Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed - Zaza Iman



Khamis, Mac 29, 2018

Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed


Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed. Assalamualaikum..zaza pasti mesti ramai dikalangan rakan zaza ni rajin mencari peluang untuk menambah pendapatan sampingan kan..zaza sendiri pun sudah banyak join macam-macam program buat duit. Jadi kali ni zaza nak share satu lagi peluang yang boleh korang sertai untuk buat duit iaitu dengan Marketplace Tok Syed.

Apa tu Marketplace Tok Syed? So kat sini zaza akan terangkan kepada korang macam mana nak buat duit online dengan Marketplace Tok Syed ni..

Buat Duit Dengan Tok Syed


Marketplace Tok Syed

Marketplace Tok Syed ini merupakan satu platform e-dagang dimana terdapat peluang buat duit online melalui affiliate dan peluang pekerjaan dalam talian untuk ahli yang berdaftar sahaja.

Untuk daftar boleh buat dengan klik SAYA NAK DAFTAR

Dalam marketplace Tok Syed ni ada 4 cara untuk buat duit iaitu :

1. Melalui affiliate
2. Jual beli produk di Marketplace yang telah disediakan
3. Buat Jobs yang available di Marketplace
4. Jual produk Tok Syed sebagai pengedar dan dapat keuntungan runcit darinya

Cara 1 - Melalui Affiliate

Macam mana buat duit dengan affiliate ni..? Di dalam system ini, terdapat satu fungsi “maintenance” yang membolehkan korang mendapat komisyen affiliate dari mereka yang anda refer. Kiranya makin ramai refer user kat platform korang, makin banyak la komisyen yang akan korang dapat. Ia juga merupakan pasif income setiap bulan selagi user tersebut aktif melakukan maintenance bulanan termasuk la juga untuk diri korang sendiri.

Cara 2 – Jual Beli Produk di Marketplace yang telah disediakan

Untuk melihat listing produk , korang boleh cari di menu “My Marketplace”. Di ruang menu tersebut akan terpapar beberapa produk. Setiap produk yang telah di listing kan, pihak admin akan review terlebih dahulu. Appoval akan mengambil masa 24jam selepas anda submit. Disini korang boleh menjual dan menjadikan platform ini sebagai e-commerce korang.

Buat Duit Dengan Tok Syed


Cara 3 - Buat Jobs yang available di Marketplace

Buat jobs ni marketplace ni mudah je.. Dengan adanya peluang Jobs ini sesiapa sahaja boleh menjana pendapatan. Tidak kirala korang suri rumah ke, student ke, freelancer ke..semua boleh buat duit online melaluinya.

Buat Duit Dengan Tok Syed

Segala jobs disediakan oleh pihak HQ buat masa ini. Antara skop jobs yang perlu korang buat
seperti :
  1. Post review di blog anda
  2. Share post di wall facebook anda
  3. Like page facebook sesuatu perniagaan
  4. Follow account Instagram seseorang
  5. Share URL di wall facebook anda
  6. Buat review produk di account social media anda
  7. Blast mesej di group whatsapp telefon anda

Antara jobs yang zaza dah buat iaitu perkongsian di facebook wall sahaja



Setiap job korang akan dibayar mengikut kadar yang ditetapkan. Contoh job share post di wall dibayar dengan RM3.00


Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Kalau job buat posting di blog dibayar dengan RM120. Berikut jumlah duit zaza yang terkumpul hasil jobs sharing dan blog yang zaza buat...


Cara 4 - Jual produk Tok Syed sebagai pengedar dan dapat keuntungan runcit darinya

Untuk cara ke 4 ini, korang kena menghubungi pihak Hq Marketplace melalui whatsapp http://wasap.my/60168262990/Salam+Saya+Berminat+Jadi+Pengedar+TSD  

Mereka akan membantu anda bagaimana untuk menjadi pengedar Tok Syed.

Jadi bagi korang yang nak tambah pendapatan boleh la cuba menggunakan platform ini..senang je sebenarnya nak jana pendapatan dari rumah. Yang penting kena rajin dan promosikan kepada orang ramai.

Jangan lupa untuk mendaftar klik SAYA NAK DAFTAR

Kalau korang masih tak faham boleh rujuk dengan pihak Hq di nombor whatsapp 0168262990


12 ulasan:

  1. Bagusnya ada platform yang bagi ruang dan peluang utk kita buat side income. InsyaAllah, will join this✌

    BalasPadam
  2. Thanks Zaza share pasal peluang nak buat side income...tgh x keja ni kena la cari byk peluang

    BalasPadam
  3. Wah, bolehlah tambah income dengan toksyed kalau free boleh la cari duit lebih

    BalasPadam
  4. Bagus ada cara cmni.. Wawa pon dah join... Atleast xdela on9 je tp duit xmsuk2 kan.. Hehe

    BalasPadam
  5. Nak join jugak la..akak memang suka join affiliate..tak rugi..setiap bulan duit masuk je..

    BalasPadam
  6. Ooo.. ni boleh tmbah pendapatan ni.. boleh cuba ni

    BalasPadam
  7. oo kiranya ini platform untuk affiliate la eh? Emi tak reti sangat bab affiliate ni.

    BalasPadam
  8. TB dah daftar dah.. tunggu ada masa free baru fikir nak gunakan platform ni sepenuhnya. insyaAllah..

    BalasPadam
  9. Belum dftr lagi.
    Tak berapa paham pun ada dgn bnda ni. Kna ambil masa belajar.

    BalasPadam
  10. Great sharing kak, kena try ni

    BalasPadam
  11. Huda dah daftar, thanks sharing zaza

    BalasPadam
  12. Menarik ni ❤ bleh cuba jgk ni nnt 😆

    BalasPadam