Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World - Zaza Iman

Ahad, Julai 08, 2018

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World. Hai you all..apa khabar..semoga semuanya sihat dan ceria selalu. Okay, baru-baru ni zaza diperkenalkan dengan minuman teh detox Zero Belly Fruitea dari Imaan Suci World.

So waktu pagi  zaza cuba try minum satu uncang teh detox Zero Belly ni..zaza pun agak lama tak detox kan badan ni..tambah zaza memang ada masalah sembelit. Zaza ingat lagi satu peristiwa masa zaza dan kakak buka booth jualan di sebuah Universiti..masa tu zaza pergi solat zohor..lepas je keluar dari surau, zaza terasa nak membuang tapi tak sakit perut..so zaza pun pergi je la toilet..dan time tu sembelit datang.. 3 jam zaza dalam toilet tau..memang satu penyeksaan kalau sembelit datang..

Selain memakan buah-buah untuk memudahkan melawas pembuangan, salah satu yang boleh dicuba adalah minum teh detox Zero Belly Fruitea Imaan Suci World ni..

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World

Untuk bancuhan, zaza ambil satu uncang Zero Belly Fruitea dan masukkan ke dalam Tumbler yang disediakan..kemudian zaza letak air suam sehingga paras 500ml. Okay pada Tumbler yang disediakan tu ada paras untuk letak air dari 100ml ke 500ml. 

Kalau agak-agak nak rasa teh tu pekat boleh la letak paras-paras 100-300..rasa Zero Belly Fruitea Detox macam teh-teh limau dan markisa. Tapi sebenarnya ia diperbuat dari campuran buah seperti Markisa, Durian Belanda,Malberi, Daun Gelenggang dan juga Daun Teh.

Nak minum guna air sejuk pun boleh juga tapi macam zaza lebih suka dengan air suam..

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World

Untuk pagi, ambil sebelum sarapan pagi dan malam pula bila rasa nak dekat-dekat tidur..rasanya teh ni sedap juga..rasa teh-teh buah..

Kalau dulu Zero Belly Fruitea Detox ni asalnya dikenali sebagai Imaan Fruitea Daily Detox, tapi kini dengan rupa paras yang lebih menarik dan packaging yang lebih berkualiti dan selamat.

Dahulu di pack dalam aluminium foil tetapi sekarang dimasukkan ke dalam Tumbler yang menarik dan berteknologi tinggi dengan ciri-ciri seperti BPA FREE, FOOD & DRINK SAFE, TAHAN AIR MENDIDIH, KUAT & LASAK dan TAHAN LAMA.

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World
Tumbler yang disediakan berwarna hitam dan mempunyai pemegang di bahagian belakang..

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World

Minuman Teh Zero Belly Fruitea Detox ni dapat membantu memudahkan proses pencernaan dan sembelit. Bertindak sebagai Detoxifikasi ( menyah toksin ) dan meningkatkan sistem imunisasi. Selain itu ia juga dapat mengawal gula dalam badan.

Zero Belly Fruitea Detox diproses secara natural dan tidak mengandungi bahan kimia terlarang. Oleh itu pengambilan minuman ini selamat dan sedap untuk diminum.

Teh Zero Belly Fruitea Detox ini dikilangkan di premis yang mempunyai GMP dan SO ( 9001/22716 ) dan telah mendapat pensijilan daripada MELAKA BIOTECH CORP yang diiktiraf KKM.

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan Suci World

Minuman Zero Belly Fruitea Detox ini boleh diambil oleh wanita yang menyusu, mereka yang berumur 7 tahun ke atas. Pesakit diabetic dan gastrik. Walaubagaimanapun ia tidak digalakkan untuk wanita yang sedang mengandung. 

Setiap uncang boleh digunakan sebanyak 2 kali.. Buat yang mempunyai masalah pencernaan boleh mengambil 1 atau 2 uncang setiap hari.

Untukyang kurang berat badan ambil 2 uncang 2 kali sehari manakala bagi individu yang ingin mengekalkan berat badan sedia ada, minum 3 kali seminggu.

Bagaimanapun, bila ambil minuman ini, ada orang kesannya cepat dan kerap membuang, dan ada yang lambat. Jadi ia bergantung kepada seseorang individu.

Bagi yang ingin merasai sendiri minuman Zero Belly Fruitea Detox Imaan Suci World ni boleh dapatkan melalui info dibawah :

HARGA 1 BOTOL ZERO BELLY FRUITEA
RM 60 ( 25 UNCANG )

TETAPI ADA HARGA PENGENALAN IAITU :

BELI 1 BOTOL HANYA RM55.00 SAHAJA
PERCUMA TUMBLER DAN LOTION ZB.

Berminat boleh terus whatsapp 019 872 3577 ( Hazirah )
Instagram : @iuzira

Bagi yang ingin mendapatkan produk-produk Imaan Suci World juga boleh menghubungi Hazirah okay..

7 ulasan:

  1. Pintrest sangat cara akak ambil gambar. Syantikkkk! Botol tu pun cantik macam nama hak milik pulak :P

    BalasPadam
  2. Cantik botol air tu.same to me.Ada masalah sembelit.ermm..rabia operation jantung berlubang.Boleh ke minum ?

    BalasPadam
  3. Satu geng la kita, time sembelit tu memang stress. Nasib baik sekarang dah jumpa solution, kalau tak stress memanjang perut ke depan..

    BalasPadam
  4. Cantik blog awak... sama mcm orgnya... he...he...

    BalasPadam
  5. Wah menarik tgk tumbler dan botol dia... Bahan2 dia pon byk dr buah & daun teh kan... Bila minum rasa nk buang besar tak zaza?

    BalasPadam

Labels

beauty (50) KECANTIKAN (24) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (33) LAIN-LAIN (75) OTHERS (38) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (10) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (33)