Dapatkan Tawaran Istimewa Di PG Mall Sempena MEGA 8.8 PRE SALE



Zaman sekarang ni kalau nak beli apa-apa pun memang banyak beli online je. Zaza memang sangatlah jarang keluar bandar sebab jauh sikit. Jadi kalau nak beli maknan kucing atau pun pakaian memang order online.Lagi senang, mudah dan jimat masa.

Dan antara salah satu tempat yang menarik dan best untuk beli barang online adalah dekat www.pgmall.my.

Siapa pernah beli barang kat sini? Untuk pengetahuan, PG Mall diasaskan oleh Dato’Wira Louis Ng ( Pengerusi Eksekutif PG Group). PG Mall adalah salah satu platform e-Dagang di Malaysia No 1. Ia telah mula ditubuhkan sejak 2017 lagi.

Di platform ni, jika anda berminat untuk menjual produk pun boleh. Malah PG Mall juga turut disenaraikan sebagai laman web e-Dagang Top 3 di dalam Iprice report. https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Lagi mudah apabila PG Mall turut menerima semua e-wallet dan payment gateaway. Menarik dan senang untuk anda berurusan apabila membeli barangan di lamannya.

Antara barangan yang boleh didapati di PG Mall adalah seperti barangan kecantikan dan kesihatan, Barangan kanak-kanak dan bayi, Fesyen lelaki dan wanita, aksesori, makanan dan minuman, alatan perumahan dan dapur, barangan elektronik, Automotif, barangan sukan dan pelbagai lagi.

Dapatkan Tawarkan Istimewa Di PG Mall Sempena MEGA 8.8 PRE SALE

APA YANG MENARIK DI PG MALL?

Semua orang apabila membeli sesuatu barangan pastinya akan mementingkan kualiti dan juga harga. Di PG Mall, mereka menawarkan kualiti produk yang terbaik dan harga yang pastinya mampu dibeli oleh semua orang. Setiap hari anda juga akan mendapat promosi yang boleh membantu dalam menjimatkan perbelanjaan dalam jangka masa yang panjang.

Pengalaman Membeli-Belah Yang Menyeronokkan

Anda boleh berbelanja tak kira masa, di mana sahaja sama ada menggunakan phone atau komputer. Malah PG Mall menawarkan perkhidmatan penghantaran yang cepat dan pantas. Oleh itu, duduk saja dan berehat dan tunggu barang anda samapi ke depan pintu.

Tempat Membeli Yang Dipercayai dan Selamat

Di PG Mall, kebolehpercayaan dan keselamatan pengalaman membeli-belah oleh pembeli adalah kepentingan utama PG Mall. Dalam persekitaran yang selamat dan terjamin, PG Mall menyediakan pembeli pilihan dengan pelbagai pilihan pembayaran yang selamat termasuk pemindahan perbankan dalam talian segera dari semua bank utama di Malaysia.

PG MALL MENGADAKAN MEGA 8.8 PRE SALE 

Pejam celik sekejap je dah nak masuk bulan Ogos kan tahun ni. Terasa macam sekejap je masa berlalu.

Jadi sempena dengan bulan Ogos ni, PG Mall akan mengadakan MEGA 8.8 PRE SALE. Waktu inilah syok tau kalau anda nak membeli sebab akan ada banyak sales dan diskaun yang ditawarkan. Peluang membeli belah yang ditunggu oleh semua orang sebab boleh menjimatkan duit poket. Mungkin ada barangan yang anda nak beli tu boleh dapatkan dengan harga lagi murah semasa pre sale ni.

Dapatkan Tawarkan Istimewa Di PG Mall Sempena MEGA 8.8 PRE SALE

MEGA 8.8. PRE SALE

MEGA 8.8 PRE SALE ini akan bermula dari 3 Ogos hingga 7 Ogos 2020.

Apa yang anda akan dapat :
  • Daily Flash Deals bermula serendah RM8 
  • RM 5 dengan minimum pembelian sebanyak RM38 ( hanya untuk pengguna baru sahaja )
  • RM15 dengan minimum pembelian sebanyak RM 88 untuk semua pengguna (pengguna sedia ada dan baru)
  • Website ( bermula pada hari PRE SALE tersebut!!!)  : https://pgmall.my/8.8-mega-sale
Dapatkan Tawarkan Istimewa Di PG Mall Sempena MEGA 8.8 PRE SALE

3. MEGA 8.8

Apa yang anda akan dapat :

  • 8% Off
  • Diskaun sehingga RM88
  • Minimum pembelian sebanyak RM 188
  • RM5 dengan minimum pembelian sebanyak RM38 (hanyan untuk pengguna baru sahaja)
  • RM 15 dengan minimum pembelian sebanyak RM88 (pengguna sedia ada dan baru)
  • Website: https://pgmall.my/8.8-mega-sale
Dapatkan Tawarkan Istimewa Di PG Mall Sempena MEGA 8.8 PRE SALE

Bagi anda pengguna Maybank, ini ada tawaran istimewa tau. Dengan berbelanja minimum sebanyak RM50, anda akan dapat menikmati penjimatan hebat secara eksklusif dengan Maybank QRpay. Anda boleh dapatkan tawaran DISKAUN RM5 apabila anda membeli belah di PG Mall atau MAE hari ini sehingga 31 Julai 2020. Gunakan kod promo : FLASH. Last Day Hari ini !

Ingat tau tawaran ni sah untuk sehingga hari ini sahaja.


BAGI YANG INGIN MENDAFTAR SEBAGAI PENJUAL 

Bagi yang ingin mengembangkan perniagaan anda di PG Mall, boleh la terus membuat pendaftaran di laman berikut https://seller.pgmall.my/

Jika anda memerlukan sebarang info dan mempunyai sebarang pertanyaan lanjut mengenai PG Mall boleh lah melayari www.pgmall.my

Apa lagi, tengah ada MEGA 8.8 PRE SALE dan MEGA 8.8 ni..haaa cepat-cepatlah beli belah kat PG Mall okay. Grab item yang anda mahukan dengan harga yang istimewa sekarang.

Tentang PG Mall :
Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=391
Facebook: www.facebook.com/PGMallOfficial
Instagram: PGMall.my



#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Maybankqrpay #Mae #Mega88 #PreSales #eighteight #PresalesParty #PGMall4u #Cashback #points


Zaza Iman
3 Comments

3 ulasan:

  1. Sale sale sale!!! Hahahaha... Penat la asyik shopping 😝😝

    BalasPadam
  2. Tu dia.. Sale lagi.. Senang shoppimg online.. Best juga shopping kat pg mall

    BalasPadam
  3. Nowadays memang best banyak promo and sale online so kita pun beli online jer la

    BalasPadam

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)