Tutorial Shawl Sederhana Tapi Elegan Untuk Dicuba - Zaza Iman

Isnin, Mac 12, 2018

Tutorial Shawl Sederhana Tapi Elegan Untuk Dicuba

Tutorial Shawl Sederhana Tapi Elegan Untuk Dicuba. Kadangkala bila pergi mana-mana majlis teringin juga bergaya dari kebiasaan. Selain pakaian, tudung pun mesti la nak kelihatan cantik dan kemas kan..

Macam zaza kan minat sangat pakai shawl macam-macam style tapi yang penting adalah yang menutup dada la..

Zaza berkenan sangat tengok beberapa gaya shawl yang kelihatan sederhana tapi nampak elegen. Sesuai sangat untuk bergaya dimajlis-majlis tertentu dan untuk you all yang nak nampak berbeza..

gaya tudung,tutorial tudung,tutorial shawl,tutorial shawl 2018

Tutorial ni dari Al Humaira. Al Humaira mesti you all tau kan..sentiasa update macam-macam fesyen dan gaya tudung yang memang cantik.



Kat sini ada 5 gaya yang you all boleh cuba..Gaya-gaya tudung ni boleh la pakai untuk hari raya nanti.. 

Zaza berkenan tengok gaya yang tudung macam kelabu dan pink tu..you all pula suka gaya yang mana..?

6 ulasan:

  1. k.el pun suka tudung dr humaira ni.diorg pun sllu share tutorial

    BalasPadam
  2. TB suka tengok orang gayakan shawl macam ni tapi TB sendiri lak tak pandai nak pakai shawl macam tu.. tengok macam senang tapi bila try buat.. adoi.. x jadi..

    BalasPadam
  3. suka tengok tapi tak berjaya lagi buat..

    BalasPadam
  4. Wawa suka semua.. Tapi semua xpenah buat lagi.. Sbb malas . Haha . Pakai cre biasa je... Hihi

    BalasPadam
  5. Suka sangat tgk orang yang pandai menggayakan shawl. Tapi diri sendiri nak cuba pkai, alahai, x reti.

    BalasPadam
  6. Suka semua. Tapi shad jrg sikit pakai shawl, malas nak belit, hehe.

    BalasPadam