BeliGas Tawar Pembelian Gas Murah Di Sekitar Lembah Klang



BeliGas Tawar Pembelian Gas Murah Di Sekitar Lembah Klang. Hi semua..memasak ni seronok sebenarnya kan..walaupun zaza tak lah pandai nak masak sangat tapi suka juga belajar..adakala masakan sedap..adakala langsung tak sedap.. macam baru ni adalah zaza cuba masak satu menu ikut resepi tapi entah kenapa tak menjadi dan memang tak sedap langsung..kecewa gilaaa..tapi mungkin sebab santan yang zaza guna tu agaknya..sebelum di zaza guna jenama xxx..tapi masa cuba menu resepi tu zaza guna santan lain..tapi tak apalah belajar kan..

Bila tengah masak tu kadang kita pun tak sedar kan yang gas habis..ada tu hampir nak masak dah masakan tu, sekali api gas terpadam..stress nyaaaaa..

Tapi kan..zaza ada terjumpa satu servis beli gas dari BeliGas dan rasanya ini adalah tempat beli gas online yang baru diperkenalkan sebab zaza pun baru tahu mengenainya.

So zaza install apps BeliGas ini..dan zaza lihat apps nya sangat mudah untuk diakses..cuma zaza tak dapat nak buat pembelian sebab penghantaran adalah di sekitar Lembah Klang sedangkan zaza stay dekat Pahang.

Tapi tak apa..zaza just nak berkongsi tentang apps BeliGas ini pada pembaca zaza..mana lah tahu korang nak cuba guna perkhidmatan dari mereka ini.

BeliGas Tawar Pembelian Gas Murah Di Sekitar Lembah Klang
Aplikasi BeliGas yang mudah untuk membuat tempahan online

BELIGAS - GAS MURAH DISEKITAR LEMBAH KLANG

BeliGas adalah sebuah syarikat pengedaran gas masak online untuk Lembah Klang . Ia beroperasi di Sri Kembangan.

BeliGas menawarkan gas dengan harga yang murah, servis yang baik dan mesra pelanggan.

BeliGas Tawar Pembelian Gas Murah Di Sekitar Lembah Klang
Penghantaran sama ada di rumah atau di kedai-kedai


Buat masa ini, BeliGas hanya menawarkan tong gas jenama SOLAR tetapi mereka juga turut menerima jenama tong gas untuk penukaran tanpa kos tambahan.

Mereka menjual gas dengan saiz tong 14kg yang biasa digunakan di rumah-rumah mahu pun kedai-kedai.

Buat masa ini juga, BeliGas menyediakan servis ke 55 buah lokasi umum. 

BeliGas Tawar Pembelian Gas Murah Di Sekitar Lembah Klang

BeliGas Tawar Pembelian Gas Murah Di Sekitar Lembah Klang

Harga yang ditawarkan murah iaitu RM26.60 se tong. Ia merupakan harga mengikut warta kerajaan untuk gas memasak LPG. Harga  adalah tetap dan sama di seluruh cawangan outlet retail mereka. Paling utama mereka tidak mengenakan sebarang caj tersembunyi mahupun tambahan apabila menghantar gas.

Waktu pembelian gas adalah 24jam dan penghantaran antara 9 pagi sehingga 11 malam.

BeliGas Tawar Pembelian Gas Murah Di Sekitar Lembah Klang

Dengan adanya aplikasi ini, ia dapat membantu rakyat Malaysia untuk membeli gas dengan lebih mudah. Untuk sebarang info boleh melayari :


Untuk download Aplikasi boleh klik :




Zaza Iman
6 Comments

6 ulasan:

  1. kan senang ada apps beli gas mcm nie.. kadang2 tu mmg tercari2 nombor nak beli gas kat mana

    BalasPadam
  2. Senang macam ni, memudahkan, tak perlu nak tunggu lama2 kalau tengah masak tetiba gas habis kan

    BalasPadam
  3. Senangnya ada perkhidmatan macam ni.. Dapur gas ni salah satu keperluan hidup hohoiiii

    BalasPadam
  4. Wah bagus ada service and app ni, lain kali senang kalau nak order gas.

    BalasPadam
  5. Memang sush bila gas habis.. Eh nak install al.. Area lembh klang erk. Nak tengok kawsn nad ade ke tak

    BalasPadam

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)