Telekung Kanak-Kanak Murah 2018 - Zaza Iman



Sabtu, Februari 03, 2018

Telekung Kanak-Kanak Murah 2018



Telekung Kanak-Kanak Murah 2018 . “Didiklah anak-anak mu bersembahyang, sedari umurnya tujuh tahun..bimbing mereka lakukan kebaikkan, hidup dan mati kerana Tuhan..”

Inilah antara bait-bait lagu nasyid Suruhlah Anak bersembahyang. Sebagai ibu bapa memang perlu mendidik anak-anak dengan agama agar mereka kenal siapa PenciptaNya.

Oleh itu ajarilah mereka tentang solat. Bagi anak-anak perempuan tentulah memerlukan telekung yang bersesuaian.

Telekung Kanak-Kanak Murah

Jadi untuk ibu bapa yang mencari-cari telekung untuk anak boleh la dapatkan Telekung Hanna. Telekung Hanna ini khas untuk anak-anak dari umur usia 1 tahun sehingga usia 12 tahun.

Telekung Hanna ini diperbuat dari kain yang berkualiti demi keselesaan anak-anak. Selain itu warna yang lembut disukai oleh mereka.

Harga Telekung Hanna juga murah..semestinya dibawah RM100 je..

KEISTIMEWAAN TELEKUNG HANNA

1.    Dibuat daripada kain Jersey Serena yang lembut, sejuk dan sedap pakai untuk keselesaan anak-anak yang belajar solat
2.   Bahagian dahi yang melekap di muka supaya rambut tidak terkeluar.
3.   Tidak perlu pakai inner
4.   Dihiasi renda English cotton putih sulam warna pelangi di bahagian bawah sekeling telekung dan bahagian dahi untuk menambahkan kekemasan telekung
5.   Dikemaskan dengan getah di bahagian belakang kepala supaya anak mudah memakai telekung
6.   Dijahit dengan kemas dan teliti oleh tailor tempatan yang berpengalam
7. Terdapat dalam 4 pilihan warna ceria: Biru muda, lilac, pink dan putih
Si Comel puan pasti menyukainya, in shaa Allah  Ianya direka khas buat kanak-kanak kerana ianya MUDAH dipakai, LEMBUT dan pastinya SELESA.

Telekung Hanna mempunyai 4 saiz bagi anak-anak yang berusia 1 tahun hingga 12 tahun. Ada Saiz S, M, L dan XL.

Jadi sebelum membuat tempahan, boleh la membuat semakan saiz terlebih dahulu.

Berikut empat pilihan warna yang ada iaitu Biru Muda, Lilac, Pink Muda dan Putih. Harga hanya RM63.00 sehelai.

Telekung Kanak-Kanak Murah


Telekung Kanak-Kanak Murah


Telekung Kanak-Kanak Murah

Telekung Kanak-Kanak Murah


Telekung Kanak-Kanak Murah

Selain telekung, pelbagai produk lain yang ada seperti tudung, tudung sekolah, jubah kanak-kanak dan baju sekolah.

Bagi anda yang berminat untuk membuat pembelian, boleh terus tempah di website berikut : 

5 ulasan:

  1. Wah cantik cantik design telekung.warna oun menarik

    BalasPadam
  2. Kalau dijadikan hadiah untuk anak2 perempuan yang baru nak berlatih solat mesti diorang suka dan lagi bersemangat nak solat ikut waktu dan tertib..

    BalasPadam
  3. Cantik-cantik telekung ni. Warna dia pun soft saja...

    BalasPadam
  4. Cantiknya telekung untuk kanak-kanak tu jaja. Kalau kain lembut and x panas insyaAllah diorang pun selesa nak solat

    BalasPadam
  5. Sebelum ni dila pernah juga cari telekung kanak2 untuk bagi gift kat anak kawan tapi macam kurang menarik.... tapi yang ni memang cute dan banyak pilihan warna... selain tu blog zaza mesti banyak info yang menarik ... thank you tau kongsi :)

    BalasPadam