Oh Most Wanted Foundation Magic Look - Zaza Iman

Rabu, Ogos 01, 2018

Oh Most Wanted Foundation Magic Look


Oh Most Wanted Foundation Magic Look. Foundation antara salah satu kegilaan zaza kalau bab makeup..memang suka mencuba pelbagai jenama.

Kali ni nak share tentang foundation Oh Most Wanted Magic Look Inspirasi Nora Danish. First time zaza tengok packaging foundation ni yang memang cantik gila..!

Jenama Oh Most Wanted ni sebenarnya dah beberapa tahun kat pasaran cuma sekarang je baru ramai yang kenal. Ia diinspirasikan dari minat Nora Danish yang menyukai kecantikan dan penjagaan wajah sejak kecil.

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Mempunyai SPF50 yang dapat melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari yang berbahaya. Produk Oh Most Wanted ni pun dah memasuki beberapa pasaran antarabangsa seperti di Singapura, Brunei dan beberapa lagi negara lain.

Oh Most Wanted ni telah diformulasikan oleh doktor aesthehic iaitu Dr Aina dan Dr Azri yang juga merupakan rakan kongsi Nora Danish. Produk ini menggabungkan kosmetik dan farmasi iaitu cosmeceutical.

Foundation Oh Most Wanted ni juga amat senang untuk dicuci..bila you all pakai pun rasa ringan.

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Foundation Oh Most Wanted ni ada dua kod warna iaitu Kod Natural 01 dan Natural 02. Bagi you all yang sukakan solekan yang kelihatan nipis dan natural, memang sesuai sangat menggunakan foundation ni. 

Produk ini juga mempunyai kandungan asid hyaluronik dimana ia berfungsi untuk melambatkan proses penuaan sebab asid ini menggalakkan penghasilan serat elastin dan juga kolagen. Asid ini juga cepat meresap ke dalam kulit sekaligus dapat membaiki masalah kulit secara mendalam.

Keistimewaan lain adalah berfungsi untuk meningkatkan kelembapan kulit dan menjadikan kulit lebih lembut.

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Foundation Oh Most Wanted juga mengandungi Vitamin C iaitu Ascorbyl tetraisopalmotate. Ia bertindak sebagai anti oksida yang dapat melawan radikal bebas dan mencegah penuaan sel. Terdapat juga ekstrak Chamomile iaitu sejenis bunga dimana ia mempunyai antikongestan bagi menenangkan dan menurangkan iritasi pada kulit. Jadi bagi you all yang ada masalah kulit sensitif juga sesuai memakai foundation ni.

Dan ada lagi beberapa kandungan lain yang bertujuan untuk merawat masalah kulit.

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Oh Most Wanted Foundation Magic Look

Oh ya, selain foundation..produk Oh Most Wanted ini juga mempunyai produk lain iaitu lipcream, magic spone dan magic wand.

Foundation Oh Most Wanted dijual pada harga RM79 je dan tahan lama.Tak lama lagi dalam pertengahan bulan Ogos juga produk Oh Most Wanted ni boleh dibeli di Watson Ecm Mall Kuantan..

Kepada you all juga yang nak dapatkan foundation dan lain-lain produk Oh Most Wanted boleh menghubungi agent Halimah di Instagram https://www.instagram.com/myohsem_cosmetic/


9 ulasan:

  1. So pretty this foundation.nice.Sayang tau nak pakai ni.cantik je packaging tu.

    BalasPadam
  2. Kenapa la cantik sangat packing dia.. hehe
    Bestnya kalau boleh try pelbagai jenis FD..

    BalasPadam
  3. Menarikkkk sangat packaging dia! Macam remaja gitu. Hehe

    BalasPadam
  4. Packaging dia menarik org utk beli.. Harga berbaloi la sbb thn lama kan.

    BalasPadam
  5. cantik lak packagingnya sayang nak pakai... hehe

    BalasPadam
  6. Murah dan nampak worldwide packing dia

    BalasPadam
  7. lawa bekas dia, besaq pulak tu..boleh try ni..

    BalasPadam
  8. Cantik packaging dia.. Mcm packaging mascara OMG.. Hehehe.. Dia punya finish more to matte ke light?

    BalasPadam
  9. Packing botol dia cantik sangat ingat ke minyak wNgi rupanya foudation hahaha

    BalasPadam

Labels

beauty (58) KECANTIKAN (31) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (33) LAIN-LAIN (75) OTHERS (55) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (11) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (33)