Sunday, June 11, 2017

RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

RAMADHANGIVEAWAY Bersama SGShop Malaysia. Assalamualaikum..bila ada waktu free ni sempat la untuk zazajoin satu lagi giveaway menarik dari blog Sofieadie.com

Giveaway yang cukup mudah anda join. Giveaway ini dianjurkan oleh SGShop dengan kerjasama blogSofieadie.com dimana anda boleh memenangi Shopping Credit RM1000 dari SGShop. Best kan..

RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Giveaway ini berlangsung dari 1 jun sehingga 14 jun 2017. Ada seramai 10 pemenang dicari. Anda boleh menyertai melalui blog atau jika tiada blog, boleh melalui instagram.

Mereka yang berminat untuk menyertainya boleh lah terus ke link berikut >>> RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Selamat menyertai dan semoga berjaya..

Thursday, September 15, 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM. Sempena  dengan 2 bulan blog blogger Elihjapahar..Elihjapahar telah membuat satu giveaway yang bernilai RM200.

Hadiah-hadiah sepeti berikut :


Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

Terdapat juga hadiah bonus iaitu sekotak mineral coffee

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Giveaway ni berlangsung bermula 13 Ogos sehingga 22 September 2016.

So kalau korang nak join.. klik



Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena. Lama dah tak join giveaway dari blogger. So kali ni ada masa free zaza join giveaway dari kak El Darwena. Hadiahnya adalah satu mangkuk tingkat 2 tier.

Macam-macam warna yang ada tau..memang menarik minat mata zaza untuk cuba dapatkan.

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

Antara koleksi mangkuk tingkat yang ada... warna-warna pastel memang antara kegemaran zaza..

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

So kalau korang nak dapatkan mangkuk tingkat ni..apa kata join giveaway ni.. Berlangsung dari 15 september hingga 15 oktober 2016. Sebulan tempoh yang diberi.

Untuk sertai klik


Selamat mencuba dan semoga berjaya... 


Wednesday, March 30, 2016

PENCARIAN BLOGLIST BLOG TENGKUBUTANG.COM 2016

Nak join klik SINI

Hai korang..jom join pencarian bloglist blog Tengkubutang

So, sape nak join, Sila ikut syarat bawah ni yea.. 

1.) Mesti Follow Blog tengkubutang.com ni yea! (wajib)

2.) Buat entri bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST BLOG TENGKUBUTANG.COM 2016", dan letak gambar banner Kucen comel atas ni.. heee.. .. 

3.) Pastikan banner korang ada backlink ke blog ni yea.. Mean bila klik banner akan terus ke entri Segmen ini..

4.) 
 LIKE Komen tengkubutang di...  ..Tengok cara2 nya dibawah : 
Buka Page Kedai Kami.. pastu..

1 - Like Page "Kedai Kami"

2 - Cari komen Tengkubutang Miaw 
(nak senang, kalau guna komputer, tekan Ctrl + F, search/taip TB, dan Enter.. 
nampak ada higlight kuning TB tu, klik LIKE kat komen tu.. 

3 - Jangan lupa tauu.. klik LIKE komen Tengkubutang Miaw, 
nanti teman check balik.. hehe..

5.) dah LIKE? Paste kan korang punya link entri penyertaan (blog) korang kat ruangan komen entri tersebut.. 

Tarikh TAMAT :

Bila-Bila Masa

Monday, March 23, 2015

Contest Hadiah Wang Tunai & iPhone 6 Letsmasak.Com

Contest Hadiah Wang Tunai & iPhone 6 Letsmasak.Com | Hai..Nak ajak rakan-rakan blogger untuk sokong dan sertai satu contest yang dianjurkan oleh Letsmasak.com dan disokong oleh kelab Komuniti Haiblogger! www.haiblogger.com

Sebelum tu nak kenalkan pada korang apa itu Letsmasak . Letsmasak merupakan satu laman komuniti yang diwujudkan bertujuan untuk korang berkongsi resepi sekaligus menjana pendapatan darinya.

Apabila korang berkongsi resepi, korang akan mendapat mata atau point. Dengan point tersebut korang boleh tukar atau tebus kepada wang tunai. Setiap 100 point bernilai RM1.00. Menarik kan? Satu resepi yang dihantar anda akan mendapat 50 point..

