Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My

Khamis, September 19, 2019


Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My. Assalamualaikum. Menarik juga sebenarnya tau bila dapat hadiahkan sesuatu kepada teman-teman atau insan tersayang hadiah yang kita lukis atau design sendiri. Tercari juga kan kat mana nak cetak dalam kuantiti yang sikit. Sebab kebanyakan kedai cetak yang zaza jumpa banyak yang cetak produk dalam kuantiti minima pun 10pcs ke atas sedangkan kita nak cetak satu atau dua saja.

Jadi zaza adalah diperkenalkan oleh rakan-rakan mengenai satu website cetak cenderahati yang kita boleh design sendiri. Paling best boleh cetak tanpa kuantiti minimum.Kiranya nak tempah satu produk je pun boleh tau.

Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My

Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My

Website tu adalah Custom.my. Kedai Custome.my ini terletak di Ipoh, Perak dan telah pun memulakan operasinya sejak tahun 2014 lagi. Mereka mempunyai pakar dalam reka design dan percetakan pakaian. 

Custom.my turut beroperasi secara atas talian bagi memudahkan pelanggan dari seluruh Malaysia membuat tempahan.

Bila zaza tengok-tengok website Custome.my ni, memang cukup teruja dengan produk-produknya. Banyak gila tau!

Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My
Pelbagai jenis produk cetakan ditawarkan di Custom.my

Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My

Kenapa Custom.my Jadi Pilihan?

1. Terdapat Lebih 100 Jenis Produk Yang Boleh Dicetak

Di sini, ada lebih 100jenis produk yang disediakan. Haa memang rambang mata juga zaza tengok. Kalau you all pun mesti pening juga nak pilihan yang mana kan? Antara produk cetakan yang ditawarkan adalah seperti cetakan Tshirt, Jacket, Hoodie, Men Fashion, Women Fashion, Aksesori Bayi dan Kanak-Kanak, Aksesori, Beg, Pouch, Home Decoration, Topi, Sticker dan Print Kain.

2. Tiada Had Minimum Pembelian

Yang ini paling zaza suka sebab tak perlu order banyak-banyak. Kadang tu nak beli satu dua je barang. Jadi Di Custom.my ini, mereka tetap menerima tempahan walaupun hanya satu je. Tapi jika you all nak tempah banyak pun tak ada masalah. Sebelum nak beli banyak, bolehlah test dulu beli sehelai dua untuk tengok dulu kualiti produk tersebut.

3. Servis Yang Cepat Dan Mudah

Di Custom.my, mereka sentiasa memastikan perkhidmatan yang disediakan memuaskan hati pelanggan mereka. Setiap produk tempahan akan disiapkan secepatnya. Paling lama tempoh pun dalam 10 hari waktu bekerja. Bagi order yang terlalu banyak pun mereka akan cuba siapkan secepatnya mengikut tempoh masa yang ditetapkan. Sekiranya ada pertanyaan pun, ada ruangan chat yang disediakan dekat website atau terus saja whatsapp.

Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My

Servis Yang Dipercayai

Tak perlu risau untuk membeli di Custom.my kerana mereka telah dipercayai oleh ramai pelanggan. Antara beberapa pelanggan yang pernah mendapatkan servis di sini adalah :

  • Universiti Teknologi Petronas (UTP)
  • Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
  • Universiti Selangor (UNISEL)
  • Universti Teknologi Mara (uiTM)
  • Kolej PolyTech Mara (KPTM)
  • Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN)
  • iFlix
  • CIMB Foundation
  • Movie Animation Park Studio (MAPS)
  • Thunder Print

Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My
Sebahagian dari pelanggan Custom.my

Jom Tempah Cetakan Cenderahati di Custom.my

Bagi you all yang ingin membuat tempahan bolehlah dibuat melalui laman di bawah :


Info dan perkembangan terkini boleh ikuti mereka di laman sosial :


Cetak Cenderahati Design Sendiri Di Custom.My

Atau bagi yang berdekatan boleh terus datang ke kedai di alamat :

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
NO 46A, HALA TAMAN MERU 11,
MERU 2B 30020 IPOH,
PERAK MALAYSIA 
LAT LONG :4.661083, 101.067278

Waktu Operasi : 

Isnin- Jumaat 9:00 AM - 6:00 PM
No tel: 05-5252144
Email: info@custom.my
Whatsapp: 013-484 5800



9 ulasan

  1. Nice. This makes customized presents so easy and quick

    BalasPadam
  2. yang penting no minimum order dan cepat ..

    BalasPadam
  3. wah macam-macama ada ye..menarik sangat..boleh buat pilihan..senang sekrg nak design apa-apa

    BalasPadam
  4. Mahal x range harga dia Zaza? Selalu custom made ni suka tp harga yg tak sukaaa

    BalasPadam
  5. Bagusnya sebab boleh cetak walau 1 unit je. Mcm2 pilihan pulak tu yg ada.

    BalasPadam
  6. Wahh senang sekarang leh buat custom brg sendiri kan.. Atleast puas hati bila design sndri.

    BalasPadam
  7. Menarik dan memudahkan utk tempahan ikut citarasa sendiri dekat custom.my ni...

    BalasPadam
  8. Wahh menarik sgt ni. Bolehlah cuba kat sini pulak. Best sb boleh buat design sendiri

    BalasPadam