Pakaian Renang Kanak-Kanak Online

Selasa, April 03, 2018

Pakaian Renang Kanak-Kanak Online. Hari tu bercuti bersama family kakak sempat jugalah zaza mandi manda dekat taman tema air..lama gila tak menyelam dalam kolam..dengan anak buah pun sekali mandi..memang happening la..  Anak buah pun sampai 3 kali pergi mandi..suka sangat diorang..

So zaza tau ibu bapa yang sekali sekala bawak anak bercuti pergi mandi manda mesti tercari-carikan pakaian renang untuk anak-anak..ni zaza nak share satu website ni..selain menjual tudung sekolah dan telekung untuk kanak-kanak, website ni pun turut menjual pakaian renang untuk mereka..

Pakaian Renang Kanak-Kanak Online ni ada 2 je pilihan untuk perempuan Baju Renang Hana dan lelaki Baju Renang Omar.

Pakaian Renang Kanak-Kanak Online



Baju renang ini merupakan baju renang kanak-kanak muslim jenama DURRA.  Jenama ini telah berkolaborasi dengan karakter kartun Omar & Hana. Haaa mesti anak-anak suka kan..sebab Omar & Hana ni memang antara kartun yang popular kat Malaysia..

Pakaian Renang Kanak-Kanak Online

Antara yang menariknya tentang baju renang Omar & Hana ini ialah :

1.Material dari material renang Spandex Lycra
2. Material ringan dalam air
3. Warna-warna yang menarik dan menjadi kesukaan anak-anak
4. Material cepat kering dan kurang meresap air
5. Simple dan comel
6. Bahagian bawah baju ada attacted panties untuk girl dan baju tidak ternaik
7. Mengelakkan sun burn dan masalah kulit terdedah lama kepada sinaran matahari
8. Jahitan yang kemas..kalau ada defect atau rasa tak puas hati boleh return balik..
9. PERCUMA beg baju renang exclusif Omar & Hana
10. Mengalakkan anak-anak menutup aurat walaupun sedang melakukan aktiviti dalam air
11. Mempunyai 5 saiz pilihan

Material yang digunakan tahan lasak dan tahan lama. Anak-anak pun akan rasa selesa. Baju renang Omar & Hana ini sesuai untuk anak yang berusia 5 tahun hingga 10 tahun.

Pakaian Renang Kanak-Kanak Online

Bagi baju renang Hana ia dijual pada harga RM170, manakala baju renang Omar dijual pada harga RM140

kalau berminat nak dapatkan boleh terus membuat pembelian di :


9 ulasan

  1. memang akak tengah mencari baju renang omar hana ni..anak dah sibuk nak mandi kolam..tq zaza info ni

    BalasPadam
  2. budak2 pun seronok kalau ada baju mandi khas untuk diaorang.Harga pun ok siap boleh tukar kalau tak sesuai..

    BalasPadam
  3. untung budak2 sekarang kan... kecik2 dah dapat bergaya...kenapalah dulu xde

    BalasPadam
  4. amboih.. baju renang pun dah bermacam2 gaya sekarang yea.. sukah budak2 kan

    BalasPadam
  5. Comey ja bju renang depa heheh dulu kta pakai suar track ngn tshirt ja mndi 😆

    BalasPadam
  6. Salam sejahtera

    Terima kasih kerana sertai Review Blog April 2018.

    Senarai Peserta : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-peserta-review-blog-april-2018.html

    Senarai Pemenang : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-pemenang-review-blog-april-2018.html

    BalasPadam
  7. Cantiknye... Kebetulan mmg tgah cari pakaian mandi camni untuk ank2.. Tq for sharing

    BalasPadam
  8. alaaa comeinya baju renang bebudak ni.. heheheh

    BalasPadam