Dianz Vitamin C & E Plus For My Skin - Zaza Iman

Rabu, Februari 21, 2018

Dianz Vitamin C & E Plus For My Skin

Dianz Vitamin C & E Plus For My Skin. Hi all..bertemu lagi for today..nak tanyalah you all biasa jaga skin macam mana? Macam zaza sudah tentulah ambil produk untuk luaran dan dalaman.

Untuk luaran zaza pakai Ephyra Skin Series..so untuk dalaman zaza try Dianz Vitamin C & E. Jangan risau ok..sebab zaza memang dah berbulan-bulan lamanya tak makan any vitamin or kolagen  untuk dalaman. So that why la kali ni zaza nak try makan Dianz Vitamin C & E.

Take Dianz Vitamin C & E Plus For My Skin

Vitamin C dan E memang elok untuk kulit. Zaza baru makan dalam seminggu. Rasanya amat sedap seperti gula-gula. Manis. Rasa nak hisap banyak-banyak haha..but tak boleh ok.. sehari hanya 1 table je.. tak boleh lebih.

Vitamin C dan E memang baik untuk kulit. Pengambilan vitamin C dapat membantu mencantikkan kulit sekaligus menjadikan kulit kelihatan lebih sihat.

Take Dianz Vitamin C & E Plus For My Skin

Dianz Vitamin C & E kali ni datang dalam botol yang lebih menarik. Kalau dulu botol bulat sekarang botol bentuk D. So cute. Creative..

Selain kandungan Vitamin C & E, Dianz terbaru ni dah upgrade kandungan Ascorbic Acid dan Glutathion.

KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E

Antara kelebihan apabila mengamalkan Dianz Vitamin C & E adalah :

* Dapat mencantikkan kulit
* Mencerahkan kulit wajah dan badan
* Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah jeragat dan jerawat
* Membantu menegangkan kulit
* Membantu membaiki tona kulit yang tidak sekata
* Dapat melembabkan kulit
* Dapat menghilangkan parut pada muka
* Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit
* Dapat mengatasi masalah kulit yang kusam

Take Dianz Vitamin C & E Plus For My Skin
Dianz Vitamin C & E telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) dibawah akta farmasi MAL16095012NC

INFO TENTANG DIANZ VITAMIN C & E

Bahan Vitamin C berasaskan dari buah oren yang dapat mengatasi masalah jerawat, parut dan jeragat di wajah. Vitamin E pula berasaskan buah Maquiberry yang membantu melembabkan kulit. Mempunyai kandungan tambahan Ascorbic Asid dan Glutathion.

Ascorbic Asid berfungsi untuk penyerapan vitamin ke dalam tubuh manakala Glutathion bertindak sebagai antioksida sekaligus dapat memberikan kesan perncerahan.

Ia juga baik untuk kecantikan kuku, tumit kaki dan juga rambut.

Take Dianz Vitamin C & E Plus For My Skin

Didatangkan dalam bentuk tablet bulat-bulat.. dalam setiap botol mengandungi 30 biji. Memang cukup untuk penggunaan selama sebulan.

Price bagi  Dianz Vitamin C & E hanya RM50 je. So if korang nak membeli boleh order dengan agent-agent sah Dianz okay..

8 ulasan:

  1. Sekarang pun wawa mkn dianz vitamin..tapi x konsisten la..sbb sje2 nk makan.. Hehhee..

    BalasPadam
  2. Akak de gak mkn dianz to x konsisten..haha

    BalasPadam
  3. Dianz antara jenama yang lama di pasaran dan popular.

    BalasPadam
  4. Akak de gak mkn dianz to x konsisten..haha

    BalasPadam
  5. dah lama nak beli nak cuba tp sampai sudah tak terbeli2 lagi hahaha..

    BalasPadam
  6. Shad pun makan Dianz. Sedap rasa dia. Antara fav supplement shad.

    BalasPadam
  7. Ada terfikir gak nsk try dianz vitamin ni.. sebab nak tahu serasi ke tak. kalau serasi insyaAllah akan beli la untuk tiap bulan

    BalasPadam
  8. timm pun mkn, 3 buln cmtu gak, pastu stop dah..hihi, rsa nk consume balik, huhu..

    BalasPadam

@way2themes