Cannis : Sebuah Aplikasi Yang Bakal Tersenarai Dalam Nasdaq Pada 2021. Hai..zaza nak share lah kat anda semua pasal satu aplikasi terbaru kat Malaysia ni..zaza pun baru je tahu sikit-sikit tentang aplikasi ni..Aplikasi tu adalah Cannis. Aplikasi cannis sekarang ni dah semakin dikenali ramai dan sudah ramai pun penggunanya.

Aplikasi Cannis ni adalah satu aplikasi mudah alih Cannis yang telah membentuk trend aplikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dua bulan. Nak tahu tak yang aplikasi Cannis juga akan menjadi sebuah aplikasi terhebat di Nasdaq, Amerika Syarikat tau..

Cannis: Sebuah Aplikasi Yang Bakal Tersenarai Dalam Nasdaq Pada 2021

Bermula dari awal tahun 2018, Cannis telah melabur dalam industry yang disukai ramai iaitu teknologi, filem, kecantikan, ubat-ubatan preventif, teknologi terkini dalam pertanian dan sebagainya. Cannis juga berjaya memperluaskan lagi pasaran mereka dengan kerjasama rakan stategik di banyak negara Asia Tenggara dan akan dijangka tersenarai di Nasdaq tidak lama lagi.

Menurut Dato’ Ching Eu Boon yang merupakan Ketua Pegawai Eksklusif memaklumkan semasa dalam persidangan “ The Upcoming Greatest Star in Nasdaq“ bersama 3000 peserta Cannis bahawa perkongsian Cannis tidak terhad kepada teknologi terkini, seperti teknologi digital pangkalan data yang besar, kederdasan pembuatan, tetapi juga dengan penggambaraan, ubat-ubatan preventif dan industry kecantikan.

Kami sangat berharap perkongsian strategik dengan industri-industri tersebut dalam memenangi kepercayaanpengguna dan meningkatkan pengalaman pengguna akhir lancer O2O.Selain dari itu, muat turun Aplikasi dan Perbelanjaan Pengguna telah mencipta rekod baru dalam sejarah Cannis. Cannis telah dilahirkan pada era yang tepat dan terbaik.

Pada suku ketiga tahun 2018, telah menjadi musim yang paling menguntungkan untuk “App Store” di mana jumlah yang memuat turun aplikasi yang komprehensif pada musim tersebut di App Store dan Google Play telah melebihi 29 billion, kenaikan 10% berbanding terdahulu.Walaupun perbelanjaan pengguna global telah mencapai hamper 20 billion dolar AS, kenaikan 20% berbanding musim yang sama pada masa lalu, kedua-duanya mencipta rekod sejarah baru.


Cannis: Sebuah Aplikasi Yang Bakal Tersenarai Dalam Nasdaq Pada 2021

Cannis: Sebuah Aplikasi Yang Bakal Tersenarai Dalam Nasdaq Pada 2021

Untuk pengetahuan anda juga, melalui analisa yang dibuat mendapati peningkatan dalam kategori aplikasi dibawah muat turun, permainan, hiburan dan aplikasi penyiaran video telah menjadi antara aplikasi yang paling banyak dimuat turun. Prestasi yang mengalakkan dari dua jenis Aplikasi yang sama memerlukan kandungan kreatif bagi memenuhi permintaan pasaran.

Pada keseluruhannya, suku ketiga tahun 2018, App Store dan Google Play mempunyai sejarah muat turun yang lebih tinggi dalam perbelanjaan pengguna. Oleh yang demikian,ia menunjukkan trend pasaran App yang terus meningkat bergantung kepada popularity penggunaan telefon pintar, menyediakan pembelanjaan tanpa henti dan potensi pembangunan yang besar.

Cannis memberi tumpuan kepada industri yang paling cepat berkembang, menyediakan platform integrasi, mewujudkan fungsi 7-dalam-1 yang kuat.


Mod Maya-Realiti yang digabungkan dengan Mod O2O

App Cannis bukan sahaja menggabungkan fungsi inovatif setiap bulan tetapi juga melabur dana besar secara selektif di industri tren luar talian, dengan  jangkaan menyambung aliran perbelanjaan keseluruhan pengguna luar talian dengan pangkalan data dalam talian, untuk memulakan membina model O2O, mengadakan promosi pemasaran terdahulu, pembekal ahli dalam talian dan luar talian dengan cekap, dan perkhidmatan penghantaran barangan 'back-end' menjadi lebih lancar.

Dari segi lencongan ahli, ahli-ahli Cannis boleh menggunakan diskaun dalam talian, termasuk pembelian di kedai runcit dan rakan kongsi strategik Cannis. Mata ganjaran dalam talian boleh digunakan sebagai diskaun yang membantu pengguna menjimatkan wang. Penyertaan dalam pertandingan yang direka oleh Cannis juga membolehkan ahli memenangi hadiah utama  melalui perkongsian.


Cannis: Sebuah Aplikasi Yang Bakal Tersenarai Dalam Nasdaq Pada 2021

Ketua Pegawai Operasi Cannis, Encik Mohammad Mustaqim Bin Abdullah menegaskan bahawa platform itu secara aktif akan menjalankan susun atur yang komprehensif untuk perkhidmatan dalam talian dan luar talian, supaya gedung yang sedia ada tidak lagi dibatasi oleh saiz atau sekatan serantau ruang. Melalui mod Cannis e-commerce dan  keutamaan belanja, maklumat pedagang boleh diperolehi dengan kos terendah ke pasaran sasaran yang tepat, oleh itu memaksimumkan keberkesanan pengiklanan.

Rakan Strategik Cannis

Rakan-rakan strategik yang hadir pada hari tersebut termasuklah Dr. Eco-Dr. Coco Alex; Produser Syarikat Produksi Da Motion, Encik Along; Pengarah Kreatif (凯 优 影视 控股 有限公司), Miss Bo Bo; LongTV Sdn. Encik Chis Yen; Weber PDT Pusat Kesihatan Rawatan Kanser Prof Madaya Dr. Martin E. Roberts; Ketua Pegawai Eksekutif (名 资 股份有限公司), Encik (蔡逸群) dan Dr. DNA Encik Jannings Lee.

Konsul Kehormat Republik Slovakia, Tan Sri Datuk Sri Tee Keat berkata bahawa Cannis mempunyai ketajaman idea terhadap perkembangan trend. Melalui analisis pangkalan data yang besar, mereka secara tepat mempelajari keperluan sebenar pengguna. Budaya etnik yang kaya di Malaysia juga membantu mengembangkan perniagaan ke seluruh dunia, bagi menarik rakan strategik pada masa hadapan. Sama ada dalam pemasaran media atau strategi pembangunan, Persembahan mereka sangat luar biasa.


Cannis: Sebuah Aplikasi Yang Bakal Tersenarai Dalam Nasdaq Pada 2021

Cannis: Sebuah Aplikasi Yang Bakal Tersenarai Dalam Nasdaq Pada 2021

Cannis adalah aplikasi bersepadu pertama di dunia yang menyediakan pengguna dengan pelbagai aplikasi App ini, penyiaran langsung, e-dagang,  diskaun membeli belah, rangkaian sosial, video pendek, permainan dan pembayaran, semuanya boleh didapati di Cannis App. Cannis yakin bahawa mempunyai pelbagai kumpulan etnik dan budaya Malaysia sebagai titik permulaan, lebih mudah untuk mengembangkan Cannis dari Asia Tenggara ke seluruh dunia.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari http://cannis.app.



2 Ulasan

Catat Ulasan