Sempena dengan mewujudannya, Letsmasak kini sedang membuat satu contest yang hadiahnya berupa wang tunai dan iPhone 6...

Contest Hadiah Wang Tunai & iPhone 6 Letsmasak.Com

Untuk menyertai kontes ini, korang kena daftarkan diri di Letsmasak *klik kemudian isi maklumat korang di bahagian dashboard * klik dasboard dan edit profile.. buat step dibawah..perlu capai sekurangnya 50%

Menangi iPhone 6 Plus Dan Wang Tunai Di LetsMasak.Com

Bila dah buat step ni, so korang bolehlah buat entri review tentang Letsmasak..terangkan bagaimana boleh buat duit dengannya. lepastu submit entri tersebut di Sini ( korang kena log masuk dahulu )

Siap buat entri, dapatkan link referral korang di bawah sekali

Menangi iPhone 6 Plus Dan Wang Tunai Di LetsMasak.Com

Gunakan link tersebut untuk mengajak rakan-rakan lain juga menyertainya.

Jom la rebut peluang ni..kalau nak berjaya, kena usaha bersungguh-sungguh kan..mana tahu ada rezeki korang nak memang.. untuk daftar  klik Sini

Keterangan lanjut boleh baca Sini * korang perlu log masuk dahulu

Semoga berjaya... =)



Friday, November 28, 2014

Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com

Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten.

Jangan fikirkan umur anda atau keadaan kulit anda sekarang. Kerana EPHYRA SKIN BAR yang mengandungi bahan alam semulajadi yang berkualiti tinggi mampu mengubah keadaan kulit anda menjadi lebih cerah, halus selembut kulit bayi.

Anda akan benar-benar kagum, apabila anda melihat apa yang ia boleh lakukan untuk muka anda dalam setengah jam yang pertama sahaja!

Anda akan melihat bahawa kulit kusam, menggerutu dan kulit kendur di wajah anda mula muncul lebih licin, lebih segar, lebih tegang dalam masa beberapa hari. Pastinya dengan EPHYRA SKIN BAR, rahsia kecantikan semulajadi menjadi milik anda....

Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com

WAJAH CERAH BERSERI TANPA CELA, EPHYRA SKIN BAR sabun ajaib untuk kecantikan kulit dan wajah anda. Formulasi terbaik + Kesan Menakjubkan!! 
  • Menggebu dan mencerahkan kulit
  • Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
  • Menghilangkan parut dan kedutan
  • Membantu menghilangkan bintik- bintik hitam
  • Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah
Kesan Penggunaan ( hasil berdasarkan testimoni dari 300 pengguna selama 7 hari )
  • Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang 
  • Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
  • Menghilangkan parut jerawat & jeragat
  • Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
  • Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
  • Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
  • Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
  • Boleh menghilangkan bau badan
  • Memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan ( ketiak )
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com

Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com

Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com

EPHYRA SKIN BAR mengandungi :
  • Bearberry Alpha Arbutin A Extract paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit. Bersama-sama dengan Glutathione ia membantu  menjadikan tona kulit lebih sekata dan bersih dari bintik-bintik hitam
  • Glutathione. Kaya antioksida yang melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kedutan dan parut. Glutathione boleh melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit. Ia mengawal kesan-kesan bahaya radikal bebas dan mengelakkan pembentukan parut tebal.
  • Kolagen. Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit dan menggantikan sel-sel kulit dengan lebih cepat untuk menjadikannya lebih tegang dan anjal.
Kelebihan EPHYRA SKIN BAR :
  • Ciri-ciri antioksida. Apabila sabun yang mengandungi ciri-ciri antioksida, ia benar-benar boleh memberikan kesan yang baik pada kulit anda. Ia dapat membuang racun yang dihasilkan oleh badan dan melindungi kulit anda dari kerosakan yang sedia ada dan selanjutnya.
  • Ciri-ciri anti-penuaan. Pengggunaan EPHYRA SKIN BAR secara konsisten dapat merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrinkle / kerut)
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti pencemaran, matahari, iklim, asap rokok dan sebagainya.
  • Pencerahan kulit. Tidak semua sabun dapat mencerahkan kulit anda. Ada yang tidak boleh benar-benar memberikan hasil yang anda harapkan. Tetapi dengan EPHYRA SKIN BAR, dapat dilihat kecerahan kulit yang mengagumkan tanpa pengelupasan kulit, dan selamat digunakan.
  • Glutathione bertindak menghalang pengeluaran melanin dalam kulit anda sehingga memberikan efek lutsinar dan kulit anda bercahaya semula jadi dan berseri-seri. Selain daripada itu semua, ia tidak hanya berfungsi sebagai sabun pemutih tetapi produk penjagaan kulit lengkap yang menghilangkan masalah kulit untuk semua lelaki mahupun wanita.
Soalan yang kerap ditanya :
  1. EPHYRA Skin Bar ni berkesan ke? Insyallah berkesan, kerana dah lebih 300 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus
  2. Skin bar ni boleh tahan berapa lama? Ephyra Skin Bar adalah 50g boleh tahan selama sebulan.
  3. Apa kandungan dalam Ephyra Skin Bar ni? Glutathione, Kolagen ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatherapy fragrance
  4. Berapa lama nak lihat kesannya? Bergantung pada individu, ada yang boleh rasa serta-merta  kulit lebih halus dan tegang, ada yang pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah, dan jerawat makin kecut. Rata-ratanya akan nampak kesan ketara dalam 1 minggu. 
  5. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau berlubang.
  6. Macamana nak guna? Basahkan sabun dengan air, biarkan ia berbuih sedikit dan terus sapu pada muka. Urut seketika dalam 2-3 minit. Untuk kulit bermasalah, boleh urut sedikit lama dalam 5 minit. Bilas sepenuhnya, dan sapukan pelembap anda seperti biasa ( boleh guna toner dan pelembap dari jenama lain )
  7. Setakat ini, hanya Ephyra Skin Bar saja? Ephyra ada dalam bentuk minuman kesihatan dan kecantikan (Ephyra Premium & Trial Pack). Ia lebih untuk merawat dalaman dan seterusnya memperbaiki luaran kita. Ephyra Skin Bar adalah produk kedua selepas kejayaan produk Ephyra di pasaran, melengkapi produk Ephyra kerana bukan saja dalaman kita terpelihara malah luaran juga diperbaiki dan lebih sempurna. Jika guna kedua-duanya ( minum Ephyra dan guna sabun Ephyra Skin bar) , kesan yang menakjubkan akan diperolehi. 
  8. Boleh guna sekali sambil minum Ephyra drinks? Boleh. Sangat digalakkan. 
  9. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh tiada masalah. Sabun Ephyra Skin Bar membersihkan segala kotoran dan sel-sel kulit mati dan sangat ‘mild’ dan boleh digunakan bersama toner dan pelembap dari jenama lain.
  10. Kalau ada resdung, boleh pakai? Boleh.
  11. Ada kesan-kesan sampingan tak? Macam menggelupas ker? Pedih kalau kena matahari ke? Tiada kesan sampingan. Ephyra Skin Bar, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit. Ephyra Skin Bar tidak mengandungi Hydroquinone.
  12. Boleh pakai kat badan sekali? Boleh, ia sangat lembut untuk dipakai di muka, sekaligus boleh digunakan di seluruh  badan.
  13. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.
  14. Bilakah Ephyra Skin Bar akan dijual di pasaran? Insyallah Ephyra Skin Bar akan mudah didapati dari pengedar dan kedai-kedai terpilih bermula Januari 2015 nanti. Saiz untuk jualan adalah 50 gram dengan harga RM40.

Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 ( office hours only)


Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com

Sila jawab soalan-soalan berikut :

Siapakah akan mencuba Ephyra Skin Bar? 
- Tentulah saya sendiri dan mereka yang ada masalah kulit wajah

Umur pengguna?
- 25 tahun

Jantina pengguna?  
- Perempuan

Jenis kulit?
- Berminyak, Berjerawat dan  Sensitif

Masalah kulit yang dihadapi. Jelaskan kenapa anda perlu dapatkan Ephyra Skin Bar.
 Saya menghadapi masalah kulit berminyak dan berjerawat.  Banyak juga produk telah saya guna sehingga menyebabkan kulit saya terbakar keseluruhan wajah. Ada entri mengenainya saya tulis. rata-rata terkejut tengok wajah saya terbakar dan kemerahan satu muka. Dan kulit saya juga menjadi sedikit sensitif dan mudah kemerahan.

