Khamis, April 24, 2014

Placenta White Produk Pemutihan Dan Rawatan Kulit Dari Nikko



Placenta White Produk Rawatan Kulit Dari Nikko, placenta white, produk nikko

Placenta White Produk Pemutihan dan Rawatan Kulit By Nikko 4 In 1

Kalau dah nama perempuan, pasti suka dan memang mementingkan kulit putih dan cantik. Saya pun sama lah juga. Kulit saya pun kerap bermasalah. Bermusim. Kejap ok kejap tak ok.

Jadi untuk anda yang inginkan kulit putih dan cantik, ada produk baru yang boleh anda cuba. Tiada lagi parut, jerawat dan kulit berminyak iaitu produk Placenta White By Nikko. Produk ini baru sahaja dilancarkan pada bulan April 2014. Walaupun masih baru, namun produk ini telah mendapat sambutan dan mempunyai pengikut tersendiri.


Diformulasi Dengan Tiga Elemen Aktif

Placenta White By Nikko mengabungkan tiga eleman aktif seperti :

Glutatione dan Collegen - yang dapat membantu memutih dan mengebukan kulit.

Vitamin C - dapat membaiki kulit berparut dan anti jerawat.

Protein Salmon Placenta -  yang berfungsi melambatkan monopous dan anti aging.

Produk ini halal, lulus ujian makmal dan sedang menunggu sijil dari KKM.Malah ia dihasilkan dari kilang bertaraf GMP.


Placenta White Produk Rawatan Kulit Dari Nikko


Fungsi dan Kebaikan Pengambilan Placenta White

Dengan pengambilan satu botol Placenta White, ia dapat membantu :


  • Memutihkan muka dan seluruh badan
  • Mengecilkan ruang pori
  • Mencegah dan menghilangkan jerawat
  • Membaiki struktur kulit
  • Melambatkan proses penuaan dan monopous
  • Menambah tenaga
  • Menegang dan mengebukan kulit

Salmon Placenta ( extrak protein placenta ikan salmon ) yang sangat berkesan untuk melambatkan proses penuaan wajah dan monopous. Pengambilan produk yang mengandungi anti - aging yang beterusan akan menjadikan kulit cantik dan bertahan lama.

Placenta White Produk Rawatan Kulit Dari Nikko
Fungsi Salmon Placenta

Glutathione sememangnya bahan yang sangat popular dan meluas penggunaannya dalam produk kecantikan dan kesihatan kerana ianya terbukti sangat berkesan untuk kecantikan dan kesihatan kulit wajah.

Placenta White Produk Rawatan Kulit Dari Nikko
Fungsi Glutatione
Vitamic C ( ascorbic acid ) yang sememangnya anda sudah ketahui ia merupakan bahan yang disyorkan oleh para saintis dalam produk penjagaan wajah kerana sangat penting dalam badan manusia malah bagus sekali untuk kesihatan tubuh secara amnya.


Placenta White Produk Rawatan Kulit Dari Nikko
Fungsi Vitamin C
Collagen menghasilkan asid amino bagi membina struktur tisu penyokong. Hasilnya kulit kelihatan gebu dan awet muda.

Placenta White Produk Pemutihan Dan Rawatan Kulit Dari Nikko
Collagen


Cara Pengambilan Placenta White

Produk ini mengandungi 60 tablet (perisa strawberry ). Satu botol Placenta White bertahan untuk kegunaan selama satu bulan. Pengambilan adalah 1 biji selepas sarapan pagi dan 1 biji selepas makan malam.

Boleh Diambil Oleh Ibu Mengandung

Placenta White boleh dihisap atau ditelan dengan air.  Yang bestnya ia juga boleh diambil oleh ibu mengandung, ibu menyusu dan juga wanita yang haid. Hanya perlu mengurangkan pengambilan minuman berkafein dan banyakkan meminum air masak.


Testimoni Pelanggan Dan Kesan Pengambilan

Beberapa feedback dari pelanggan yang telah pun mengambil Placenta White :


Placenta White Produk Rawatan Kulit Dari Nikko

Placenta White Produk Rawatan Kulit Dari Nikko

Kesan secepat 10 hari. Bagi yang mengalami masalah yang teruk dan berminyak, mengambil sedikit masa untuk pulih. Yang penting anda kena bersabar. Tak lupa bacalah doa dan juga selawat semasa hendak memakan. Insyaallah, kesannya nanti anda boleh lihat.

