30 Resepi Masakan Sayuran Sepanjang Ramadhan - Zaza Iman

Isnin, Mac 12, 2018

30 Resepi Masakan Sayuran Sepanjang Ramadhan

30 Resepi Masakan Sayuran Sepanjang Ramadhan. Kadangkala puas juga fikir kan nak masak sayur apa hari ini. kalau zaza banyak buat goreng biasa-biasa je sebab tak ada idea..so ni zaza nak share kat you all 30 resepi masakan sayuran yang boleh di cuba..

Kalau tengok mudah je resepi-resepinya dan memang menyelerakan..kalau bulan ramadhan tak tau nak sediakan lauk apa..boleh la tengok resepi-resepi ni..

30 Resepi Masakan Sayuran Sepanjang Ramadhan

Resepi lengkap you all boleh tengok dekat facebook resepi masakan malayu yang zaza share kat bawah ni okay.. 


Kredit : Untuk pemilik asal gambar dan facebook resepi sayuran malayu

12 ulasan:

  1. sedapnye cendawan... huhuhu

    BalasPadam
  2. Wah byknya... Tapi wawa biasa kalau buka puasa masak mee atau mkn ringan2...xpenah hadap nasi.. Sllu sahur je makan nasi..huhu

    BalasPadam
  3. Ini bagus ni...senang nak sedikan bahan utk masak berbuka atau sahur nnt

    BalasPadam
  4. Sedapnyaaa sayurrr... Ni buat ena tak sabar nak puasa ni. Nyumnyummmmm...

    BalasPadam
  5. K.el mg hantu sayuq..ni boleh save or bookmark dulu

    BalasPadam
  6. Nyumnyuum.. sayur ni klau makan panas panas mmng sedap kan..

    BalasPadam
  7. sayur cendawan tu memang sedap

    BalasPadam
  8. Boleh rujuk sini nanti. Senang dan akak tak perlu fikir banyak nak masak apa. Hahaha

    BalasPadam
  9. Tak lama lagi nak masuk bulan ramadhan dah huhu kadang2 time puasa2 ni tak larat pulak nak masak :(

    BalasPadam
  10. bnyknya...tiada alasan taknak makan sayur..hehe

    BalasPadam
  11. 30 resepi. Haaa cukup resepi untuk sebulan pada bulan puasa nanti.

    BalasPadam

Labels

beauty (48) KECANTIKAN (23) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (31) LAIN-LAIN (76) OTHERS (22) PERCUTIAN (5) RESEPI (10) REVIEW (45) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (6) TELEKUNG (1) TIP (30)