sesuai untuk pengguna phone Android dan iOS. Menariknya Nio ini dilengkapi dengan IPX4. Bermaksud, contohnya anda berada di gim atau keadaan tengah hujan lebat, jadi ia tak menganggu dengan bunyi desiran hujan yang bising.

Sepanjang zaza guna guna selama seminggu, zaza amat berpuas hati dengan kualiti bunyinya yang sangat baik. Tiap petang duduk berehat dikebun sambil ambil angin, zaza akan pasang lagu dan pakai Sudio Nio ni..syok gila. Tenang je rasa melepak sambil lihat pokok dan bunga-bunga yang ditiup angin kuat.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Selain itu, Sudio Nio juga mempunyai Teknologi Mikrofon Dwi Adaptif dimana ia berfungsi untuk menghalang bunyi-bunyi gangguan yang tidak diingini.

Penggunaan baterinya agak lama. Bila zaza cas penuh, dan guna beberapa kali dalam satu hari, baterinya hanya turun sedikit saja. Ia bertahan sehingga satu hari setengah. Mengikut apa yang ditulis di website Sudio, Nio mampu bertahan sehingga 20 jam penggunaan.

Selain itu, Sudio Nio mempunyai hujung sayap dengan 4 saiz ( 4 wing size ) yang tersedia untuk keselesaan. Sepanjang zaza guna, ia memang terletak di telinga, zaza rasa selesa dan tidak menyakitkan.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Bagi pembelian Sudio Nio ini, anda akan mendapat waranti selama 3 tahun oleh Sudio Sphere dan penghantaran secara percuma. So memang berbaloi lah untuk memilikinya.

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik
Kit Penjagaan Earbud Sudio 

Sudio Nio Wireless Earphone Miliki Kualiti Bunyi Yang Baik

Dengan kod diskaun 15%, harga Sudio Nio ini hanya MYR306.00. Selain itu, dengan setiap peembelian Sudio Nio pada 15 Februari sehingga 21 Mac 2021, anda akan diberikan 1 X Kit Penjagaan Earbud Sudio secara percuma. 

Sungguh berbaloi kan jika anda grab sehingga 21 Mac ini. Untuk mendapatkan diskaun sebanyak 15% tersebut, gunakan KOD : ZAZANIO

Bagi yang ingin mendapatkannya, boleh terus check out dekat :

Website : https://www.sudio.com/my
Details  : https://www.sudio.com/my/nio-sand



















Zaza Iman
4 Comments

4 ulasan:

  1. berkenan sungguh k.el tgok earphone ni..warna pun menarik..k.el mmg duk cari earphone wireless mcm ni..sbb sllu dengar lagu dan nak bawa pi jogging hihi

    BalasPadam
  2. Memang best earphone ni.. Soun best.. Waranti lama..

    BalasPadam
  3. I have one Nio black color, love the sound quality and design as well.

    BalasPadam
  4. chantek earphone tuuh.. 😅

    BalasPadam

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)