12 Lipstick Shades Every Woman Should Have In Her Makeup Bag - Zaza Iman

Selasa, Jun 26, 2018

12 Lipstick Shades Every Woman Should Have In Her Makeup Bag


12 Lipstick Shades Every Woman Should Have In Her Makeup Bag. Tajuk yang nice.. ;p walaupun tajuk dalam English, but zaza story dalam Malay okay..mehmeh..

Selain jenama Silkygirl..satu lagi jenama produk kecantikan dan kosmetik yang zaza suka adalah Ephyra. Jenama ini telah muncul pada 2012 sehinggalah sekarang ini semakin dikenali ramai.

Selain mengeluarkan produk penjagaan wajah, Ephyra mengeluarkan produk kosmetik seperti lipstick dan zaza adalah antara salah seorang pengemar jenama ini sejak 2015 lagi..

Dont worry okay sebab kesemua produk Ephyra berdaftar dengan KKM, lulus ujian makmal dan juga mempunyai sijil yang Halal dari pihak Jakim. Ephyra juga telah menerima anugerah Super Health Brand Asia Pasific tau..

ephyra,ephyra lips

So untuk kali ni semestinya zaza nak share kepada semua wanita-wanita kat luar sana tentang lipstik Ephyra atau lebih biasa disebut Ephyra Lips.

Ephyra Lips ni antara lipstick kegemaran zaza yang mesti ada dalam handbag..biasa satu atau dua warna mesti zaza bawa..baru-baru ni masa pulang ke kampung, zaza bawa kesemua koleksi warna yang zaza ada..senang untuk zaza match kan dengan makeup.

Ephyra lips ni ada 12 warna kesemuanya tapi zaza hanya ada bebeberapa koleksi warna yang memang zaza suka..antara yang kerap zaza guna warna Lolly Peach dan Whisper Nude. Bagi zaza dua warna ni hampir seakan sama..zaza suka color nude macam ni lagi pula warna sebegini selalu jadi trend zaman sekarang kan..

ephyra,ephyra lips

ephyra,ephyra lips

Kenapa Ephya Lips menjadi kesukaan zaza..?

Of course lah sebab first ephyra lips dihasilkan dengan campuran Vitamin E dan Minyak Jojoba. Kedua bahan ini berfungsi untuk melembabkan bibir sekaligus mengelakkan bibir menjadi kering dan tak membuatkan bibir jadi hitam.

Second sebab masa zaza nak cuci tu..memang senang gila..ada setengah lips bila nak cuci kena tonyoh kuat-kuat sampai sakit bibir..tapi Ephyra lips ni sangat mudah..oleskan je beberapa kali dengan tisu basah..

ephyra,ephyra lips

ephyra,ephyra lips

Yang membuatkan zaza jatuh hati juga sebab warnanya.. veryyyy nice..warna-warna yang selalu menjadi trend dan pilihan golongan muda. Eh yang berusia pun sesuai juga pakai tau..kebiasaan yang berusia sukakan warna-warna yang gelap dan pekat sikit.

ephyra,ephyra lips

ephyra,ephyra lips

ephyra,ephyra lips

Tekstur Ephyra lips pun smooth je..sekali dua oles kat bibir pun dah memadai sebab warna lips nya pekat..so memang nampak la cantiknya..dari Creamy to matte..masa mula pakai tu memang rasa creamy..selepas seketika baru lah matte..mengering dengan cantik sangat tau..

ephyra,ephyra lips

ephyra,ephyra lips


12 Lipstick Shades Every Woman Should Have In Her Makeup Bag

EPHYRA LIPS COLOR :

Madly Brown | Summer Blaze | Lolly Peach | Whisper Nude |
Amber Rose | Taffy Pink | Pink Peony | Cranberry Quinn | 
Scarlett Plum | Red Kiss | Katy Cherry | Ruby Chic

Ephyra lips juga jenis long lasting..bila pakai tu zaza memang rasa ringan je..tak ada rasa melekit atau berminyak pun..memang selesa dan sedap la zaza pakai..

Memang patut pun every women yang memang suka lipstik ada koleksi warna-warna dari Ephyra lips ni..sure you all pun jatuh hati selepas guna..

ephyra,ephyra lips
Gambar ni zaza pakai ephyra lips warna Whisper Nude

ephyra,ephyra lips
Warna Ruby Chic

ephyra,ephyra lips

* Warna mungkin berbeza atas faktor pencahayaan dan  kesan editing..

Ephyra lips dijual pada harga RM30 je sebatang..harga yang memang murah kan..harga tidak termasuk dengan kos penghantaran..

Bagi yang nak dapatkan produk-produk Ephyra boleh membuat pembelian di :

8 ulasan:

  1. cantik pulak kaler ruby chic tu.. terserlah bibir comel zaza

    BalasPadam
  2. cantiklahh warna ruby chic tuu zaza. warna lain2 pun semua cantik. harga pun berpatutan, nti inshaAllah ada rzki nk beli ngan zaza

    BalasPadam
  3. Warna lipstick zira suka tengok cantik sangat. Pandai zaza matching kan dengan tudung

    BalasPadam
  4. cantik semua warna dia..tak terang sangat..nice je..nak kena grab satu ni..suka tengok

    BalasPadam
  5. semua warna-warna yang terkini.. akak tak banyak lipstik. sebab jenis pakai satu warna tu je sampai habiS...ni nk cari lipstik baru pulak
    boleh la nanti try ephyra pulak

    BalasPadam
  6. Tak tahu pulak saya nak komen apa..

    Cerita perempuan nie

    BalasPadam

Labels

beauty (54) KECANTIKAN (26) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (33) LAIN-LAIN (75) OTHERS (49) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (10) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (33)