Beautea By Safi Cleanser Dengan 100% Ekstrak Tea Premium - Zaza Iman



Rabu, Ogos 21, 2019

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100% Ekstrak Tea Premium


Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium. Assalamualaikum. Siapa pengguna produk jenama Safi kat sini? zaza nak beritahu yang Safi sekarang dah keluarkan produk baru tau iaitu Beautea by Safi Cleanser dengan 100% ekstrak tea premium.

So zaza pun tak ketinggalan untuk mendapatkan cleanser terbaru ini. Ada 4 jenis varian tapi zaza ambil dua je iaitu Apricot Tea Revitalising Face Scrub dan Hydrating Gel Cleanser White Tea & Damask Rose.

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium

Apricot Tea Revitalising Face Scrub

Scrub ini sesuai untuk semua jenis kulit. Fungsi scrub ini untuk membantu membersihkan liang pori dan juga menyingkirkan sel kulit mati. Ia singkirkan kulit mati secara pengelupasan tetapi tidak mengeringkan kulit.

Ia dihasilkan dengan rumusan gabungan ekstrak aprikot dan white tea dan ia kaya dengan antioksidan yang dapat membantu memulihkan tekstur kulit supaya lebih cerah.

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium

Scrub wajah ni memang antara barangan yang wajib kena ada. Biasanya zaza akan scrub wajah tu dalam seminggu 2-3 kali bila perlu. Bila dah scrub tu baru zaza akan cuci wajah guna cleanser.

Hydrating Gel Cleanser White Tea & Damask Rose

Untuk pencuci wajah, zaza pilih varian White Tea dan Damask Rose. Sebab zaza gemar akan bauan dari damask rose yang memang sedap gila!

Sesuai untuk jenis kulit kering dan kulit normal. Diuji secara dermatologically, bebas alkohol, bebas paraben, bebas  SLS/SLES dan bebas silikon.

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium

Pencuci ini dapat membantu dalam membersihkan liang yang tersumbat dan mengeluarkan kotoran pada wajah. Ia dirumus dengan gabungan white tea dan damask rose yang kaya dengan antioksidan bagi mengimbangi tahap kelembapan kulit. Ia juga menghidrat dan mengurangkan saiz liang roma.

Beautea By Safi Cleanser Dengan 100%  Ekstrak Tea Premium

Harga bagi produk Safi ini hanya dijual RM23.30 je..tapi sekarang ni tengah ada diskaun tau. You all boleh dapatkan dimana-mana pasaraya yang menjual dengan harga RM19.90 je okay..



9 ulasan:

  1. yang rose tu fiza dah cuba. bau wangi dan best pakai. terapi pagi kalau cuci muka sebab bau rose tu

    BalasPadam
  2. Macam best plak, nak try yang ini pulak laaaa

    BalasPadam
  3. Safi products are getting nicer nowadays

    BalasPadam
  4. K.el pun dh try dua2 ni..mmg suka sgt..dia pya bau..fuhh best giler..safi x pernah x suka

    BalasPadam
  5. Dia ada 4 jenis kan.. Yg ni xtry lagi tp yg hijau dah try mmg best giler...sadi skrg byk produk best2 kan

    BalasPadam
  6. best tak safi scrub tu zaza nak try beli gak nanti

    BalasPadam
  7. Ni produk baru safi ke? Macam menarik je. Lama dah tak pi drugstore. Tak tahu ada yg baru.

    BalasPadam
  8. I like to try their apricot tea scrub, macam best juga

    BalasPadam
  9. berkesan untuk membersihkan muka. pasti abam kie belikan utk anak2.

    BalasPadam