Kini saya mahu dapatkan Ephyra Skin Bar kerana kandungan bahannya yang dapat membantu merawat masalah wajah seperti yang sedang saya hadapi. Lagi pula ia selamat dan tiada pengelupasan. Itu yang saya rasa yakin dan tak sabar juga nak guna untuk lihat kesannya nanti pada saya.


Pengguna Ephyra? 
Ya


Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 24 November hingga 3 Disember 2014 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama Oceanlife Marketing Sdn Bhd dalam mencari 50 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.



Sunday, October 05, 2014

Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia


Pemanis SemulaJadi Stevia | sebut tentang Stevia mungkin masih ada yang belum tahu tentangnya, namun begitu Stevia kini sudah mula dikenali sebagai penganti gula. Stevia adalah sejenis pokok di mana daunnya digunakan sebagai pemanis sejak dulu kala. Stevia juga tidak mengandungi kalori.

Stevia antara spesis herba daripada keluarga bunga matahari. Ia berbatang lembut, daunnya berbentuk bujur dan mengerutu dan mengeluarkan bunga kecil berwarna putih.

Antara beberapa kebaikan Stevia adalah seperti meningkatkan kadar tenaga dalam tubuh, membantu menurunkan tekanan darah, mengimbangkan kandungan gula dalam badan, melawaskan pembuangan air kecil, dapat mengawal berat badan berlebihan, membantu melicin dan memutihkan kulit serta awet muda.

Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia
Pokok Stevia - Kredit Gambar leads

Dengan kebaikan Stevia ini, syarikat RCC Global Sdn Bhd telah mengambil alternatif menghasilkan produk Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia. Ia didatangkan di dalam botol 10 ml.

Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia ini mengandungi ekstrak dari daun Stevia. Malah hasil yang diperolehi jika menggunakannya adalah 300 kali lebih manis dari gula biasa.

Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia
Stevia
Kajian klinikal yang dijalankan menunjukkan Stevia sangat berguna sebagai penganti gula.

Cara Kegunaan Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia


Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia


Menggunakan Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia sangat mudah.. Caranya adalah :

  • Satu titis Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia bersamaan tiga sudu teh gula pasir.
  • Pengguna dinasihatkan untuk menggantikan 100% penggunakan gula tebu biasa dengan dengan Royal Sweetener Stevia untuk mendapatkan hasil yang terbaik
  • Pengguna boleh menggunakan Royal Sweetener Stevia di dalam semua jenis minuman  dan masakan mengikut citarasa sendiri tanpa bimbang akan kesan buruk  seperti penggunaan gula tebu.
  • Amalkan setiap hari sekurang-kurangnya 1 liter air masak atau air mineral atau boleh dibancuh bersama air teh, kopi dan lain-lain.

Testimoni Pengguna

Berikut adalah video testimoni pengguna yang telah menggunakan Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia. Tonton dan dengar pengalaman mereka yang mengamalkan Royal Sweetener ini dalam kehidupan mereka.

Selebriti seperti Azlee Senario juga turut menggunakan produk ini.


Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia
Azlee Senario

Bagi anda yang nak cuba dapatkan produk ini dan mengetahui harganya, boleh hubungi pejabat RCC Global Sdn Bhd di talian :

Telefon : 07 232 5935

Waktu urusan dari 10.00 pagi sehingga 6.00 petang.


Kontest Review Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia

Entri ini merupakan kontes review produk Royal Sweetener Stevia atau Pemanis SemulaJadi Stevia yang dianjurkan oleh Steviamanis.com

Kontest ini berlangsung selama 3 bulan dan tamat pada 28/12/2014.

Setiap pemenang akan dibayar untuk membuat review khas tentang produk mereka.


