Glam Face Primer Moss Mayra - Zaza Iman

Khamis, April 19, 2018

Glam Face Primer Moss Mayra


Glam Face Primer Moss Mayra.
Zaza bukanlah mahir sangat makeup tapi untuk yang basic dah boleh la sikit-sikit.. pernah juga masuk beberapa kelas solekan..

Kalau dulu bila makeup zaza terus je sapu foundation kat muka..dan ia menyebabkan solekan zaza tak bertahan, bercapuk dan cair.. pelik juga..masa tu tertanya-tanya kepada orang lain cantik je..

Rupanya banyak step makeup yang zaza tak tahu dulu..now..zaza dah reti sikit..so sebelum sapu foundation, kenalah sapu pelembab dan juga primer

Jadi antara favorite brand cosmetics primer yang zaza pakai adalah Glam Face Primer Moss Mayra.

Glam Face Primer Moss Mayra

Kenapa zaza suka dan menjadi kegemaran zaza? sebenarnya zaza dah pakai primer ni dah beberapa bulan.

Dan yang menarik sebab harganya yang murah dan mampu untuk dibeli..Glam Face Primer Moss Mayra ni ada dua saiz.. satu saiz 7g RM30 dan 20g RM59.

Zaza beli yang 7g sebab masa tu nak cuba..dan tak sangka pula zaza terus jatuh hati..memang lembut sangat jadi kulit, rasa lembab-lembab dan smooth je..

Glam Face Primer Moss Mayra
Botol petak saiz 20g

Glam Face Primer Moss Mayra
saiz 7gram

Kalau nak jimat beli terus yang 20g tu..sebab memang murah RM59 je kan.. tapi kalau yang nak mencuba boleh pakai yang 7g..zaza pakai 7g pun memang lama juga tahan..sebab primer ni tak perlu sapu banyak-banyak sangat..calitkan sikit-sikit kat pipi, dahi, dagu dan hidung kemudian sapu je secara meyeluruh.

Apa keistimewaan yang ada pada Glam Face Primer Moss Mayra ni..? kalau you all nak tau kan, primer ni berfungsi untuk merawat dan formulasi terbaik essence tumbuhan

Zaza pakai ni memang buat makeup bertahan lama walaupun muka berpeluh. Satu lagi sebab tekstur dia memang ringan. Warna primer ni zaza suka sebab pink-pink lembut je..comel je kan warna dia..

Glam Face Primer Moss Mayra
Tekstur yang sangat ringan

Primer ini juga ada SPF30 yang dapat mengelakkan sunburn..jangan risau okay sebab ia lulus KKM dan dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP. Lagi pun memang ramai juga jurusolek yang pakai..Paling penting ia 100% BEBAS MERKURI dan HYDROQUINONE.

Sesuai sangat digunakan pada semua jenis kulit. Primer ni antara wajib yang zaza bawa kalau pergi berjalan jauh..

Favorite Brands Cosmetics This Month - April
ini wajah solekan zaza menggunakan primer Glam Face Primer Moss Mayra diikuti dengan foundation dan lain-lain..

So kalau you all nak dapatkan primer ni boleh hubungi agent terpilih..macam zaza beli kat agent di Shopee Malaysia

Kredit Gambar produk Facebook : https://www.facebook.com/mossmayramalaysia/

7 ulasan:

  1. Patutlah muka nampak pink2 sikit, kulit sensitive boleh pakai tak?

    BalasPadam
  2. nice lah primer dia..npk smooth jer makeup zaza

    BalasPadam
  3. Packaging dia nmpk cantik...Sally jarang betul pakai primer..tp nmpk bersih kat muka Zaza...smooth!

    BalasPadam
  4. Betul, pemilihan primer yang bersesuain dengan kulit kita amat penting. Salah pilih, nanti tak cantik hasil make up kita kan.. nampak menariklah primer GlamFace ni..

    BalasPadam
  5. thanks zaza share info ni :)

    BalasPadam
  6. wah.. patutlah makin lawa.. nanti nak tengok makup tutorial zaza boleh? pleasee

    BalasPadam

Labels

beauty (48) KECANTIKAN (23) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (31) LAIN-LAIN (75) OTHERS (25) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (10) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (31)