Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro



Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro. Assalamualaikum dan hi semua..siapa kat sini suka pakai shawl tapi tak suka bila pakai melekat kat dahi dan jadi bulat? Kalau macam zaza semua gaya zaza okay kecuali gaya turban lah..tapi ikut mood juga tau..adakala terasa cantik dengan shawl biasa..ada kala suka pakai shawl yang awning dia bawal..

Jadi kali ini buat pengemar tudung Bawal Shawl nah zaza bawakan lebih dari 40 warna untuk korang pilih..

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Suri Basic by Lyeen Roslee diperbuat dari kain heavy chiffon dan awning bawal premium kanggaro yang amat mudah di pakai. Zaza sendiri pun suka pakai bawal shawl ni..


Bagi yang berminat boleh lihat katalog bawal shawl di bawah ini. Ada pelbagai warna menarik dan hot untuk dipilih.

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

INFO BAWAL SHAWL

Material : Shawl Heavy Chiffon

Awning : Bawal Premium Kanggaro

Size Shawl : 1.8m x 0.75

Labuh : Boleh adjust bidang 45 hingga 60

HARGA : RM23.00 Sehelai ( harga tidak termasuk kos penghantaran )



WAKTU DAN KOS PENGHANTARAN POSLAJU

Penghantaran akan dilakukan setiap hari Selasa, Khamis dan Sabtu sahaja ( sekiranya ada kelewatan akan dimaklumkan )

Pembayaran untuk join postage hendaklah selesai sebelum pukul 9.30 pagi pada hari tersebut. Harga bagi kos penghataran seperti berikut :


Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro


NAK ORDER? TERUS KLIK WHASTAPP >>


Kemudian sila beri warna bawal shawl pilihan dan saya akan semak stok



OOTD DENGAN BAWAL SHAWL

 Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

Bawal Shawl Dengan Awning Bawal Premium Kanggaro

PERINGATAN : TIDAK DIBENARKAN MENGGUNAKAN GAMBAR INI UNTUK APA-APA TUJUAN KECUALI DENGAN IZIN






Zaza Iman
3 Comments

3 ulasan:

  1. Teringin nak beli tapi tak boleh nak pilih warna apa... Hahahaha... Jenuh fikir lepas tu tak beli la 😂😂

    BalasPadam
  2. Cantiknya pilihan warna tudung dia.. rambang mata..

    BalasPadam

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)