  • Satu artikel terbaik akan memenangi wang tunai RM50  + satu botol Royal Sweetener Stevia 10 ml yang bernilai RM50
  • 9 saguhati yang akan memenangi RM30 bagi peserta yang bertuah
Jadi jangan tunggu lagi... sertai kontes review ini di Sini

Selamat mencuba dan semoga berjaya....





Saturday, August 23, 2014

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger


iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger |  Jangan kata beli, nak sentuh pun belum tentu lagi..ternganga aje la bila tengok. Nak miliki tahun depan pun belum tentu, tapi kalau berusaha, pasti boleh dapat punya. Dan sebab keinginan itu jugalah, saya cuba cabar diri saya untuk sertai satu kontes bagi memenangi Iphone 5S yang menjadi impian saya dan juga rakan yang lain.

Dianjurkan oleh Denaihati.com. Cabaran untuk mendapatkan Iphone 5S ini perlu melalui beberapa tugasan. Entri ini merupakan tugasan pertama. Di mana peserta perlu menulis entri dengan tajuk iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger dan pengisian entri bebas.  Jadi saya kena rebut peluang ini...kena cuba dan terus mencuba.

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger
iPhone 5S yang bakal dimenangi

Hari ini ketika keluarga lain sudah tidur, saya gigih nak siapkan tugasan ini. Saat sedang menaip, terbayang saya alangkah saya mampu memiliknya. Alangkah seronoknya kalau iPhone ini saya yang punya. Saya suka merakam keindahan alam. Dengan iPhone ni, kalau saya dapat saya mahu mengambil gambar keindahan alam sepuas-puasnya. Boleh la saya kongsikan hasilnya di blog nanti. Tengok sajalah hasil kualiti gambar dari iPhone 5S ini. Cantik betul. Jelesnya saya..Entah bila saya boleh ambil gambar secantik begini.. maklum sajalah, telefon yang saya pakai sekarang pun biasa-biasa saja. Tak mampu menandingi kualiti yang ada pada iPhone 5S ini.

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger, kualiti gambar iphone
Kualiti Gambar - kredit Apple.com
kualiti gambar iphone
Kualiti Gambar - kredit Apple.com
Selain kualiti gambar yang cantik dengan kamera 8 Megapixel iSight, duel LED Flash, iPhone 5S menjadi idaman saya dan  rakan blogger yang lain kerana ciri-cirinya yang memiliki beberapa keistimewaan lain. Antaranya saya ringkaskan di sini 

Touch ID
  • Mempunyai Touch ID - iaitu pengimbas cap jari pada butang Home yang membolehkan anda unlock telefon tanpa perlu memasukkan kata laluan.
  • Mengandungi cip pemprosesan berasakan 64-bit melalui cip A7 - Akses lebih pantas dan sokongan grafik dua kali lebih cepat dan laju.
  • Menggunakan iOS -  sistem operasi yang menakjubkan. Mudah untuk pengguna mengakses dengan cepat dan pantas.
  • 4 inci retina display
  • 3 pilihan warna emas, silver ( putih ) dan kelabu
  • Berat 112gram
Kalau anda nak tahu selanjutnya mengenai ciri-ciri iPhone 5S ini, anda boleh baca di Apple.com : iPhone 5S specs

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger | Dengan beberapa ciri yang menarik, pastinya iPhone 5S menjadi kegilaan sesiapa sahaja untuk memilikinya termasuk saya.

Namun begitu, harganya yang agak mahal belum mampu untuk saya dapatkannya.

Apapun, saya pasti jenama Apple yang sentiasa mengeluarkan telefon yang canggih akan terus bersaing menghasilkan telefon berteknologi tinggi di masa akan datang.

Bagi anda pula yang ingin merebut hadiah tiga unit iPhone 5S untuk tiga orang blogger, jangan lepaskan peluang anda untuk menyertai cabaran kontes iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger  yang akan tamat pada 24/8/2014.

Apa yang perlu anda lakukan adalah :

1. Tulis satu entri bertajuk iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger. Pengisian entri adalah bebas.
2. Buat satu backlink ke enti Denaihati
3. Entri tidak kurang daripada 300 patah perkataan
4. Masukkan senarai penaja dengan backlink

Untuk maklumat lanjut dan cara nak sertai, klik di SINI

Selamat mencuba dan semoga anda berjaya...






