The Noor App : Aplikasi Alquran Player Terbaru Di Malaysia By Neelofa


Assalamualaikum..

Rasanya ramai dikalangan kita memang ada install aplikasi untuk waktu solat dan dengar bacaan al Quran kan? Zaza sendiri pun memang menggunakan aplikasi dekat phone antaranya Muslim Pro dan al Muqri.

Tapi baru-baru ini kan agak kecoh mengenai aplikasi Muslim Pro dan ramai dah buang app tu. Dikatakan tak berapa nak selamat untuk digunakan. Dan dalam waktu yang sama juga, Neelofa, siapa tak kenal kan? kini bakal melancarkan aplikasi sendiri iaitu The Noor App.

The Noor App : Aplikasi Alquran Player Terbaru Di Malaysia By Neelofa
Foto : Neelofa

Rata-rata pengikut Neelofa pastinya tertunggu-tunggu pelancaran The Noor ini kerana ia merupakan sebuah aplikasi penganti kepada muslim pro.

Antara yang dikongsi oleh Neelofa mengenai The Noor adalah akan terdapat terjemahan bacaan Al Quran dalam pelbagai bahasa seperti Melayu, Indonesia, English, Tamil dan Mandarin.


Selain Al Quran, mungkin akan banyak lagi perkongsian didalam app ini. Jadi tunggu sahaja sehingga dihari pelancaran nanti.


Zaza Iman
1 Comments

1 ulasan:

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)