Tutorial Shawl Sederhana Tapi Elegan Untuk Dicuba


Tutorial Shawl Sederhana Tapi Elegan Untuk Dicuba. Kadangkala bila pergi mana-mana majlis teringin juga bergaya dari kebiasaan. Selain pakaian, tudung pun mesti la nak kelihatan cantik dan kemas kan..

Macam zaza kan minat sangat pakai shawl macam-macam style tapi yang penting adalah yang menutup dada la..

Zaza berkenan sangat tengok beberapa gaya shawl yang kelihatan sederhana tapi nampak elegen. Sesuai sangat untuk bergaya dimajlis-majlis tertentu dan untuk you all yang nak nampak berbeza..

gaya tudung,tutorial tudung,tutorial shawl,tutorial shawl 2018

Tutorial ni dari Al Humaira. Al Humaira mesti you all tau kan..sentiasa update macam-macam fesyen dan gaya tudung yang memang cantik.



Kat sini ada 5 gaya yang you all boleh cuba..Gaya-gaya tudung ni boleh la pakai untuk hari raya nanti.. 

Zaza berkenan tengok gaya yang tudung macam kelabu dan pink tu..you all pula suka gaya yang mana..?

Zaza Iman
6 Comments

6 ulasan:

  1. k.el pun suka tudung dr humaira ni.diorg pun sllu share tutorial

    BalasPadam
  2. TB suka tengok orang gayakan shawl macam ni tapi TB sendiri lak tak pandai nak pakai shawl macam tu.. tengok macam senang tapi bila try buat.. adoi.. x jadi..

    BalasPadam
  3. suka tengok tapi tak berjaya lagi buat..

    BalasPadam
  4. Wawa suka semua.. Tapi semua xpenah buat lagi.. Sbb malas . Haha . Pakai cre biasa je... Hihi

    BalasPadam
  5. Suka sangat tgk orang yang pandai menggayakan shawl. Tapi diri sendiri nak cuba pkai, alahai, x reti.

    BalasPadam
  6. Suka semua. Tapi shad jrg sikit pakai shawl, malas nak belit, hehe.

    BalasPadam

[name=Zaza Iman] [img=//1.bp.blogspot.com/-8j45hR6olsE/Xln24i0ROfI/AAAAAAAAUzk/ROXuH0RAwwEp4ieukCmSm4vXZla9ebEVQCLcBGAsYHQ/s1600/100profile.jpg] [description=Hi, i am zaza. I love cat..dan makan makan...I also love photography but I have no skills about it. For any review please email me at zazaiman17@yahoo.com] (facebook=https//www.facebook.com/zazaxleshsophia) (twitter=Twitter Profile Url) (instagram=Instagram Profile Url) (bloglovin=Blogvin Profile Url) (pinterest=Pinterest Profile Url) (tumblr=Tumblr Profile Url)