Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal - Zaza Iman



Rabu, Disember 26, 2018

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal


Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal. Hi all, zaza memang suka membeli barang dekat Althea. Biasa zaza suka mencari produk makeup dan produk untuk rambut. Kalau dah buka je web Althea, memang berejam nak memilih produk mana yang berkenan.

Dekat Althea ni, selalu je ada produk-produk baru yang diperkenalkan dan yang terbaru adalah wangian badan Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal.

Zaza pun tak lepaskan peluang untuk mendapatkannya juga sebotol, tambahan pula Stay Fresh Body Sparkling Mist ini kolaborasi dari Althea dan Titi Kamal, Artis Indonesia yang cukup popular dan terkenal.

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal

Stay Fresh Body Sparkling Mist datang dalam botol yang bersaiz 100ml. Saiz yang mudah juga untuk bawa dalam handbag atau travel. Design botolnya pun cukup memikat dengan design bunga-bungaan..zaza ni kan kalau nak beli sesuatu zaza suka tengok design botol selain dari bauan.

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal
Titi Kamal

Titi Kamal..? Rasanya semua orang kenal beliau sebagai seorang penyanyi dan juga pelakon yang berjaya. Dengan rambutnya yang panjang dan gelap serta seorang fashionista dan memiliki kecantikan yang mengagumkan. Disebabkan itulah, Althea memperkenalkan Body Mist ini sesuai untuk kegunaan harian yang elegan, segar dan manis sebagai kerjasama bersama dengan Titi.

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal

Fragrance Fresh Floral Fruity

Semburan Stay Fresh Body Sparkling Mist yang memikat ini telah diformulasi dengan wangian bunga dan buah iaitu Sweet Orange dan Fresh Peach. Ditambah pula dengan Bunga Rose yang sentiasa megah.


Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal

Antara bahan-bahan utama yang terdapat di dalam Stay Fresh Body Sparkling Mist adalah :

Damask Rose Water - 
Menghidupkan kulit terhidrat dan memberikan bauan aroma yang lembut
Sweet Orange Oil - 
Menyegarkan deria, rasa fresh
Elder Flower Extract -
 Menyejukkan dan melegakan kulit dan memberikan bauan aroma feminin

Lain-lain kandungan adalah Alcohol, Water, Glycerin, Fragrance, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantiunm Dulcis ( Orange ) Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Ethylhexylglycerin.

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal

Stay Fresh Body Sparkling Mist By Althea x Titi Kamal

Stay Fresh Body Sparkling Mist ini tidak melekit dan semestinya meninggalkan wangian yang segar dan harum pada badan.

Bauannya pun menyenangkan dan begitu lembut serta tahan lama. Selepas membersihkan diri, semburkan ia sebelum keluar rumah.


Harga sebotol Stay Fresh Body Sparkling Mist ini hanya RM35 sahaja. So kepada you all yang nak dapatkan produk wangian ini, boleh membuat pembelian terus di web Althea https://my.althea.kr/stay-fresh-body-sparkling-mist

20 ulasan:

  1. Memang dah lama dengar tentang sparkling mist daripada Athea ni. Memang baik kan? Wangiannya semulajadi dan harganya juga berpatutan. memang sesuai untuk semua orang terutama sekali wanita.

    BalasPadam
  2. yeah I like the product, suitable for me and I love the smell of it. It is nice to know of this product, its affordable and this body mist is easy for travel use too. Can get start shopping at Althea Korea now, one is not enough to use, can share with family and friends too.

    BalasPadam
  3. Wangiannya memang Rawlins suka. Rawlins spray kat dalam bilik tidur dan memang nyenyak dan wangi je bila tidur. Now Rawlins suka spray dalam my bedroom.

    BalasPadam
  4. Aduyai... Sana sini dok citer pasal spray mist Althea ni. Teruja nak.cuba gak... Tentu bau nya wangi romantik kannn? Ramai dok puji. Tak sabar nak grab seketul

    BalasPadam
  5. wow another sparkling mist post. i bet it must be a good product to have gain so much exposure on this. rose water, orange oil and elder flower extract = must smells superb!

    How to deal with markets ups and downs?

    BalasPadam
  6. Fav body mist kak ana sekarang ni. Suka dengan bau segar dan manis bunga-bungaan dan buah-buahan mist ni. Suprisingly bau dia tahan lama juga kan.

    BalasPadam
  7. Menarik betul Althea sekarang ni. Kewujudannya semakin dikenali dan berquality. So no wonder Titi Kamal pon join Althea ntk produce new product secara berkolaborasi. Both ada peminat tersendiri, so ianya salah satu gabungan terbaik yang mampu menaikkan lagi jenama mereka

    BalasPadam
  8. Tengok pada bahan pun dah boleh bayangkan keharuman Mist ni

    BalasPadam
  9. This Body Mist now always in my handbag. Love to spray this for time to time to smells the sweet and refreshing fragrance. Totally in love!

    BalasPadam
  10. Sis pun dah gunakan mist ni..anak sis sampai paksa sis bagi dekat dia..wangi katanya, maka mak terpaksa le berkorban, kena le beli lagi satu

    BalasPadam
  11. Masa mula mula pakai bau dia kuat sikit .Akak tak suka bau perfume yang kuat tapi bila pakai lama lama eh wangi pula bau dia. Terus akak repeat order body mist ni zaza Tak boleh move on lagi dengan bau dia yang wangi tu

    BalasPadam
  12. Produk Althea kebanyakkan semua Lia suka. Serious body mist ni wangi dan harum sangat. Harga pun berbaloi nak beli kan. Harap Althea dapat keluarkan banyak produk lagi.

    BalasPadam
  13. Kalau tengok gaya titi kamal ni, fadzi boleh agak dah bau dia mesti jenis yang sweet sweet manis macam tu. harga dia pun not bad RM35

    BalasPadam
  14. Body mist ni bau wangi ros dan peach. Bau kuat sikit, sembur sekali dah memadai. Kwn saya suka bau ni dan dah order 2 botol kat Althea website.

    BalasPadam
  15. Cantiknya gambar.hehehe. Eh produk Althea dh keluarkan body mist pula? mesti wangi kan. Ikuti juga perkembangan produk Althea ni. Packaging die pun cantik. Boleh la belikan untuk someone ni.heheheh

    BalasPadam
  16. cantiknya gambar zaza.makin improve. airah pun suka sangat dengan mist ni.bau dia wangi dan tak menusuk

    BalasPadam
  17. lain betul muka titi kamal sekarang, makin cantik. iday prefer body mist sebab body mist has a much lighter scent than perfume. then harga dari althea ni pon tak mahal sangat hehehe

    BalasPadam
  18. Memang ada jual di Althea aje eh zaza.
    Rasa macam nak je try.
    Tiba-tiba tergoda pulak dengan sharing zaza ni. Hihi
    Yela, siapa takmo berwangi-wangian kn..

    BalasPadam
  19. Kak suka yg rose mesti baunya Hardin,body mist sangat bagus utk dipakai

    BalasPadam
  20. Macam best je bauan dia sebab berasaskan rose.Althea ni memang suka ya keluarkan produk yang best2.hahaha
    Tergoda betul la kali ni.
    Hari ni nak pergi usha jugak althea.Tapi wishlist je dulu produk nak beli hahaha.

    BalasPadam