Penginapan Di Kompo Villa Kuantan


Assalamualaikum dan hi semua..apa khabar? Semoga semua ceria selalu.  Cuti-cuti ni korang ke mana? zaza baru-baru ini pergi jalan kuantan itu pun rakan blogger cik renex yang ajak..biasa kalau ada buat aktiviti kat luar pun dengan cik renex je la sebab dia je yang terdekat dengan tempat zaza tinggal.

Masa jalan-jalan kuantan tu, zaza dan cik renex kitorang menginap kat Kompo Villa Kuantan. Tempat penginapan ni cik renex la yang suggest. So ini adalah kali ke 2 zaza menginap.. yang dulu masa bulan 3 sebelum perintah berkurung covid tu.

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan

Kompo Villa ni sesuai sangat untuk solo traveler atau patners sebab harga yang ditawarkan murah. Macam kitorang ni, RM60 untuk 1 malam..so RM30 sorang la kan kena bayar..dah jimat hehe..



Penginapan Di Kompo Villa Kuantan

Menginap kat sini just disediakan benda yang basic je. So macam peralatan seterika ke dan lain-lain elok bawa sendiri. Yang disediakan tuala mandi je.

Tapi zaza selesa dan sedap sangat tidur sebab apa tau..kualiti bantal dia tu..suka sangat zaza..memang empuk dan sangat selesa..

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan
Biasa kalau menginap di luar..tv kalau pasang pun memang tak tengok sangat..siapa macam tu? 

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan
Bantal tidur tu la yang buat zaza selesa sangat tidur tau..serius rasa nak beli je bantal tu tapi tak tahu kat mana..

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan
Pemandangan kat luar tingkap..

Bagi zaza sangat ok kalau nak menginap. Lagi pun dekat dengan bandar. Bilik tidur dan bilik air pun sangat bersih.

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan

Penginapan Di Kompo Villa Kuantan
Suasana malam..masa ni baru balik dari makan malam dekat Kimstone

Tak banyak pun zaza nak bercerita tentang penginapan kat sini..just zaza share gambar je la..mana tahu ada yang datang kuantan dan nak cari tempat penginapan murah kan..boleh la menginap kat sini.

Kompo Villa ni terletak dekat N0 20-22, Lorong Seri Kuantan17, Jalan Beserah, 25250 Kuantan, Pahang. Tempahan dan pertanyaan boleh telefon : 012 9859820


Zaza Iman
1 Comments

1 ulasan:

  1. Wah, ni mesti kes teringat kat bantal tu, sampai repeat menginap.harga pun nice sangat2. Bookmark siap2, nanti kalau pi travel area kuantan, boleh menginp kat sini.

    BalasPadam

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)