Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Jumaat, Ogos 30, 2019


Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural. Assalamualaikum dan hi. Wanita dan kecantikan memang tak boleh dipisahkan. Sejak dari remaja lagi kebanyakan dah mula menjaga wajah. Tapi zaza start jaga muka selepas spm. Sebab masa zaman-zaman sekolah dulu tak pernah fikir pun pasal muka.

Untuk menjaga muka kenalah pakai skincare yang bersesuaian dan paling penting mestilah yang bebas dari sebarang bahan terlarang.

Oleh itu zaza nak share satu jenama skincare baru yang menggunakan 100% bahan natural iaitu NURISH ORGANIQ 24K GOLD. Ia jenama Halal No.1 dan turut menggunakan bahan organic seperti Buah Delima.

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural
Produk kecantikan Nurish Organik ini menggunakan teknologi anti-penuaan semulajadi tanpa sebarang bahan yang boleh memberikan kesan bahaya pada kulit. 

7 No’s”. Apa itu 7 No’s?

Produk Nurish Organiq 24K Gold ini mempunyai “7 No’s”. Apa itu 7 No’s tu? Ia adalah :

a) Tanpa Pewarna Tiruan
b) Tanpa Minyak Mineral
c) Tanpa Komedogenik
d) Tanpa SD-Alkohol
e) Tanpa Lanolin
f) Tanpa Sulfat
g) Tanpa Paraben

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Jadi para pengguna atau yang ingin guna produk ini tak perlu risau sebab ia tidak mempunyai bahan kimia.

Zaman sekarang ini pun telah ramai yang celik bab memilih produk kecantikan. Kalau zaza pun zaza akan pilih produk dari bahan natural semulajadi.

Sebab zaza pernah ada pengalaman guna skincare yang rupanya ada merkuri. Habis terbakar satu muka zaza merah-merah ketika itu. Masa tu memang takut gila dan akhirnya zaza pergi jumpa doktor. Tak pasal-pasal kena inject tau..Sebab itulah zaza memang hati-hati dalam pemilihan nak pakai skincare sekarang ini.

Produk Nurish Organiq 24K Gold 

Okay, untuk produk Nurish Organiq 24K Gold ini terdiri daripada beberapa produk antaranya :

*Deep Cleansing Milk 100ml 
*Foamy Cleanser 100g 
*Face Toner 100ml 
*Eye Serum 15ml 
*Face Essence 20ml 
*Moisturizing Day Cream Spf 25 40g 
*Moiturizing Night Cream 40g 

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Setiap bahan-bahan yang terdapat dalam Nurish organiq 24K Gold ini dapat memberikan 5X Aksi Keanjalan untuk kulit agar lebih tegang, muda dan ayu berseri. 

Produk ini juga telah pun melalui ujian secara dermatologi dan sesuai digunakan pada semua jenis kulit. ( Bagaimanapun keserasian produk bergantung pada individu kerana kesannya mungkin berbeza-beza ) 

Dengan pemakaian produk Nurish Organiq 24K Gold secara konsisten ini juga dapat membuatkan kulit menjadi lebih tegang, lebih muda dan kelihatan ayu berseri. Pemakaian dari awal juga dapat membantu dalam melambatkan penuaan kulit wajah.

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Beauty Awards for Best Local-Ageing Serum
Oh ya, baru-baru ini juga, Produk Nurish Organiq 24K Gold Face Essense telah memenangi Beauty Awards for Best Local-Ageing Serum. Ia merupakan essense muka yang mempunyai tekstur yang ringan dan tidak melekit untuk memastikan nutrient menembusi lebih mendalam ke dalam kulit anda.

Pentingnya pemilihan dan mengamalkan pemakaian atau pemakanan yang berunsurkan bahan-bahan organik kerana ia selamat untuk kecantikan dan kesihatan kita.

Bahan Utama Nurish Organiq 24K Gold

Dalam produk Nurish Organiq 24K Gold ini bahan utamanya adalah buah delima (pomegranate)

Apa kebaikan buah delima ini yang selalu menjadi bahan di dalam produk kecantikan? Ini kerana Buah Delima mempunyai agen anti-oksida semula jadi untuk melewatkan proses penuaan dan mengecilkan liang pori supaya kulit lebih lembut dan licin. 

Nurish Organiq 24K Gold Produk Penjagaan Wajah Guna 100% Bahan Natural

Selain dari Buah Delima, produk ini juga turut mengandungi bahan-bahan lain iaitu :

* Aqua Collagen - Berfungsi untuk mengurangkan garis halus dan kedutan pada wajah 
* 24K Gold – Membantu dalam meningkatkan keanjalan kulit 
* Hexapeptide – Melambatkan proses penuaan kulit 
* Multivitamin ( B,C & E ) – Mengurangkan bintik-bintik hitam dan pigmentasi. 

Produk ini sesuai dipakai oleh wanita yang berumur 25 tahun dan keatas yang mementingkan penjagaan kulit moden. 

Dimana Boleh Mendapatkan Produk Ini?


Jadi kepada anda yang ingin mendapatkan kesemua produk rangkaian Nurish Organiq 24K Gold ini bolehlah mendapatkannya di Watson, Guardian, Aeon, Caring dan sesetengah farmasi terpilih di seluruh Malaysia.





6 ulasan

  1. Menarik produk nie Zaza sebab guna bahan natural dan organik..

    BalasPadam
  2. pergh tu dia lengkap satu set..bahan organic..okla kan..pakai selalu mesti cntik muka tu

    BalasPadam
  3. Betul tu delima sgt bgus utk anti penuaan... Lagipun produk ni sgt diperlukn bg yg dh nak 30 an ni

    BalasPadam
  4. Lengkap set Nurish Organiq 24k ni. Boleh lah kekal awet muda dan kulit kekal anjal lps ni.

    BalasPadam
  5. Tertarik dengan kandungan bahan dalam produk ni. Nampak menyakinkan. Packaging pun cantikk

    BalasPadam
  6. Suka produk yang ada gold ni. terasa diri begitu berharga bila pakai.

    BalasPadam