Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta - Zaza Iman

Sabtu, Februari 03, 2018

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta. Assalamualaikum dan hi all..zaza memang antara pengemar lipstik. Kalau ada kesempatan keluar ke bandar mesti tak lupa mencari lisptik baru. Kebiasaannnya warna-warna yang menjadi pilihan sekarang warna-warna nude atau soft.

So zaza nak share lah lipstik terbaru kali ni yang menjadi koleksi zaza iaitu EPHYRA LIPS. Jujur zaza katakan yang zaza memang suka dengan lipstik dari Ephyra ni..sebab pertama ialah warna dan senang dicuci.

Macam zaza ni adakala balik kampung jauh yang memakan masa 6 jam hingga 7 jam nak sampai. So banyak kali berhenti untuk makan dan solat apabila masuk waktu. Jadi biasa kalau time nak solat, zaza nak cari lipstik yang senang je nak bersihkan. Yang tak perlu makan masa lama..so Ephyra Lis ni memang sesuai sangat untuk dibawa.

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta

Ephyra Lips ada 10 warna menarik dan kali ni zaza tak lepaskan peluang untuk memiliki 5 warna yang menjadi kesukaan zaza termasuk warna baru iaitu


Lolly Peach - 751 ( baru )
Wrisper Nude - 750
Taffy Pink - 748 ( baru )
Summer Blaze - 755
Madly Brown - 752

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta
Lolly Peach ( warna baru ) dan Wrisper Nude
* Warna mungkin sedikit berbeza  kerana pencahayaan

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta
Taffy Pink ( warna baru ) dan Summer Blaze
* Warna mungkin sedikit berbeza  kerana pencahayaan

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta
Madly Brown dan koleksi warna lain yang memang menarik
* Warna mungkin sedikit berbeza kerana pencahayaan

Warna Epyra Lips ni pekat. Sekali dua calit kat bibir pun dah cantik sangat tau. Tengok macam zaza pakai. Lawakan warna dia..

Masa zaza calit kat bibir, tekstur ringan. Tak berat langsung dan tak berminyak serta tahan lama. Anak buah zaza pun sibuk juga dia nak try pakai Ephyra Lips ni... tapi ciksu dia ni memang kedekut sikit hahaha... bagi pakai sikit-sikit je.. sayang tau..mehmeh

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta

Ephyra Lips ni mesra wudhuk. Macam zaza cakap tadi lah senang nak bersihkan. Zaza memang bersihkan lips dengan tisu basah.  So agak mudah nak tanggalkan. Ada setengah lips kadangkala kena gosok kuat-kuat baru bersih. Adalah buat bibir zaza jadi kering.

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta
Koleksi warna dan 

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta
Puan Amiza ( kiri ) pengasas Ephyra menggunakan Ephyra Lips warna Amber Rose

Apa keistimewanya Ephyra Lips ini adalah ia mengandungi Jojoba Oil dan juga Vitamin E yang dapat melembapkan bibir sekaligus mengelakkan terjadinya bibir kering atau mengelupas. Kalau bibir kering atau mengelupas memang pedih kan rasa. Nak pakai lips pun jadi tak ada mood.

Memahami kehendak semasa dan trend pilihan warna lips terkini, Puan Amiza merealisasikan dengan mengeluarkan warna-warna yang sentiasa menjadi permintaan.

Cantik Menawan Dengan Ephyra Lips! Pasti Jatuh Cinta

Harga bagi Ephyra Lips ni hanya RM30.00 je sebatang. Memang murah kan.. jadi tak kira golongan remaja hingga dewasa pun boleh beli.

Bagi yang berminat boleh beli dengan agent Ephyra atau terus membuat pembelian di :

Whatsapp : 0146620449 ( ZAZA )


17 ulasan:

  1. Minat la warna Whisper Nude dan Madly Brown. Nama lipstick pon catchy je....

    BalasPadam
  2. cantik-cantik color dia.. harga pun berpatutan.. TB suka Amber Rose tu.. dan lagi satu Rasberry Queen kalau tak silap.. tapi takde dalam gambar atas ni kot.. apa-apa pun.. Ephyra memang the best

    BalasPadam
  3. cantik warna-warna yang disediakan tu. sweet-sweet semua. sis pun nampak manis je dengan warna2 tu. pandai pilih warna!

    BalasPadam
  4. Cepat2 akak scroll...hahaha...risau ni terjebak..tp macam nak terjebak je dah ha

    BalasPadam
  5. Akak tak pernah try lagi ephyra lipmatte ni...
    Suka collect lipmatte colors dia not bad

    BalasPadam
  6. Wow banyaknyalah lipstik lepas ni keluar mulut sentiasa berubah setiap hari lain-lain. Untung lah orang perempuan senang dapat..

    BalasPadam
  7. Wah..zaza ada dh semua koleksi dia ke. Jeles akk

    BalasPadam
  8. Apa yang best Ephyra lips ni masa sapu soft je..

    BalasPadam
  9. cantik tengoknya..geram je..tapi kena simpan duit jap untuk beli..hehee

    BalasPadam
  10. Banyak dah produk jenama ini. Cantik pula tu.

    BalasPadam
  11. Boleh tak Rawlins terus tertarik pada make up light bag dia tu? Haha. Giler menarik kalau ada make up bag & light sebegitu.

    BalasPadam
  12. Best nyer semua warna pun I suka and its moisturizing as well.

    BalasPadam
  13. suka warna warna dia zaza.. dok goda2 cmni rasanay terbeli gak nanti

    BalasPadam
  14. Serius colour lipstick tu lawaaa..soft jee kannn

    BalasPadam

Labels

beauty (50) KECANTIKAN (24) KEHIDUPAN (14) KESIHATAN (33) LAIN-LAIN (75) OTHERS (38) PERCUTIAN (5) PROPERTY (2) RESEPI (10) REVIEW (44) SSPN1M (1) TEKNOLOGI (5) TELEKUNG (1) TIP (33)