Friday, July 25, 2014

Ephyra Produk Minuman Yang Terbaik Buat Saya



Ephyra Produk Minuman Yang Terbaik Buat Saya

Inilah yang dinamakan tuah dan rezeki, alhamdulillah.. saya terpilih sebagai seorang pemenang antara 30 peserta untuk giveaway Ephyra Fasa 1 yang dianjurkan oleh Mialiana.com. Terima kasih Kak Mia dan juga buat pengasas Puan Amiza yang telah memilih saya untuk memenangi sekotak produk Ephyra bernilai RM197 dan juga tshirt eksklusif Ephyra. Hepi tahu.... Agak-agak boleh ganti Memey Suhaiza tak jadi duta produk? Hehehe, gurau aje...jangan marah haaa...




Sebelum ni, saya pernah minum Ephyra tapi yang trial punya. Sebab masa tu nak cuba-cuba dan lihat kesannya macam mana. Pun begitu, mungkin sebab kulit saya ni agak lambat nak pulih, dan tak sangka pula dapat hadiah giveaway tempohari, jadi saya terus la mengambil produk Ephyra ni..Cuba untuk 30 hari punya..

Ephyra Produk Minuman Yang Terbaik Buat Saya


Sepanjang saya mengambil Ephyra ni, memang best dan sedap sangat. Kenapa?? sebab rasanya macam oren. Memang saya suka dan jatuh hati. 

Jadi pada pendapat saya, Ephyra ni memang saya rasa produk yang baik untuk saya. Sangat sesuai. Sebabnya, sebelum minum Ephyra, kulit saya agak kusam. Nampak tak bermaya. Ada jerawat dan rasanya banyak wanita alami masalah jerawat dan juga parut bukan..Sejak saya mengamalkan minum Ephyra, banyak perubahan. Jerawat semakin kurang.. Yang paling syok tu bila anak buah saya sentuh pipi saya, dia cakap " eh ciksu, kulit ciksu rasa licin la "... heeee, kembang kejap hidung saya.. telek-telek cermin siap usap lagi pipi, betul ke sebab saya pun cuba sentuh pipi, terasa kulit dah mula nak licin...jerawat tu biasa la masih ada, tapi tak macam dulu...terasa segar kulit.

Ephyra Produk Minuman Yang Terbaik Buat Saya

Anda boleh tengok kulit saya sebelum dan selepas penggunaan selama sebulan  ( 30 hari ). Dan saya dah pun tanya pendapat rakan-rakan saya yang mana, mereka beri feedback, muka sebelum kelihatan agak kusam, dan muka selepas kelihatan nampak berseri dan flawless.. Itu kata mereka.. kata saya pula.. memang rasa perubahan kulit sekarang lebih comel gitu.. eceehhh..hehe.. Cumanya eyebag saya susah nak hilang dan mungkin kena terus kan mengambil supaya kesan eyebag tu nanti tak ada lagi.. Jadi memang kena bersabar lah.. dan teruskan minum supaya nanti kulit saya cantik macam Memey Suhaiza.. kan boleh jadi duta produk kedua lepas Memey.. eeeceehhh... ^_^

Cara saya ambil Ephyra ni hanya di waktu pagi saja. Punya lah nak jimat..mueheheh.. jadi selepas bangun tidur, saya minum 1 sachet. Kalau bulan puasa ni masa sahur la saya ambil...dan saya rasa lebih bertenaga..



Haaa, cuba anda pula yang merasai kesedapan dan keberkesanan Ephyra ni, pasti tak rugi. Dengan harga yang berpatutan. Anda memang patut cuba. Bila dah cuba anda pasti jatuh hati. Insyaallah...

Ok, pada anda yang nak tahu tentang produk Ephyra dan kesan, testimoni serta kebaikannya, anda boleh baca di entri INI dan  INI.

Untuk membuat pembelian dan maklumat lanjut anda boleh layari :

Official Website www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

Jom sama-sama cantik....yokkk