Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Khamis, Julai 11, 2019


Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju. Perempuan dah fashion memang tak dapat dipisahkan. Macam zaza la gila dalam membeli pakaian. Tiap bulan tu ada je pakaian yang hendak dibeli. Sekarang ni zaza lebih gemar membeli secara atas talian saja sebab kebanyakan atas talian ni design lebih up to date. Tapi mungkin ada yang kurang gemar kerana risau akan kualiti pakaian tu.

Tapi bagi zaza, jika yang dibeli tak menepati kualiti yang dikehendaki, zaza okay saja. Cuma kalau macam jubah dan dress-dress labuh tu itu memang kena pilih yang betul-betul punya.

Memandangkan zaza sangat gemar membeli pakaian atas talian, so zaza nak share salah satu tempat shopping pakaian yang buat zaza jatuh cinta. Apa yang buatkan zaza suka sebab butik ni sentiasa update pakaian baru.

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Butik ini namanya HERBAJU. Setakat ni dah beberapa kali zaza shopping kat Herbaju ni. Asalnya zaza suka tengok Yatie Sendayu Tinggi punya outfit. Pakaian dia simple-simple je tapi nampak nice sangat. So bila zaza nampak pakaian kat Herbaju ni, terus rasa berkenan dan apa lagi kan...

Sebelum ni zaza banyak beli blouse kosong, so kali ni zaza beli Korean Design Women Embroidery Floral Striped Long Sleeve pula..


Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Zaza suka sangat dengan fabrik nya dari jenis cotton blended. Berbeza dari kain tshirt-tshirt biasa. Cotton blended tak nipis dan tidak terlalu tebal. Mungkin setengah orang kurang selesa terutama bila pakai dengan cuaca panas. Tapi zaza okay saja. Rasa selesa.

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Kebanyakan blouse dan tshirt dekat Herbaju ni free size. Tapi ada disediakan ukuran lengkap setiap pakaian tu, so mudahlah nak buat pilihan dan membeli.

Selain dari blouse dan tshirt, kat Herbaju pun ada jual pants. Harga-harga yang ditawarkan pula bermula dari RM25 hingga RM40.

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Korean Women Embroidery Floral Striped Fashion: Herbaju

Kualiti dan jahitan pakaian pun kemas. Setakat ni zaza beli tak ada lagi sebarang kerosakan. Semuanya zaza puas hati.

Penghantaran pun cepat. Biasanya setiap order akan disiapkan dalam tempoh 24jam dan akan dihantar pada keesokannya selepas membuat pembayaran.

So kalau di West  Malaysia, korang akan terima dalam 2-5 hari bekerja bergantung kepada poslaju.  Untuk pelanggan East Malaysia pula anta 3-7 hari. Tapi sepanjang zaza beli, biasanya hari ke tiga dah sampai.. ( tempat zaza memang barang ambil masa 3 hari )

So kepada yang nak dapatkan koleksi-koleksi pakaian dekat Herbaju ni boleh la membuat pembelian di :



8 ulasan

  1. cantiknya, akk hari2 buka shopee..nt nk buka sana

    BalasPadam
  2. free size sush sikit nad ni, kadang terbesar..suka tengok tshirt zaza pakai tu..

    BalasPadam
  3. Tengok MCM harga pun tak mahal mana. Boleh lah cuba survey kat situ nti. Kita pun sekarang suka beli online je.

    BalasPadam
  4. Asslamualaikum Zaza. Salam kenal dari Syaza follower #1702. Zaza ni cantiklah ;)

    BalasPadam
  5. Cantik lah pulak tengok Zaza pakai.. nanti nak pi tengok kat ig depa..

    BalasPadam
  6. Nice, i like to wear comfy & casual tees like this on weekends

    BalasPadam
  7. Cantik..nampak macam selesa jer

    BalasPadam