Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda - Zaza Iman

Khamis, Mei 17, 2018

Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda


Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda. Kucing zaman sekarang kadangkala kalah selebriti kan.. kalau dulu yang popular Oh My Jep, Bujibu Champel, Aaronanimals dan  si Nala cat..sekarang tambah lagi seekor kucing yang berasal dari Russia iaitu Henry King Cat.

Zaza pula memang suka kan kucing dan ada bela beberapa ekor.. Yang membuatkan zaza terus nak follow si Henry King ni sebab aksinya bergambar kelihatan sungguh comel dan menggoda..persis gaya seekor model kan..berbulu tebal dan kembang.. :p

Kalau nak suruh kucing zaza si Wafa dan ibu dia posing macam ni..sampai keesoknya la tak mau..susah betul nak ambil gambar budak dua ekor tu sambil pandang kamera...

Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda

Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda

Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda

Henry King dilahirkan pada 17 Oktober 2014 dan kini Instagramnya telah pun mencecah 66.9K follower.

Tengok lah shoot-shoot gambar Henry King ni..memang lawa...zaza pun selalu berangan-angan nak ada koleksi gambar kucing kesayangan macam si Henry ni..tunggu lah ada rezeki lain kali impi nak dapatkan satu dslr atau mirroless..


Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda

Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda

Henry King Si Kucing Siberian Yang Menggoda

Selain gambar, Tuan Henry..tak silap zaza bernama Maria juga turut berkongsi video gelagat Henry yang suka berjalan setiap hari.. Untung betul Henry kan..rasa nak jadi meow-meow pulak... meh meh




8 ulasan:

  1. Alahai comelnya henry.. Mcm singa lak tgk bdn & leher dia mcm tu.. Dlu wawa de nmpk kucing seakan henry dgn bulu kt leher cuma xkembang.. Tp syg kucing tu dh mati kne langgar.. Klo hidung lama msti mcm henry juga... Wawa pon start suka kucing lps kwen ngn suami..sbb fmily suami bela kucing byk..

    BalasPadam
  2. Alalala comeynya . Bulu dia pun cantik... Rose suka kucing tapi tak berani jaga. Memang takut kucing dari kecil. Hihi

    BalasPadam
  3. Comelnya kucing dia, kembang bulunya pames betul ramai follower kita pun sikit follower

    BalasPadam
  4. Ya Allah kenapa comel sangat nih.bulu tuh buat orang geram je tenfok.ini kalay dekat dengan akak mau akak tampo2 kucing nih..eee geram

    BalasPadam
  5. Comel nya..dah macam singa pun ada..Bulu dia tu kalau peluk sedap ni..buat tidur..hahah.. Agak2 berapa ye harga dia..?mesti mahal..kan?

    BalasPadam
  6. comelnyaa..kiut sangat..hehee..bulu lebat ni memnag best, tapi kena pandai jaga. Kucing nad dh hilang dh yang jenis bulu macam ni..sedih je

    BalasPadam
  7. Ya allah. Cantiknya. Pandai beraksi bila nak bergambar. Kalah modeling ni.

    BalasPadam