Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara - Zaza Iman

Ahad, Ogos 05, 2018

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara


Servis Repair Smartphone Di Brofixit.com Kota Damansara. Phone bila lama pakai kadang-kadang tu ada je part-part yang mula nak rosak. Kalau terjatuh pula, screen phone pun ada yang mudah retak. Macam phone Huawei zaza baru beli ni..hari tu terjatuh sekali, terus ada sikit retak sikit tapi nasib baiklah retak pada screen protector je..

Kalau nak beli yang baru pun macam sayang jugak duit..ye la kalau nak beli yang baru mesti lah nak phone yang berkualiti dan kamera yang cantik, sudah tentulah harga untuk kamera yang cantik dalam lingkungan RM800 ke atas.

Jadi nak jimat lebih baik repair je..tapi kalau phone tu memang langsung dah tak boleh nak repair memang kena beli barulah jawabnya.

Jadi zaza nak share lah kat you all kedai BROFIXIT.COM ni..satu kedai yang menawarkan sevis specialis untuk membaiki kerosakan pada apa jua jenis phone termasuk iPhone dan iPad. Kalau ada masalah bateri ke, screen retak ke atau part-part lain pada phone, Brofixit boleh menyelesaikannya.

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

Di Brofixit.com, mereka hanya menggunakan alat ganti berkualiti tinggi ( ORI level ) untuk keselamatan you all.. jadi tak perlu nak risau. Mereka juga terdiri dari pakar yang berpengalaman dan terlatih dalam membaik pulih kerosakan phone.

Servis-servis yang ditawarkan oleh Brofixit.com ini adalah seperti :

Water Damage
Screen Retak
Masalah bateri
Masalah Home Button
Masalah Volume Button
Motherboard
Speaker dan lain-lain

Paling menarik sekali di Brofixit ni bila mereka ada menawarkan servis " Door to door service ". Servis ni mereka datang sendiri ke tempat you all.. So kalau you all tak dapat nak keluar rumah ke, tak ada kenderaan ke, mereka boleh datang ke rumah untuk membaiki terus kat situ..ataupun mana-mana tempat lain seperti di pejabat, kedai makan, dan taman.

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

Kebiasaan tempoh masa siap baiki pun dalam 30 minit ( bergantung pada kerosakan )..memang cepat dan pantas kan.

Untuk servis Door to door servis ni you all boleh buat booking secara online. Untuk booking online dibuat melalui website.

Cara Booking Repair Smartphone di Brofixit.com

1. Layari website www.brofixit.com

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

2. Pilih Operating System yang anda gunakan ( Android atau IOS )

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

3. Pilih jenama model phone yang digunakan
4. Pilih masalah yang you all alami

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

4. Terus lakukan tempahan..Mudah je kan..

Selain dari tukar bateri, Brofixit juga akan membuat pemeriksaan dengan rapi setelah mereka menukarkan dengan bateri yang baru. Ia bertujuan untuk kelancaran smartphone atau iPhone pembeli agar kerosakan tidak akan berulang lagi. Mereka membuat ujian ketahanan "fitness test" untuk bateri yang baru.

Mereka juga membuat cek secara percuma bagi masalah phone dan jika ada kerosakan mereka akan repair ikut harga yang telah pun ditetapkan tanpa sebarang cas lain.

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

Pelanggan Juga Berpuas Hati!

Rata-rata pelanggan Brofixit ni juga happy dengan servis yang dilakukan. Mana tidaknya selain servis yang cepat dan berkualiti, harga untuk repair pun murah dan berbaloi sekali. Malah ada pelanggan bernama Ima pun dah berkali-kali menggunakan servis Brofixit ni..sanggup datang dari Sepang untuk fix kan masalah iPhone nya.

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

Servis Repair Smartphone dan Iphone di Brofixit.com Kota Damansara

So kepada you all yang tinggal di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor boleh lah datang ke kedai Brofixit.com ni. Maklumat lanjut boleh terus bertanyakan sendiri dengan mereka di :

Alamat : 
BROFIXIT.COM KOTA DAMANSARA, 
33-2 PUSAT PERDAGANGAN THE STRAND,
47810 PETALING JAYA, MALAYSIA
Waktu Operasi : 10.00 pagi sehingga 9.00 malam
Website : www.brofixit.com
Whatsapp : 012 354 9006


22 ulasan:

  1. alaa kalau dekat mesti TB dah pi sebab ada fon yang nak dibaiki.. tapi kalau suruh tengok dulu bole kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je kalau nak suruh dia cek

      Padam
  2. Tgk semua mcm good review je..boleh cuba hntr jugak..lagipun senang nak buat temujanji

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes.. next time if sesiapa mencari tempat repair boleh try kt brofixit ya

      Padam
  3. Wow..ada 'door to door service'. Bagusnya, senang untuk golongan mommies macam saya yang nak kena jaga anak dan susah nak drive ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. best kan auni..kalau la ada cawangan sekali kat setiap negeri..

      Padam
  4. wah siapa ada door to door service eh..ini sudah bagus

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best kan.. hope akan dtg ada lah pula kt negeri lain..

      Padam
  5. Wah. Senang sungguh ni... Cepat pun cepat...

    BalasPadam
  6. Kalau duk dekat best boleh dapat khidmat servis ni

    BalasPadam
  7. bagus servis macam ni.Tak perlu lah bsusah payah nak p cari kedai.Terus hubungi brofix jer .. dah ade ke belum servis ni kat pantai timmur ye?

    BalasPadam
  8. Wah bagusnya...nanti naik KL nak cari sebab hp suami rosak

    BalasPadam
  9. Siap ada door to door service tu.. mmg bagus sgt la..

    BalasPadam
  10. servis brofixit memang terbaik. Professional.

    BalasPadam
  11. Rasa nak hantar Ipad kita yang lama tu ke sini pula ;)

    BalasPadam
  12. Mesti hantar dkt Brofixit. Cepat, professional, kualiti terbaik.

    Recommended sangat! ☺️

    BalasPadam
  13. it's good to hear yg skrg byk tmpt repair phone yg trusted.

    BalasPadam
  14. bagus la jika dia boleh dtg ambik hp tu di rumah. di kelantan ni x de servis mcm tu..

    BalasPadam
  15. tempat repair phone sekarang dah macam cendawan tumbuh selepas hujan hii.. banyak sangat , semoga dapat berikan servis yang terbaik untuk customer

    BalasPadam
  16. Murah tak repair dekat sini berbaloi tak

    BalasPadam

Labels

beauty (52) KECANTIKAN (24) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (33) LAIN-LAIN (75) OTHERS (44) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (10) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (33)