Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C - Zaza Iman

Sabtu, Julai 28, 2018

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C



Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C. Perkara yang zaza suka bila shopping adalah membeli pakaian dan barangan makeup. Sejak dah mula pandai sikit basic makeup yang betul, zaza asyik nak membeli je terutamanya kalau tengah ada sales.

Kalau pasal makeup ni zaza gemar mencuba dan membeli foundation, eyeshadow, berus makeup dan juga lipstik.

Kebetulan pula pada hari esok, Lazada sekali lagi membuat  promosi best untuk kesemua pelanggannya terutama peminat barangan jenama M.A.C.

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

M.A.C X Lazada Super Brand Day - Too many lipsticks?Never.  Antara promosi terbaru yang akan berlangsung esok selama satu hari saja tau..

Jadi time ni la untuk you all semua  peminat M.A.C boleh mendapatkan pelbagai koleksi lipstick terbaik mereka.

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

M.A.C memang antara jenama paling popular dan diminati ramai..satu jenama yang ikonik dan fashion-forward makeup brands. M.A.C juga antara brand pilihan jurusolek di Malaysia.

Sempena dengan meraikan Nasional Lipstick Day pada 29 Julai ini, semua peminatnya berpeluang mendapatkan tawaran khas sehingga 11.59 malam sahaja di Lazada.

Antara tawaran istimewa tersebut adalah seperti :

1. Free full-sized lipsticks dengan minimum sebanyak RM70
2. Free lipstick mobile key ring dengan pembelian sebanyak RM140*
3. Limited edition Little M.A.C Duos dengan kotak hadiah istimewa ( mini lippies in three different pairs of smashing shades )*
4. Lazada National Lipstick  Day stickers and M.A.C x Lazada Super Brand Day gift box  dengan sebarang pembelian.

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

M.A.C atau sebutan penuhnya adalah Make-up Art Cosmetics merupakan satu jenama kosmetik professional dan terkemuka di Toronto dan sehingga kini produk-produk M.A.C telah dijual di 106 buah negara di seluruh dunia.

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

Menurut Ketua Pegawai Perniagaan Kumpulan Lazada, Robin Mah, “ Super Brand Day” adalah satu peristiwa penting bagi Lazada dalam memberikan pengalaman membeli belah selama  satu hari dengan jenama Global.

Jadi apa lagi, untuk you all semua, jangan lepaskan saat-saat sebegini. Muat turn aplikasi Lazada sekarang mulakan troli anda di https://www.lazada.com.my/wow/i/my/sub/super-brand-day-v1?wh_weex=true

Maklumat lanjut mengenai Super Brand Day boleh layari :



13 ulasan:

  1. Bahaya kalau masuk Lazada ni

    BalasPadam
  2. Sales lagi! Aduhaiii..free gift wowwwww

    BalasPadam
  3. semua nak buat salesss dah la pokai huuuu

    BalasPadam
  4. hehe..nasib la tak gemar sgt makeup2 ni..lbh suka bnda asas je.

    BalasPadam
  5. Lazada memang selaly buat sale. untung kalau rebut peluang time sale ni

    BalasPadam
  6. wow... best pakai MAC ni... cpt grab time promo

    BalasPadam
  7. dah lama tak masuk lazada... sbb takde duit haha :)

    https://aerillhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  8. tak tahu nak beli apa kat lazada ni.sebab rasanya nak beli semuanya. hehe :D

    BalasPadam
  9. bestnya lipstik mac, aumm, gatal tgn nk membeli,,

    BalasPadam
  10. Haritu ada buka time lipstick day ni tapi sebab bukan nak cari lipstick, takde la belinya..tapi still tengah tunggu barang order sampai ni

    BalasPadam

Labels

beauty (49) KECANTIKAN (24) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (32) LAIN-LAIN (75) OTHERS (33) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (10) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (33)