Bakar Lemak Di Badan Dengan Effenzee Myracle Lotion - Zaza Iman

Rabu, Mac 07, 2018

Bakar Lemak Di Badan Dengan Effenzee Myracle Lotion

Bakar Lemak Di Badan Dengan Effenzee Myracle Lotion. Bila ada lemak-lemak berlebihan kat badan atau bawah dagu ke..rasa tak berapa nak bestkan..rasa nak tumbuk-tumbuk je lemak-lemak tu bagi penyek..macam zaza pula adalah seorang yang susah untuk pergi joging diluar..so banyak aktiviti di dalam rumah je..

Jadi bila dah jarang sangat pergi joging..zaza tak dapat buang lemak-lemak tu..So zaza pun ada la cuba satu losyen bakar lemak kat badan yang boleh membakar secara efektif. Losyen ni nama dia EFFENZEE MYRACLE LOTION.


losyen kurus sejuk,effenzee mytacle lotion,losyen kurus,losyen bakar lemak

Losyen ni pun dipanggil losyen kurus sejuk.. sebab bila zaza apply kan..rasa sejuk dan nyaman je..tak panas pun tau.. tu yang syok pakai..zaza rasa nak pakai banyak-banyak je..

Zaza pakai selepas mandi dan sebelum tidur. Zaza calitkan sikit dan sapu di perut, peha dan bawah dagu. Lepas tu zaza urut perlahan-lahan.

Kalau you all pula yang jenis suka bersenam dan joging pun sangat sesuai juga untuk guna tau.. lepas selesai bersenam tu boleh la sapu dekat kaki untuk memberi kelegaan pada otot-otot.

losyen bakar lemak,losyen sejuk kurus,losyen bakar lemak online, cara nak kurus

losyen bakar lemak,losyen sejuk kurus,losyen bakar lemak online, cara nak kurus

Bau dia pula zaza rasa macam gula-gula hack pun ada.. bagi zaza lah..bagi korang yang dah cuba atau baru nak cuba tak sure la pula..tapi bauan dia memang wangi dan sedap..

Kenapa zaza suka nak cuba losyen bakar lemak ni..sebabnya Effenzee Myracle Lotion ni dipebuat dari beberapa bahan utama seperti Vegatol Ivy, Minyak Jojoba, Minyak Argan, Minyak Zaitun, Sunflower Seed Oil dan juga Marine Collagen.

Setiap bahan-bahan yang digunakan mempunyai kebaikkan tertentu..
losyen bakar lemak,losyen sejuk kurus,losyen bakar lemak online, cara nak kurus


Memang istimewakan ramuan yang digunakan.. bagi budak-budak pun boleh juga pakai sebab losyen ini tidak panas dan tidak pijar. So budak-budak memang boleh pakai juga.

Apa yang bestnya lagi tentang losyen ni?...Effenzee Myracle Losyen ni juga mempunyai beberapa fungsi antaranya :

Dapat membantu memecahkan lapisan lemak yang berlebihan
Dapat mengawal selera makan
Memudarkan kesan selulit
Mengurangkan masalah perut buncit
Untuk ibu yang berpantang pula ia dapat membantu mengecutkan rahim
Dapat melancarkan kitaran haid
Membantu melawaskan sistem pencernaan dan sembelit
Menyelesaikan masalah bau badan
Melegakan masalah sakit kepala

losyen bakar lemak,losyen sejuk kurus,losyen bakar lemak online, cara nak kurus

Losyen ni pun tak rasa melekit bila zaza pakai dan amat sesuai sekali untuk kegunaan umum. Losyen ni pun telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ). Jangan risau okay sebab bahan-bahan pun dari bahan semulajadi so tiada sebarang bahan terlarang.

Kalau nak nampak berkesan kalau boleh you all kena la rajin pakai selalu.. Harga losyen ni RM99 je tau.. Bagi yang nak cuba dan merasai sendiri losyen ni boleh la membuat pembelian di :



6 ulasan:

  1. Bestnya kalau dapat beli satu ni...Sally nak sgt kecilkan lengan ni haaa..kalau nak suruh bersukan mmg pemalas..haha

    BalasPadam
  2. terbaik lah
    boleh bakar lemak di perut nih

    BalasPadam
  3. Kreatiflah Zaza ambik gambar ^^ cantik ! so, lotion ni sesuai sgt bagi mereka yg nak kurus tapi mls nak exercise.

    BalasPadam
  4. Yess. I dah try.. memang best.. dah byak kali repeat dah..

    BalasPadam
  5. Bagus losyen ni.akak nak beli nak pecahkan lemak degil dekat perut dan peha..hahaha

    BalasPadam