Lihat perbezaan salah seorang pengguna Placenta White ini. Dari kulit berjerawat, sekarang dah licin dan mulus gitu. Anda tak rasa nak cuba ke?

Placenta White Produk Pemutihan Dan Rawatan Kulit Dari Nikko


Harga Produk Yang Berpatutan

Dengan harga yang berpatutan RM90 sebotol bagi Semenanjung dan RM95 Sebotol bagi Sabah / Sarawak. Rasanya tak rugi pun untuk anda mencuba produk ini. Malah juga penghantaran adalah percuma.

Placenta White Produk Pemutihan Dan Rawatan Kulit Dari Nikko

Tak usah bimbang sebab ianya 100% halal, 100% selamat dan 98.9% berkesan.Jom cuba Produk Placenta White By Nikko 4 In 1 ini. Untuk Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, anda boleh melayari :

Telefon : 013 - 3633 244

Anda juga berpeluang untuk menjadi Agen Dropship produk ini, tanpa sebarang modal. Komisen sebanyak RM20 setiap jualan. Cukup tinggi bagi anda yang menghargai peluang ini. 

Untuk menjadi dan menyertai agen dropship, anda boleh sertai group perbincangan di DropshipNikko


Putih Dan Cantik Idaman Wanita
Placenta White Produk Yang Sesuai Untuk Anda
Harga Berpatutan, Halal, Selamat Dan Berkesan
Yok Cuba, Sambil Makan Boleh Jana Pendapatan..


Blogpost review ini merupakan contest Placenta White By Nikko yang dianjurkan oleh Terbaik Network. Dan ditaja oleh Placenta White By Nikko, Farisya Anastasya dan juga Farid Laham.

Untuk sertai blogpost review ini boleh klik SINI





Rabu, Februari 05, 2014

Cabaran Membawa Anak Kecil Ketika Melancong




Kredit Gambar - Cambodia Muslim Holiday Travel

Membawa si kecil atau anak-anak ketika melancong pastinya banyak memberi cabaran lagi-lagi kanak-kanak yang cepat bosan dan banyak ragam. Persediaan yang betul dan rapi harus dibuat sebelum keluar bercuti. Banyak perkara yang harus dititikberatkan supaya percutian dapat meninggalkan memori terindah buat keluarga.

Membawa kanak-kanak melancong sebenarnya dapat memberikan satu pembelajaran baru buat mereka.Malah ibubapa sebenarnya harus mengalakkan anak-anak turut mengalami keseronokan dan kegembiraan ketika melancong.

Jadi disini ada beberapa tip saya ingin kongsikan kepada pembaca sekiranya hendak membawa anak kecil melancong bersama :

1. Bawa Mainan Kegemaran dan Buku 

Bawa mainan kegemaran anak-anak atau buku cerita bagi menghilangkan rasa bosan ketika dalam perjalanan. Belikan juga buku nota berwarna dan ajarkan mereka melukis atau melekatkan gambar.

2. Bawa Kamera Murah

Apa kata anda beli kan kamera murah buat anak anda. Sekurangnya mereka akan rasa gembira dan menjadi jurugambar cilik kerana berpeluang merakamkan gambar mereka sendiri. Pastinya ia akan menjadi detik indah yang dapat diabadikan buat mereka dan keluarga.

3. Bawa CD atau VCD Kegemaran

Anda juga boleh membawa CD lagu kegemaran anak anda supaya mereka terhibur atau sekiranya dalam kereta anda ada TV, anda boleh pasang dan menonton VCD kegemarannya bersama.

4. Jajan dan Snek Ringkas

Bawa jajan dan snek ringkas buat anak-anak. Berikan pada mereka apabila melihat mereka mula bosan. Jajan dan snek dapat membantu menghilangkan kebosanan sepanjang perjalanan.

5. Berbual dengan Anak-Anak

Semasa dalam perjalanan, berbuallah dengan anak-anak. Ceritakan mengenai tempat dan pemandangan yang cantik sepanjang perjalanan. Pastinya ia dapat membantu menghilangkan rasa bosan.

