Beli Baju Blouse Dekat Herbaju Boutique



Beli Baju Blouse Dekat Herbaju Boutique. Perempuan dah fashion memang tak dapat dipisahkan. Macam zaza la gila dalam membeli pakaian. Tiap bulan tu ada je pakaian yang hendak dibeli. Sekarang ni zaza lebih gemar membeli secara atas talian saja sebab kebanyakan atas talian ni design lebih up to date. Tapi mungkin ada yang kurang gemar kerana risau akan kualiti pakaian tu.

Tapi bagi zaza, jika yang dibeli tak menepati kualiti yang dikehendaki, zaza okay saja. Sebab dah beli kan.. Cuma kalau macam jubah dan dress-dress labuh tu itu memang kena pilih yang betul-betul punya.

Memandangkan zaza sangat gemar membeli pakaian atas talian, so zaza nak share salah satu tempat shopping pakaian yang buat zaza jatuh cinta. Apa yang buatkan zaza suka sebab butik ni sentiasa update pakaian baru.

Butik ini namanya HERBAJU. Setakat ni dah beberapa kali zaza shopping kat Herbaju ni. Asalnya zaza suka tengok Yatie Sendayu Tinggi punya outfit. Pakaian dia simple-simple je tapi nampak nice sangat. So bila zaza nampak pakaian kat Herbaju ni, terus rasa berkenan dan apa lagi kan..

Beli Baju Blouse Dekat Herbaju Boutique

Beli Baju Blouse Dekat Herbaju Boutique

Beli Baju Blouse Dekat Herbaju Boutique

Zaza suka sangat dengan fabrik nya dari jenis cotton blended. Cotton blended tak nipis dan tidak terlalu tebal.

Selain dari blouse dan tshirt, kat Herbaju pun ada jual pants. Harga-harga yang ditawarkan pula bermula dari RM25 hingga RM40.

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Kualiti dan jahitan pakaian pun kemas. Setakat ni zaza beli tak ada lagi sebarang kerosakan. Semuanya zaza puas hati.

Penghantaran pun cepat. Biasanya setiap order akan disiapkan dalam tempoh 24jam dan akan dihantar pada keesokannya selepas membuat pembayaran.

So kalau di West  Malaysia, korang akan terima dalam 2-5 hari bekerja bergantung kepada poslaju.  Untuk pelanggan East Malaysia pula anta 3-7 hari. Tapi sepanjang zaza beli, biasanya hari ke tiga dah sampai.. ( tempat zaza memang barang ambil masa 3 hari )

So kepada yang nak dapatkan koleksi-koleksi pakaian dekat Herbaju ni boleh la membuat pembelian di :



Zaza Iman
10 Comments

10 ulasan:

  1. Memang tengah cari-cari blouse juga ni.Terima kasih perkongsian ya.

    BalasPadam
  2. Cantik lah Zaza pilihan baju kat sini.. 😍

    BalasPadam
  3. Cantiklah zaza.. kurus pula.. kalau kita tak thu la..

    BalasPadam
  4. Dah check dah tadi, takde saiz pulakkkk 😭😭

    BalasPadam
  5. Alamak, sama la kita. Tiap bulan mesti nk beli blouse baru. Up to date punya blouse mmg win. Next boleh beli dekat Herbaju lah..

    BalasPadam
  6. Wah emnari.. Bokeh usha jap lagi ni.. Kita pun dh jarang beli baju ni

    BalasPadam
  7. nanti nak terjah shopee nya la..
    mana tau ada terbekenan, tersangkut sehelai 2 kan..

    BalasPadam
  8. cantik blouse dia nanti nak srh anak dara tgk kot ada yang di pekenan boleh beli

    BalasPadam
  9. Cantik blouse merah ni, the color is very intense sesuai dengan your style.

    BalasPadam

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)