Ensogo Malaysia Tawar Beli Belah Dengan Harga Istimewa - Zaza Iman



Ahad, April 24, 2016

Ensogo Malaysia Tawar Beli Belah Dengan Harga Istimewa

Ensogo Malaysia Tawar Beli Belah Dengan Harga Istimewa. Apa perkara yang paling zaza suka? mestilah shopping online..kalau dulu tiap minggu posmen datang rumah hantar barang dan mak geleng kepala je..mehmeh. Tapi shopping pun berpada-pada. Barang yang kerap zaza shopping biasanya barangan makeup dan pakaian. Memang giler la kalau ada website yang jual dua barangan tu..

Baru-baru ni zaza terjumpa sebuah website shopping yang menjual pelbagai barangan termasuk la pakaian dan makeup.. giler la zaza tengok sebab harganya sangat murah dari harga asal. memang tak tahu pun ada website macam ni. website yang zaza maksudkan adalah ENSOGO MALAYSIA

Mata zaza ralik tengok setiap item yang ada di ENSOGO MALAYSIA ..alahai bila cek wallet...belum gaji lagi..so tunggu la nanti baru shopping. Memang ada barangan yang zaza dah berkenan...



ENSOGO MALAYSIA

Kalau korang nak tahu ENSOGO MALAYSIA adalah sebuah laman web yang menjual pebagai barangan seperti pakaian, makeup, barangan dapur,deko rumah,peralatan rumah, barangan kesihatan, barangan sukan, barangan bayi, elektronik dan barangan runcit.

Beribu produk yang ada boleh korang pilih.  Ada yang ready stok dan ada juga pre-order. Setiap order hendaklah dibuat melalui website tersebut. Kalau yang pre-order tu korang kenalah tunggu 1-2 minggu..

Zaza tahu banyak antara kita ni tak ada masa nak keluar bandar sangat.. so dengan adanya ENSOGO MALAYSIA ni mudah la korang untuk membeli. lagi pun ENSOGO MALAYSIA adalah website yang dipercayai dan berdaftar. Tak perlu la korang ragu ragu nak membeli... tambahan pulak pihak ENSOGO sedang membuat sales dengan harga murah.

5 BARANGAN MENJADI PUJAAN HATI

Selepas penat membelek satu persatu barangan dekat  ENSOGO MALAYSIA, akhrinya zaza temui 5 barangan yang menjadi pujaan hati zaza...antaranya

1. Runway Dress Floral Printed Bohemian. Zaza memang suka dengan baju bercorak begini.. kalau tengok harga asal RM138 tapi selepas potongan hanya RM48 je...giler la..terbayang zaza pakai baju cantik ni..baju ni dari material cotton blend. Saiz yang ditawarkan dari S, M,L dan XL.

Kakak...baju yang kakak pakai ni lawa sangattt tau... ;p

2. Laneige BB Cushion Set. banyak juga zaza nampak rakan yang pakai produk ni.. so terasa juga nak cuba nanti. RM66 je.. Laneige BB Cushion  6 dalam 1 ni dapat mencerahkan kulit, melembap, melindungi dan tahan air. Laneige BB Cushion ni pun agak femes jugak sekarang.

bedak idaman kalbu...

3. Forsining Men's Alloy Wrist Watch. Panjang betul tajuk yang tertulis... Zaza sekarang dah giler dengan jam tangan berwarna ungu..zaza nampak macam warna ungu sikit-sikit tapi jam tangan ni sebenarnya warna biru dengan aloi emas. Tahan karat. Tengok la harganya sebenar RM12,790... gila!!! tapi lepas sales hanya RM280 je... 

Hai ENSOGO bagi la free kat zaza satu..mehmeh... gurau je ;p


4.Warm Women Ankle Boots.  MasyaAllah...banyaknya kasut yang zaza berkenan... sampai tak tahu pilih yang mana... kenapa lawa sangat...zaza tinggal kat sebuah bandar kecil.. So kat bandar ni tak banyak kedai kasut. Ada dua tiga je.. tapi semua design macam lama-lama sikit. Tak jumpa langsung yang trend sekarang. Bila tengok kat ENSOGO ni.. boleh jadi gila zaza sekejap..salah satu kasut jadi pilihan zaza adalah Warm Women Ankle Boots. Hanya RM172 je after sale.

Kasut boots dengan warna merah hati...love it

5. Stylish Lady Elegant Chiffon Blouse. Yeahhh zaza betul betul menyukainya. Dengan warna yellow mustart.. memang warna yang menjadi pilihan zaza selain ungu kalau membeli pakaian. Dari material chiffon . Sesuai digayakan ke pejabat. Terdapat butang hiasan yang cantik di depan dan bahu baju termasuk tali pinggang.

Baju blouse yellow mustart dengan padanan tali pinggang coklat...


So ini antara 5 barangan pilihan hati zaza..korang pulak? mana yang korang suka? oh ye tentu ada pembaca zaza pun tak sabar nak shopping kat ENSOGO kan?? Macam mana nak beli? Mudah je..

Ensogo Malaysia Tawar Beli Belah Dengan Harga Istimewa

1. Layari website : www.ensogo.com.my

2. Pilih Sign Up atau log masuk dengan facebook

3. Kemaskini maklumat peribadi seperti nama, alamat dan no.telefon.

4. Boleh la membuat order dengan menekan ADD TO CARD pada pilihan item yang korang nak dan bayar.

** pembayaran boleh dibuat melalui Paypal, Visa, RHB, CIMB Click, BSN,Ambank,Maybank, FPX dan Affin Bank

mudah je kan?

Bagi korang yang tak ada kamputer tapi nak shopping di ENSOGO, pihak mereka juga turut menyediakan aplikasi di mobile. Korang hanya perlu download aplikasi tersebut. Haaa...lepas tu isi maklumat nama,alamat dan telefon dan akhir sekali boleh la shopping apa yang korang nak... sungguh mudah... 

Ensogo Malaysia Tawar Beli Belah Dengan Harga Istimewa
Aplikasi Mobile

Kalau ada sebarang pertanyaan lain korang boleh juga menghubungi pihak ENSOGO di talian

Tel : +603 2022 0080
Email : my.help@ensogo.com
Facebook : Ensogo Malaysia

Jom cuci mata dan shopping-shopping... sekali sekala habiskan duit..mehmehmeh :p


8 ulasan:

  1. jaja ni saja kan nk bg lini kempunan brg2 tuuu

    BalasPadam
  2. mcm best je.. tgk skit barang ape yg ade... >.<

    BalasPadam
  3. dah lama tak lawat blog zaza..kemas, tersusun dan cantik sangat.. suka tengok sales kat ensogo. rambang mata :)

    BalasPadam
  4. Ena pun rambang mata bila tengok ensogo ni.. Terbaikkklahhh

    BalasPadam
  5. barang2 hiking ada tak zaza?

    BalasPadam
  6. Wahhhh tempat shopping online baruuuuuuu

    BalasPadam
  7. zaza..tahniah menang contest ensogo :) murah rezeki zaza ;)

    BalasPadam