Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Baru Rawat Masalah Parut - Zaza Iman



Jumaat, Mac 18, 2016

Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Baru Rawat Masalah Parut

Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Baru Rawat Masalah Parut. Stress juga rasa bila kulit sekarang tengah berparut jerawat. Entah di mana silapnya kulit zaza alami parut di dahi dan pipi. Nampak kehitaman.  Tinggal sebulan saja lagi tempoh untuk zaza rawat parut ni sebelum menyertai sebuah event yang akan diadakan di KL tak lama lagi.

Bagi korang yang tengah alami masalah seperti zaza ni nah ada satu produk yang boleh merawat masalah ni.Pernah dengar AZANIS SCAR SERUM? Zaza pasti ramai yang dah tahu tentang produk ni dan keistimewaannya. Produk hot ini banyak diperkatakan oleh semua dan menjadi viral di laman sosial. Banyak feedback positif yang diterima selepas mereka menggunakan Azanis Scar Serum ni.

AZANIS SCAR SERUM kalau dulu didatangkan dengan formula vitamin E saja.. namun kini pihak AZANIS telah meningkatkan kualiti dan keberkesanan produk dengan menghasilkan formula baru iaitu VITA COCOA BOOSTER FORMULA


Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Baru Rawat Masalah Parut
Formula dan packaging baru Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster


AZANIS SCAR SERUM VITA COCOA BOOSTER FORMULA

VITA COCOA BOOSTER FORMULA adalah gabungan unik antara Cocoa Butter dan Vitamin E. Mengandungi 100% vitamin E semulajadi ( d-alpha tocopherol) yang dihasilkan dari soya.  Cocoa Butter pula memang umum mengetahui ia sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut. Ia kerap digunakan oleh lapisan masyarakat kerana bekerkesanannya mengatasi masalah tersebut.

Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Baru Rawat Masalah Parut

Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Baru Rawat Masalah Parut

Bagaimana Azanis Scar Serum Vita
Cocoa Booster Berfungsi?

Vitamin E  di dalam Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster  mengandungi paras anti oksida dan anti radang yang cukup tinggi. Oleh itu ia dapat mempercepatkan proses pemulihan parut dan melicinkan kulit. Selain itu ia dapat membantu memudarkan parut lama dan baru serta menggalakkan proses sintesis kolagen. Ia juga dapat melicinkan garis-garis halus dan kesan kulit kering.

Manakala Cocoa Butter pula bertindak sebagai bahan  untuk optimiskan proses di atas. Ia diserap ke lapisan epidermis dan dermis so ia akan menghasilkan satu lapisan kelembapan dan minyak. Dengan tindakan tersebut ia dapat melindungi kulit dari cuaca yang menjadi penghalang kepada penstrukturan semula kulit rosak.

Cara Penggunaan

Caranya mudah je..apa yang perlu korang buat adalah hanya sapukan sedikit Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster ni pada parut-parut yang terdapat di muka atau sekitar badan. Sapu sekerap yang mungkin di waktu pagi dan malam.

Bagi parut akibat terbakar pastikan ia kering dahulu baru lah boleh digunakan. Manakala bagi parut pembedahan seelokknya biarkan luka sembuh atau tertutup dahulu.


Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Baru Rawat Masalah Parut



Satu Botol Azanis Scar Serum boleh bertahan selama sebulan. Dan korang tak perlu ragu-ragu nak guna sebab Azanis Scar Serum ni telah mendapat kelulusan halal dari JAKIM

-         Walaupun Azanis Scar Serum telah dipertingkatkan formulanya, namun ia masih mengekalkan harga yang sama...wow!!!..syokkan??

Harga asal Azanis Scar Serum terbaru RM75.00
tapi Azanis sedang membuat promosi iaitu hanya RM60 je sebotol.
Buat korang yang nak cuba dan membuat pembelian boleh la terus menghubungi mereka di


Facebook : Azanis HQ
Website : azanis.my
Call : +60 11-1096 4979 ( 9 pagi - 9 malam )
Whatsapp : +6 011-1082 4979

Boleh juga membuat pembelian menerusi agen berdaftar. Lihat senarai agen di Sini



6 ulasan:

  1. Wah.. Formula dipertingkatkan lagi

    BalasPadam
  2. Pertama kali dengar produk ni.. Boleh saya suggest dekat kwn2 yg alami parut kat muka.

    BalasPadam
  3. macam menarik ni.. ramai orang yang berparut kat muka tapi masih tak jumpa penyelesaian terbaik.. mungkin lepas ni boleh cuba produk ni

    BalasPadam
  4. Parut memang jadi ingauan bagi ramai orang. mujurlah ada Azanis..

    BalasPadam
  5. first time illy singgah sini :) salam perkenala Zaza.. n nice write up <3

    BalasPadam
  6. Apa beza yg ni dengan Azanis Scar Serum Advance Formulation?

    BalasPadam