Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka

Khamis, Julai 19, 2018


Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka. Sekarang ni semuanya boleh tempah online je..macam zaza sendiri yang jarang keluar rumah pun memang online la pilihan. Senang nak berurusan..So untuk rakan-rakan zaza yang mencari kedai printing di sekitar Temerloh, Jengka dan Kuala Krau ke boleh la singgah ke kedai printing ArtFever Studio di Jengka ni.

ArtFever Studio antara kedai cetakan barangan cenderahati dan antara produk cetakan yang disediakan adalah seperti cetakan kad bisnes, sticker, button badge, mug, bunting, banner, keychain, label tudung, canvas photo, kalendar dan gift-gift lain.

Kalau nak tempah online pun boleh je..servis pun memang okay..zaza pernah tempah bunting untuk seorang rakan zaza di KL dan menggunakan material yang standart kedai-kedai printing lain guna.

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka

Baru-baru ni juga, kedai ArtFever Studio telah mengumumkan untuk memberikan hadiah Samsung J6 melalui CABUTAN BERTUAH PERDANA buat kesemua pelanggannya yang membuat pembelian sebarang produk cetak bermula pada 16 Julai 2018 sehingga 31 Ogos 2018.

Setiap pelanggan yang membuat pembelian bernilai RM50 ke atas layak untuk menyertainya. So pelanggan-pelanggan online pun turut berpeluang untuk memenangi sebuah telefon yang ditawarkan.

Jangan lepaskan peluang ni tau..kalau you all ada nak tempah sebarang produk cetakan macam zaza cakap tadi boleh terus tempah dengan ArtFever Studio ni..

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka
Cetakan Kad Bisnes

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka
Cetakan Label Tudung

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka
Cetakan Button Badge

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka
Cetakan Fridge Magnet

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka
Cetakan Canvas Photo

Cetakan Sticker

Harga yang ditawarkan di kedai ArtFever Studio ni pun murah dan hasil yang berkualiti. Kalau nak cari hadiah untuk wedding rakan ke, hari guru ke..jam bercetak pun sesuai juga untuk diberi..you all boleh letak apa je gambar kat jam tu..

Kedai Printing ArtFeverStudio Temerloh - Jengka
Cetakan Jam Bergambar

Bab design tak perlu pening-pening sebab ArtFever Studio yang akan designkan sekali.. tapi kalau dah ada design sendiri pun lagi mudah..

Untuk sebarang tempahan boleh menghubungi ArtFever Studio di :

Alamat : 
No. 3 Tingkat Atas Kedai No 3, Kedai 36 Unit, Lorong Mutiara 7,
Nadi Kota, 26400 Bandar Jengka, Pahang.
( Barisan Maybank Tingkat 2 )
Telefon : +6019 371 3650

11 ulasan

  1. Art fever boleh tolong design, tu yang best. Sesetengah kedai printing tidak menyediakan khidmat design.. boleh war-warkan pada kawan-kawan ni :)

    BalasPadam
  2. Terasa nk joint hari tu nmpk cawan magik cantik sngt

    BalasPadam
  3. macam2 boleh customade ye..harga pun murah..nanti bolehlah order kat Artfever studio hihi

    BalasPadam
  4. Wah macam-macam pilihan ada. Yang paling best boleh order online jer..

    BalasPadam
  5. Lelawa jugak design dia buat. Banyak pilihan jugak dr Button badge smpai ke mug pun ada..

    BalasPadam
  6. Cantik2 design dia. Nti boleh la try tempah kt sini lak

    BalasPadam
  7. Wah.. ada bermacam2 item yang boleh ditempah kat situ yea.. bestnya.. TB geram tengok buton badge tu..conel

    BalasPadam
  8. Wow best juga boleh cetak jam using out own photo or travel photo pun sesuai.

    BalasPadam
  9. Yang gambar bawah sekali tu...cantikknya jammmm... gerammm rabia melihatnya.

    BalasPadam
  10. sekarang cetak-cetak gamabr sendiri, gamabr orang tersayang dah jadi trend..bagus macam ni, sebab kalau jauh boleh tatap wajah, atau buat kenangan..

    BalasPadam
  11. Berapa lama proses cetakan banner siap?

    BalasPadam