My Fesyen OOTD Dress From Ruccimodisch

Rabu, Oktober 09, 2019



My Fesyen OOTD Dress From Ruccimodisch

My Fesyen OOTD Dress From Ruccimodisch


My Fesyen OOTD Dress From Ruccimodisch. Hi Assalamualaikum. Lama zaza tak share tentang fesyen kan? Sebabnya zaza bukanlah orang yang pandai sangat nak ulas atau cakap tentang fesyen ni. Penampilan pun biasa-biasa je dan tak sylish macam orang lain yang vogue dan pandai berfesyen ni.

Tapi untuk kali ini zaza nak share kat mana you all boleh beli dress yang cantik dan berkualiti. Zaza sendiri pun dah jatuh hati okayyy..

Dress yang zaza pakai ini adalah koleksi Cherry Blossom Dress dan paling zaza suka sebab warnanya adalah warna kesukaan zaza, purple soft dan coraknya pula adalah design pokok cherry yang tengah mekar. Menang zaza love sangat dengan corak ini.

My Fesyen OOTD Dress From Ruccimodisch

Dress ini dari sebuah butik pakaian iaitu Ruccimodisch yang terletak di Shah Alam.  Butik ini menawarkan koleksi-koleksi pakaian dress muslimah yang sememangnya cun dan corak yang terkini. Ia juga tidak ketat atau mengikut bentuk badan. Jadi ia sangat selesa dipakai dan digayakan.

Zaza pakai dress ini semasa zaza ke Kuala Lumpur baru-baru ini. Zaza gayakan dengan handbag hitam dan kasut dari Teemi.my berwarna putih.

Dress yang ditawarkan di Ruccimodisch juga adalah mampu milik bermula dari RM150. Selain dress labuh, ada juga baju Tunic panjang dan blouse dibawah RM100.

Yang terbaru di Ruccimodisch,mereka menawarkan koleksi Deraemon Dress. Bunga-bunga kecil yang begitu memukau sekali...

Dress :
Instagram Ruccimodisch : https://www.instagram.com/ruccimodisch/
Shopee Ruccimodisch : https://shopee.com.my/ruccimodisch


My Fesyen OOTD Dress From Ruccimodisch

My Fesyen OOTD Dress From Ruccimodisch


7 ulasan

  1. baju cantik orangnya pun cantik. warna dia cantik. soft sesuai dengan zaza

    BalasPadam
  2. Cantik dress Zaza nie, Kak Sue berkenan sangat. Sama corak dengan salah satu koleksi tudung Kak Sue..

    BalasPadam
  3. Cantik dress tu zaza. Kak ana pun berkenan. Patut syariah lagi.

    BalasPadam
  4. Cantik bajunya.. Sesuai dengan zaza la.. Nanti nak ushala.. Kot ade blouse kan

    BalasPadam
  5. sesuai dress ni ngan zaza..cantik..

    BalasPadam
  6. Nampak lembut je color dia..sesuai sgt gan zaza.

    BalasPadam