Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier - Zaza Iman



Selasa, April 09, 2019

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier


Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier. Assalamualaikum dan hi, pejam celik sekejap je kita bakal menyambut bulan Ramadhan. Terasa tak sabar sangat nak tempuhinya lagi. Korang semua dah ganti puasa ke belum? Kalau belum cepat-cepatlah selesaikan segera okay.

Sebenarnyakan zaza ni memang gila dengan pakaian. Boleh dikatakan setiap bulan zaza akan spend kan sedikit duit untuk beli satu ke dua helai pakaian. Sebab pakaian macam baju lama-lama zaza banyak yang dah rosak, warna pun dah lusuh jadi zaza memang memerlukan baju-baju baru. Memang sekarang ni pun zaza banyak beli baju lengan panjang dan yang longgar sedikit.

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier

Kadangkala tu bila berjalan dan keluar rumah, tshirt memang menjadi pilihan zaza. Biasa kalau nak beli tu zaza akan tengok jenis material. Dan kali ni zaza try pula dapatkan baju tshirt dan tshirt muslimah dari MD TEXTILE

MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier

MD Textile ni pun zaza baru tahu mengenainya. MD Textile merupakan sebuah pembekal terbesar di Malaysia yang menawarkan koleksi tshirt dengan harga yang begitu murah. Terdapat pelbagai jenis tshirt antaranya tshirt kosong leher bulat, tshirt lengan panjang, polo, pakaian bayi dan kanak-kanak, heat press material, cap  dan terbaru adalah tshirt muslimah.

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier

Laman web utama MD Textile

Menariknya dekat MD Textile ni sebab harga tshirt yang dijual memang murah. Tshirt kosong lengan pendek dengan material 100% cotton hanya RM6.20 je tau dan korang boleh beli tanpa pesanan minimum. Maknanya nak beli sehelai pun boleh tau!

Selain dari jenis material cotton, MD Textile juga menyediakan material jenis jersey dan terdapat 20 warna serta 7 saiz yang berbeza untuk dipilih pelanggan.

Tshirt Muslimah Keluaran Terbaru

Memandangkan dekat MD Textile ada menjual tshirt muslimah kosong yang merupakan keluaran terbaru, jadi zaza pun tak lepaskan peluang untuk mendapatkannya sebab harganya cuma RM18.90 je sehelai. Memang murah betul lah.

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier
Mengenakan fullycombed muslimah pink Saiz XS

Untuk tshirt muslimah ni, terdapat 8 pilihan warna yang menarik iaitu warna black, fuchsia, pink, purple, red, royal blue, turquoise dan white. Saiz pula boleh didapati bermula dari saiz XS, S,M,L,XL,2XL dan 3XL
  
Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier
Mengenakan fullycombed muslimah fuchsia saiz S

Zaza memang suka warna-warna yang lembut, Jadi untuk tshirt muslimah ni zaza pilih warna fullycombed muslimah pink dan warna striking seperti fullycombed muslimah fuchsia. 

Zaza pakai pun memang rasa selesa. Labuhnya pun sangat okay. Memang akan repeat beli lagi. Kalau korang jenis suka pakai tshirt muslimah zaza boleh kata, memang okay sangat kalau beli dekat MD Textile ni.
  
Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier
Tshirt kosong lengan pendek leher bulat

Untuk baju tshirt lengan pendek pun pelbagai warna pilihan yang disediakan. Jika korang nak buat cetakan pada baju pun boleh juga.

Tshirt Cotton Muslimah Dari MD Textile - Malaysia Biggest Tshirt Supplier
Koleksi warna yang ditawarkan bagi tshirt lengan pendek

Bagaimana Cara Membuat Pembelian

Untuk pembelian di MD Textile ni mudah je. Perkara yang perlu korang buat adalah :

1. Buka web www.mdtextile.com dan sign up. Isi maklumat dengan berkaitan dengan betul
2. Pilih menu “ Buy Online” dan pilih mana-mana produk yang dikehendaki
3. Klik Add to card, pilih jenis shipping dan jenis payment
4. Buat membayaran dan tunggu produk sampai ke tangan korang

Setiap tempahan yang dibuat akan dihantar kepada pelanggan dalam masa 48 jam dan adakala kurang dari 6 jam. Bagi yang ingin membuat cetakan pada tshirt, MD textile menawarkan cetakan HD iaitu teknik percetakan T-Shirt Warna Versetile yang berkualiti tinggi dan penuh warna.

Kepada sesiapa yang berminat membuat pembelian dan mendapatkan info lanjut, boleh juga mengikuti mereka di :
Alamat  : MD Textile Sungai Buloh, 2646, Jalan Baru Sungai Buloh,
47000 Kampung Baru Sungai Buloh, Selangor
Tel : 016 227 5389 / 016 970 3549
MD Textile Kelana Jaya, 308, Block A, Glomac Business Center,
SS6/3 Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor
Tel : +603 7880 6628

19 ulasan:

  1. Murahnya zaza.. Kain dia tebal x? Bukan mksd kita yang tebal sangat sangat, tapi tebal macam tshirt biasa biasa tu tak? Selalu kalau tshirt macam yang nipis tu, jnis mcm jual kat tepi pantai tu. Kalau ada yang sedang elok, nak cari la sekali ngan anak anak kalau ada size.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedang2 elok.. Sesuai je untuk bersukan dan lain2.. Selesa pakai

      Padam
  2. Cantik Baju kak zaza. Samalah dgn Rabia. Asyik shopping baju je

    BalasPadam
  3. t shirt labuh eh.. elok sgt la bkn sng nk cri yg labuh2 cmni skrg

    BalasPadam
  4. Ppuan ni baju byk sekalipun ttp nk beli baru kan..cantil baju tu boleh mix n match kan

    BalasPadam
  5. murahlah rm18.90.. cantik pula tengok Zaza pakai.. yang penting selesa..memang berbaloi sangat ni

    BalasPadam
  6. Wahhh cantik jugak tshirt dia.. labuh lak tu...

    BalasPadam
  7. Cantik..longgar..tidak jarang dan labuh..cun sangat.Menambah nilai kecomelan yang telah sedia ada..

    BalasPadam
  8. Bagus cmpny ni wat tshirt muslimah. Mudah utk kita yg pmpuan ni pkai kan. Xyah nk pkai inner bgai da.. Murah2 lak tu

    BalasPadam
  9. yang best tu boleh beli tanpa pesanan minimum.. nak sehelai pun boleh beli.. tapi alang2 baik order banyak kan

    BalasPadam
  10. Lama tak pakao tshirt muslimah ni.. Cantik juga kosong macam ni erk.. Cantik zaza padankan dengan gaun tu.. Nak ushala.. Nampak nice jw

    BalasPadam
  11. Wow the price is very good and the color selection pun banyak. I will check it out

    BalasPadam
  12. Nampak macam kualiti dia pun bagus tu. Dah la harga murah. nanti emi nk usha jugak la

    BalasPadam
  13. Cantiknya. Nampak besar dan selesa. Nak cuci Mata jap lah tengok

    BalasPadam
  14. Berkenan pula kak ana dgn baju muslimah tu. Cantik2 warna dia.

    BalasPadam
  15. Cantiknya zaza baju dia, mula-mula ingatkan blouse rupanya baju Muslimah memang sesuai la buat jalan

    BalasPadam
  16. Cantiknya baju-baju ni. Boleh la beli untuk akak dan anak dara..

    BalasPadam
  17. Alahaiii warna dia banyak pilihan dan sangat memukauu. Ni terasa nak jugakk..

    BalasPadam