Jonlivia Daily Diva Shaper Dengan Pemanasan Kristal Tourmaline

Selasa, Jun 18, 2019


Jonlivia Daily Diva Shaper Dengan  Pemanasan Kristal Tourmaline. Hi all, biasa dengar tak jenama Jonlivia? Zaza tahu jenama ni beberapa tahun lalu. Masa tu zaza diperkenalkan dengan Jonlivia Hotpants. Seluar yang sesuai digunakan untuk senaman. Hotpants tu dicipta untuk membantu membakar lemak-lemak di badan dan peha.

So untuk tahun 2019 ni, Jonlivia sekali lagi memperkenalkan produk baru pula iaitu Jonlivia Daily Diva Shaper.

Apa yang istimewanya Daily Diva Shaper ni? okay zaza nak share la ni..

Jonlivia Daily Diva Shaper Dengan  Pemanasan Kristal Tourmaline

Daily Diva Shaper telah diperkenalkan pada bulan mei yang lalu. Ia berfungsi membentuk badan dengan segera untuk potongan badan yang sempurna.

Daily Diva Shaper ni antara produk yang bagus sebenarnya tau sebab ada beberapa feature dia yang menarik sangat.

Zaza sendiri pun dah try pakai Daily Diva ini. So bagi zaza la kan..sangat-sangat tak rugi untuk korang beli.

Daily Diva Shaper Feature

1. 360-degree Instant Waist Slimmer - untuk membentuk bahagian bawah ( to shape your lower part )

Jonlivia Daily Diva Shaper

2. Fabrik Yang Sangat Lembut, Sejuk dan Bernafas - masa zaza sentuh je shaper ini kan, serius zaza katakan fabriknya memang lembut gilaaaaaaa..bila pakai pun cukup selesa dan kainnya pun rasa sejuk.

Jonlivia Daily Diva Shaper

3. Hook Design selamat dan Secure Detachment - rekaan cangkuk yang sangat mudah digunakan dan selamat. So kalau tiba-tiba nak ke toilet ke, just buka je cangkuk tu. 

Jonlivia Daily Diva Shaper

4. Tenunan Kain Berkualiti Tinggi - bila zaza teliti setiap jahitan pada Daily Diva Shaper ini, sangat-sangat kemas. Zaza ada cuba juga main tarik-tarik sekuatnya..memang tak ada kerosakan pun. Rasa macam kain tu tegang je.

Jonlivia Daily Diva Shaper

5. 4 Warming Tourmaline Crystal ( 4 Pemanasan Kristal Tourmaline ) - dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan haid ( weekly if any ) dan juga membantu membakar sejumlah kalori semasa berada di zon ( burn an amount of calories while you in the zone )

Jonlivia Daily Diva Shaper

Hadir Dengan Dua Pilihan Warna

Daily Diva Shaper didatangkan dengan dua pilihan warna iaitu Black dan Nude. Saiz pula dari M, L, XL, dan 2XL

Macam zaza pilih black dan ambil saiz L . Pakai pun ngam-ngam dengan badan.

Tapi kalau korang rasa macam confius dengan saiz tu, boleh je chat dengan pihak jonlivia untuk bertanya. Dekat website ada disediakan ruang chat. So amat mudah untuk bertanya sebarang soalan. 

Jonlivia Daily Diva Shaper

Jonlivia Daily Diva Shaper

Cara Pembelian

Untuk pembelian Daily Diva Shaper, ada 2 pilihan iaitu Express Order dan Pre- Order 25. 

Express Order - Pihak Jonlivia akan menghantar produk dengan segera dari warehouse mereka. Biasanya dalam masa 24 jam untuk sampai ke pintu dan yang diluar kawasan mengambil masa 2 -3 hari bekerja untuk diterima.

Pre-Order Item - Untuk pre-order, pihak Jonlivia tidak perlu menyimpan stok sebelum membuatnya tersedia di kedai. Oleh itu, harga untuk pre order biasanya lebih murah. Jadi pelanggan perlu menunggu. Bagi pembelian pre-order Daily Diva Shaper, akan mengambil masa untuk dihantar dalam 25 hari selepas pembelian.

Jenis Pesanan Yang Harus Saya Pilih?

Bagi pelanggan yang ingin membeli dan tidak terburu-buru, pihak Jonlivia mencadangkan untuk memilih jenis pesanan Pre-order kerana ia akan dihantar serta merta dalam masa 25 hari selepas membuat pesanan.

Tetapi jika pelanggan mahukan segera, boleh memilih Pesanan Express kerana ia menjimatkan masa menunggu.

Harga Daily Diva Shaper :

- Express Order : 1 FOR RM 150
- Pre-order : 1 FOR RM 120 / 2 FOR RM 99 EACH

Jonlivia Daily Diva Shaper

Kepada yang ingin membuat pembelian, tempahan terus boleh dibuat melalui website rasmi Jonlivia di bawah :

Link Tempahan : http://bit.ly/2IC5w8k

Maklumat lanjut dan info terkini boleh ikuti Jonlivia di :



 JONLIVIA SDN BHD (1173869-X)
Telefon : 016 - 321 5358 (Whatsapp / Call / Mesej Teks)
E-mel: hello@jonlivia.com
Masa Operasi Perkhidmatan Pelanggan:
9:00 pagi - 5:00 petang
Isnin Jumaat
(Ditutup: Sabtu - Ahad & Cuti Umum)


11 ulasan

  1. Ciri yang ada cangkuk tu yang paling akak suka.senang nak ke tandas. Kita pun seleaa nk pakai.

    BalasPadam
  2. I need this body shaper too coz sejak rajin pergi raya open house badan pun dah naik. Now kena work hard to get back my shape.

    BalasPadam
  3. Cool I have tried their hot belt before. Now got shaper

    BalasPadam
  4. Lepas ni nk nampak slim boleh laa try hee

    BalasPadam
  5. pernah dgr brand ini, tp tak pernah try produk dia lagi

    BalasPadam
  6. Suka tang cangkuk tu sebab memudahkan kita nk ke toilet.
    Xyah da nk buka, pastu sarung semula kan

    BalasPadam
  7. Igtkan mahal tadi..oklah affordable..kalau boleh slim down nak jugak satu

    BalasPadam
  8. bestnya ada diva shaper ni.barulah nampak badan ada shape kan

    BalasPadam
  9. I need this body shaper too coz badan dah nak selepas raya.

    BalasPadam
  10. Wah bgausnya boleh buang segala lemak yang ada

    BalasPadam
  11. kalau try ni.. nampak slim lah saya nanti hehehe

    BalasPadam