Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed - Zaza Iman

Selasa, November 06, 2018

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed



Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed. Assalamualaikum..seronok zaza tengok bila kakak zaza baru je bersalin anak ketiga dia..rezeki dapat baby girl lagi kali ni..kakak zaza pun baru je habis tempoh pantang dia. So zaza pun macam terfikir lah nak belikan sesuatu untuk anak dia nanti..


Bab barangan baby ni zaza pun tak berapa lah pandai sangat pilih tapi pernah lah teman kawan dulu beli barangan untuk anak dia..

So tengah-tengah terfikir tu zaza terjumpalah website Lovingly Signed. Apa yang ada kat Lovingly Signed ni..?

Okay, Lovingly Signed ni adalah satu website yang menjual pelbagai produk barangan baby. Memang menarik jugak barangan yang dijual tau..Lovingly Signed ni beroperasi dekat Singapore tapi yang bestnya sebab mereka membuat juga penghantaran produk ke Malaysia. Tu yang zaza macam “eh boleh la beli sebagai gift untuk anak buah zaza nanti”

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed

Antara produk-produk yang terdapat dekat Lovingly Signed ni seperti pakaian baby, blankets dan towels, permainan, aksesori baby, bag dan gift hampers.

Kalau you all tengok pun rambang mata tau sebab coraknya eksklusif dan penggunaan warna yang lembut sesuai untuk bayi.

Satu lagi yang menariknya ditawarkan oleh Lovingly Signed ni setiap produk boleh diletakkan nama nama bayi you all tau…haa memang menarik kan..sesuai sangat ni kalau jadikan hadiah untuk ahli keluarga yang ada baby baru lahir atau dekat kawan-kawan.

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed

Zaza rasa nanti macam nak beli gift hampers untuk bagi pada kakak nanti.

Selain dari warna yang lembut, Lovingly Signed menyediakan toy untuk baby dengan pelbagai jenis bentuk haiwan seperti toy bentuk arnab, toy bentuk gajah dan bentuk unicorn..veryyy cute sangat. Jangan kata baby atau kanak-kanak, zaza pun suka tau bila tengok toy yang cute miut ni..

Sebelum membeli sesuatu barangan untuk baby, paling penting mestilah kena tengok kualitinya. So dekat Lovingly Signed ni, mereka memang akan memastikan setiap produk dikeluarkan berkualiti tinggi dan jahitan kemas. Malah mereka juga menggunakan bahan 100% cotton agar dapat memberikan keselesaan untuk baby. Maklum sajalah, baby kan kulit sensitive dan lembut..so kalau dari segi pakaian dan lain-lain keperluannya memang kena betul-betul yang okay.

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed

Setiap produk yang dibeli akan diletakkan di dalam sebuah kotak dengan design yang simple tapi sangat eksklusif dan nampak mewah. Dan dibalut dengan kemas sebelum dihantar kepada pelanggan. Kira dari segi produk hinggalah nak hantar produk pun mereka mementingkan kualiti barang.
Banyak juga ni produk-produk dekat Lovingly Signed yang zaza berkenan. Mana satu nak dipilih sebab semuanya cantik cantik dan kualiti kain pun sememangnya lembut.

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed

Kalau untuk baby perempuan sesuai lah warna pink-pink lembut kan..kalau untuk baby boy more to color-color biru..

Kalau segi penghantaran barangan pula, kalau sekitar Singapore penghantaran adalah percuma. Tapi penghantaran macam kat tempat kita Malaysia atau mana-mana lokasi di seluruh dunia akan dikenakan cas SDG $ 25. Tapi you all boleh dapat penghantaran percuma kalau beli barangan baby melebihi SGD $250.

Hadiahkan Si Manja Dengan Barangan Bayi Dari Lovingly Signed

Pengiriman produk ke pelanggan pula ambil masa antara 4 hingga ke 8 hari. Kiranya dalam tempoh satu minggu ke dua minggu jugak lah barang nak sampai pada kita.

Jadi kepada rakan-rakan dan pembaca,kalau berminat nak dapatkan produk-produk Lovingly Signed ni boleh la terus membuat pembelian melalui website mereka. Info-info terbaru dan kalau ada sebarang pertanyaan pun boleh tengok facebook dan Instagram mereka.

Instagram :  https://www.instagram.com/lovinglysigned                 



8 ulasan:

  1. Alahai comelnya.. warna dia soft je sesuai dengan baby. Kalau dapat ni mesti best

    BalasPadam
  2. bagusnya ada macam ni. senang nak bagi hadiahkan kat newborn baby.comel pulak tu

    BalasPadam
  3. Suka tengok barang2 baby ni.. gerammm.. nanti kalau nak hadiahkan pada kawan2 yang baru bersalin tu senanga pilih2 kat website ni

    BalasPadam
  4. walaupun harga agak cekik darah tapi special sebab boleh customized nama baby kat situ...terasa ekslusif nya!

    BalasPadam
  5. Menariknyaaaa. kawan2 emi ramai yg baru bersalin. blh la emi usha brg2 kat sini utk bg hadiah

    BalasPadam
  6. menariknya dan lawa2 produk baby kat sini... kalau ada anak ni rasa tershopping ni hahaha

    BalasPadam
  7. Comelnya baby hood tu, knitted kan?

    BalasPadam

Labels

beauty (58) KECANTIKAN (31) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (33) LAIN-LAIN (75) OTHERS (55) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (11) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (33)