Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Khamis, Oktober 24, 2019


Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur. Assalamualaikum dan hi..apa khabar semuanya? Baru-baru ini masa zaza datang ke Kuala Lumpur, zaza menetap seminggu dekat rumah kakak. Jadi kebetulan ada hari dia cuti dari kerja, so kakak ajak jalan-jalan sambil tu ambil gambar. Ahaha hobi zaza dan kakak adalah suka bergambar tau.

So petang tu selepas bersiap kami makan dulu. Menu biasa yang selalu dicari adalah laksa dan abc. So kakak bawa ke satu kedai bawah pokok yang jual makanan tu..zaza dah lupa sebenarnya kat area mana tapi laksa dan abc nya memang sedap.

Kalau ikutkan kakak ajak jalan-jalan dekat taman terdekat je tapi selepas zaza google, zaza tengok taman tu kecil saja dan kurang menarik. So zaza suggest dengan kakak untuk ke Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur sebab kat situ zaza pernah datang beberapa tahun yang lalu..

Zaza memang tak ingat jalan maklumlah KL ni bukan tempat zaza..zaza pun dah 2 tahun tak jejak. So masa datang rumah kakak baru-baru ni lah zaza jejak semula.

Kami pergi ikut waze bersama dengan anak-anak kakak sekali. Nak tahu tak.. 3 kali juga kami pusing dan sesat walaupun ikut waze. Sampai rasa dah give up tau haha..

Tapi sebab bila tengok waze lokasi dah betul tapi kami tak jumpa jalan masuk..kami cuba juga..rupanya kami dah lalu pun pintu nak masuk tu tapi sebab tak perasan..itu yang terlajak ke laluan lain.

Sebenarnya kan.. zaza nak share je moment zaza kat Taman Tasik Perdana ni..sebabnya kakak zaza yang dah lebih 10 tahun duduk KL pun tak pernah tahu akan taman ni.. percaya tak? Kena lah percaya..sebab itu zaza ajak dia ke taman tu sebab ia antara taman yang lawa untuk photoshoot.

Mungkin ramai juga yang tak tahu lagi kan? So zaza kongsikan sedikit gambar-gambar zaza berlatar belakangkan view yang indah menghijau ini. Banyak lagi view yang cantik sebenarnya kat sini..tapi zaza tak sempat nak shoot banyak sebab kekangan masa..

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Lepak Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur



10 ulasan

  1. Cantiknyaa taman ni zaza..nanti kalau ada peluang ke sana, boleh reen bergmbr kat sana gak..
    gambar2 zaza perghhh cantikkkk

    BalasPadam
  2. wowww - udah cantik - lama x terjah sini

    BalasPadam
  3. cantik taman ni. gambar gambar pun cantik snap.

    BalasPadam
  4. Cantik Zaza.. gambar pun cantik..

    BalasPadam
  5. cantik tempat dia..nad pun tak pernha pergi lagi...nanti bolehla terjah

    BalasPadam
  6. serius semua gambo cantik.. i is jelesi.. haha

    BalasPadam
  7. Cantik tempat dia zaza. Zaza pon pon cantik. Terus jadi semua cantik cantik belaka. Hehehe

    BalasPadam
  8. Taman Tasik Perdana ini memang cantik zaza, dekat je dengan rumah sewa azwar.

    BalasPadam
  9. cantiknya gambar. jarang ke sana sebab jauh dari rumah.

    BalasPadam