Pesanan untuk ibubapa, kesabaran dan perhatian anda dapat membantu menjadikan percutian anda bersama anak-anak sesuatu yang menyeronokkan. Pastinya anak-anak dapat menikmati percutian mereka dengan gembira sambil dapat mengutip pengalaman yang berharga.

Bawa Anak Melancong Bersama
Banyak Ragam kena Sabar
Itulah Cabaran Buat Ibu Bapa
Asalkan Anak-Anak Berasa Gembira


Cambodia - Bayon by lux69aeterna
Kredit Gambar - lux69aeterna (  Salah satu tarikan tempat menarik di Kemboja )

Buat anda juga yang merancang percutian bersama anak anda, apa kata sekali sekala bawa anak anda ke Kemboja melalui CAMBODIA MUSLIM HOLIDAY & TRAVEL

CAMBODIA MUSLIM HOLIDAY & TRAVEL ini merupakan sebuah syarikat tempatan yang menawarkan perlancongan ke Kemboja dengan ciri-ciri Islamik. Dengan jaminan " LEBIH MUDAH, LEBIH MURAH, LEBIH ISLAMIK, Syarikat Ini 100% Hak Milik Orang Islam. Keselesaan Anda Adalah Keutamaan Kami "

Antara kelebihan melancong bersama CAMBODIA MUSLIM HOLIDAY & TRAVEL adalah ia merupakan sebuah syarikat perlancongan yang sangat dipercayai dan dikenali di Kemboja dan Vietnam. Dimiliki 100% oleh saudara Islam di Kemboja iaitu Ustaz Yahya Al Hafiz dan dijamin 100% makan minum halal.

Ho Chi Minh City _ VietNam by hienshino
Kredit Gambar - heinshino ( pemandangan bandar Ho Chi Minh )
Kredit Gambar - solarka stock ( Angkor Wat )
Kredit Gambar -CitizenFresh  ( Angkor Wat )

Antara mereka yang pernah mengikuti melancong bersama Cambodia Muslim Holiday & Travel

Antara pakej menarik boleh lihat SINI


Bagi saya pula, jika berpeluang ke Kemboja saya ingin sekali melawat Bandar Ho Chi Minh  dan Angkor Wat yang sangat popular di sana kerana Ho Chi Minh merupakan bandar terbesar dan merupakan perlabuhan utama Kemboja. Manakala Angkor Wat pula punya nilai sejarah tersendiri yang saya kagumi.


Kepada anda yang berminat melancong ke sini boleh hubungi :

Emel : ustazcambodia@gmail.com
Telefon : +85517889234
Facebook : UstazYahayaCambodia
Website : www.cambodiamuslinholiday.com


Untuk anda pula, pihak  CAMBODIA MUSLIM HOLIDAY & TRAVEL memberi peluang kepada anda untuk memenangi hadiah wang tunai melalui CONTEST KEMBARA KEMBOJA




JOM REBUT PELUANG!! MENANGI HADIAH WANG TUNAI :

Hadiah Tempat pertama : Wang Tunai Bernilai RM700
Hadiah Tempat Kedua : Wang Tunai Bernilai RM500
Hadiah Tempat Ketiga : Wang Tunai Bernilai RM300
Hadiah Saguhati 1 : Wang Tunai Bernilai RM100
Hadiah Saguhati 2 : Wang Tunai Bernilai RM100
Hadiah Saguhati 3 : Wang Tunai Bernilai RM100
Hadiah Saguhati 4 : Wang Tunai Bernilai RM100
Hadiah Saguhati 5 : Wang Tunai Bernilai RM100

Mudah saja untuk menangi hadiah ini, untuk menyertai sila ke CONTEST KEMBARA KEMBOJA.

Jalan-Jalan Ke Kemboja
Bawa Si Anak Kecil Bersama
Alang-Alang Membaca Mari Sertai Contest Kembara Kemboja
Selamat Mencuba Dan Semoga Berjaya.


Contest Kembara Kemboja ini dianjurkan oleh Blog.Azri Johan dan ditaja oleh Syarikat Cambodia Muslim Holiday & Travel. Hadiah lumayan bernilai RM2000 bakal menjadi milik para pemenang. Anda dijemput untuk menyertai contest mudah ini.