Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

Selasa, April 16, 2019


Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan. Setiap wanita memang menitikberatkan penjagaan diri dari hujung rambut hingga hujung kaki. Ada sesetengah wanita mungkin terlalu sibuk dengan kerja sehingga tiada masa untuk ke spa. Oleh kerana memahami yang wanita memang sukakan kecantikan diri, Spa Ceylon Ayurveda telah memperkenalkan rangkaian produk spa, wellness dan kecantikan.

Spa Ceylon tidak menyediakan rawatan spa sebaliknya menjual produk spa, wellness, kecantikan dan you all boleh melakukannya sendiri di rumah.

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan
Pemandangan salah satu outlet Spa Ceylon

Spa Ceylon Ayurveda Menyediakan Rangkaian Produk Spa Dari Sri Lanka

Spa Ceylon menawarkan pelbagai produk seperti produk penjagaan badan dan mandian, produk kecantikan, produk kesihatan dan aroma. Termasuklah juga minyak rawatan, minyak urut, minyak mandian dan minyak pati dengan bauan yang menenangkan. Setiap produk Spa Ceylon menggunakan pendekatan berasaskan Ayurveda dimana ia menggunakan herba, mineral eksotik dan buah-buahan dari Sri Lanka.

Setiap rangkaian produk Spa Ceylon adalah merupakan hasil hampir 50 tahun kepakaran dalam bidang produk kesihatan dan kecantikan semulajadi dari perintis dalam rawatan kecantikan Ayurveda moden di Sri Lanka.

Jika dilihat pembungkusan produknya pula, kelihatan canggih dan kotak hadiah nampak mewah dengan seni istana tradisional yang berwarna warni.

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

Produk-produk Spa Ceylon diformulasi menggunakan bahan-bahan semulajadi terbaik seperti Aloe Vera segar, minyak kepala dara, garam Lautan India yang kaya dengan mineral dan rempah Ceylon. kesemua produk bebas dari alkohol dan tidak mempunyai ramuan asal haiwan. Jadi tak perlu ragu-ragu untuk menggunakannya.

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan
Antara produk-produk Spa Ceylon

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan
Pembungkusan kotak yang nampak mewah dan bercirikan seni tradisional

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

Mengenai Ayurveda

Ayurveda merupakan salah satu sistem penyembuhan holistik tertua di dunia dimana ia diasaskan beribu tahun yang lalu di India, berdasarkan kepercayaan bahawa kesihatan dan kesejahteraan bergantung kepada keseimbangan antara minda, badan, dan semangat.

White Jasmine Facial Cleanser Foam dan Night Repair Face Treatment Oil 

Zaza sendiri juga tidak melepaskan peluang untuk memiliki produk Spa Ceylon. Dua produk yang zaza dapatkan adalah White Jasmine Facial Cleanser Foam 100ml dan Night Repair Face Treatment Oil.

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

White Jasmine Facial Cleanser 100ml

Dengan formula buih yang kaya dengan bahan bunga tulen dan herba Ayurveda yang kuat untuk membersihkan kulit secara mendalam tanpa mengeringkan kulit. Mengandungi minyak zaitun dan Kokum Butter yang membantu membuang kotoran dan berkesan menghapuskan minyak dan kesan solekan pada wajah. Turut mempunyai Aloe Vera organik dan Vitamin semulajadi yang membantu menyegarkan, mencerahkan dan melembutkan kulit. Ekstak Licorice, Green Tea, Watercress dan Bearberry pula membantu menghalang pembentukan sel-sel kulit gelap dan Aroma eksotik Jasmine membantu mencerahkan kulit.

* Dosha Type  - Vatha
*Untuk kulit kering normal
 * Bebas Mercury * Bebas Paraben * Bebas Paraffin
* Penuaian Lestari * 100% Vegetarian
* Tidak diuji pada Haiwan * Menyokong Komuniti Trad

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan
White Jasmine Facial Cleanser Foam

Night Repair Face Treatment Oil

Merupakan Minyak Jasmine 100% tulen bagi membantu meringkankan, mencerahkan dan menerangi kulit dengan lembut. Mengandungi Ekstrak Minyak Zaitun yang berkonsentrasi menggabungkan Rice Bran dan vitamin semulajadi yang dapat memberikan ketenangan, menyuburkan dan menghidrat klit.Ia juga membantu dalam mempercepatkan proses pemulihan kulit. Almond Sweet, Avocado dan Wheat germ pula membantu menenangkan kulit keseluruhan secara menyeluruh sekaligus menyihatkan kulit.

Cara penggunaan : dipakai pada waktu malam
Selepas cuci muka, oleskan pada wajah. Kemudian ratakan dengan
tangan secara menyeluruh sehingga ke leher

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan
Night Repair Face Treatment Oil

Kedua-dua produk ini zaza dah pakai seminggu. Zaza suka akan bauannya yang wangi dari bauan Jasmine. Memakaianya cukup menenangkan. You all kalau tengah rileks dimalam hari, boleh pakai ni..memang best.

Harga untuk Facial Cleanser Foam ( RM82.00 ) dan Night Repair Treatment Oil ( RM193.00 )

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan
Lain-lain produk yang terdapat di Spa Ceylon

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

Spa Ceylon Ayurveda Tawarkan Rangkaian Produk Spa Dan Kecantikan

Spa Ceylon mempunyai 5 outlet di Malaysia. Outlet ini terletak di :

1. NU Sentral, LG 12, NU Sentral Shopping Mall, Jalan Tun Sambanthan, KL
2. KLIA - Departure Area
3. Publika, Jalan Dutamas 1, KL
4. Taman Danau Desa, 11-0-10, Danau Business Centre, KL
5. Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, KL

Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk-produk dari Spa Ceylon, boleh lah mengunjungi mana-mana outlet yang berhampiran dengan you all.

Untuk melihat produk-produk dan pembelian boleh melayari :

Jangan lupa MASUKKAN KOD DISKAUN : SPAWITHZAZA
( Tidak valid untuk KLIA )
Info terkini di laman facebook rasmi https://www.facebook.com/spaceylonmalaysia


7 ulasan

  1. So nice. I haven't been to the spa for so long

    BalasPadam
  2. cantik betullah packaging dia..mmg npk mewah..kalau bahan yg digunakan itu berkualiti dan natural mmg sukalah nak pakai

    BalasPadam
  3. Spa semua area KL ya Zaza. Teringin nak pegi spa tapi tak berkesempatan nak pegi .Produk yang digunakan pun nampak ekslusif packagingnya

    BalasPadam
  4. Wah prpduk dia nampak best.. Dekat spa memg barang dia semua bauan sedp dan best

    BalasPadam
  5. Lama dh x p spa.. time bujang dulu rajin jugak.. skrg dh x de ms utk semua ni.. syiok kan dpt manjakan diri sekali sekala..

    BalasPadam
  6. Banyak rupanya yg digunakan kat spa ye...lama xmasuk spa..last mse nk kwen

    BalasPadam
  7. Spa dia cantik betul.. rasa amcam nak pergi sekarang je.. packaging pun macam guna design kat spa tu jugak.. cantik dan menarik..

    BalasPadam